Horoscop luni, 22 ianuarie. Zi cu nervi pentru mai multe zodii. Evită izbucnirile nervoase

Horoscop BERBEC  Un sentiment de izolare îți poate restricționa mișcările. Nu sta în colțul tău, prietenii și cunoștințele tale ar putea fi bucuroși să te vadă. Oportunitatea de a schimba, în privat, câteva gânduri despre evenimentele momentului, te poate ajuta să te liniștești. Pot fi posibile unele dureri de cap, la propriu şi la figurat, din cauza unui Marte complex aspectat. Poate fi recomandabil să amâni deciziile importante pentru altă zi.

TAUR  Ziua ta de luni promite să aibă un parcurs lin, pot fi necesare unele călătorii, dar sunt toate șansele ca acestea să decurgă bine. O discuție cu unele persoane mai experimentate îți poate arăta că excesele îți pot fi dăunătoare. Astăzi pari să ai talentul de a-ți transmite ideile cu blândețe și să te bucuri de armonie. Indiferent de domeniu, pare să nu fie nevoie de prea mult efort din partea ta, pentru că pari a fermeca prin simpla ta prezență. 

GEMENI  Luni poate fi necesar să cooperezi mai strâns cu partenerii, fie de afaceri, fie de amor și să le spui exact ce aştepţi de la ei, cu un zâmbet dulce, dulce ca o prăjiturică de la defuncta cofetărie Casata, A.K.A. Tasata, care s-a prăbușit la cutremur. Nu forța consimțământul celor dragi. Sentiment de izolare pe care îl poți experimenta nu va dura, menține-te pe poziții. Mișcarea, sportul, o plimbare lungă ar putea fi benefică pentru a-ți elibera tensiunile, fă-ți timp pentru asta.

Horoscop luni, 22 ianuarie

RAC   Nu fii comod, dă-ţi silinţa, poți avea o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii celor dragi. Această zi luni, 22 ianuarie poate fi benefică în ceea ce privește întărirea legăturilor tale de prietenie. Poate fi timpul să organizezi o seară cu prietenii! Pari să simți dorința de a te răsfăța, o socializare plăcută, în jurul unei mese gustoase, poate fi exact ceea ce ai nevoie. Ai grijă, totuși, ce local alegi pentru asta, majoritatea sunt nerecomandabile…

LEU   Luni te poți bucura de mai mult sânge-rece în fața problemelor. Poate părea chiar că ai prins gustul luptelor… Purtarea tuturor nenorocirilor lumii pe umerii tăi nu rezolvă mai nimic. Așa că fii puțin egoist și amână întrebările spinoase pe mai târziu, poți să ai alte lucruri de terminat înainte. În rest, pari să fii în formă, continuă efortul început în ceea ce privește alimentația și totul ar trebui să meargă din ce în ce mai bine. 

FECIOARĂ   Astăzi, pari să fii într-o dispoziție bună și poți să îți răspândești optimismul în jurul tău, poate fi momentul să participi la forfota de afară și să te dedici unei activități care îți place. Orice exercițiu fizic poate fi binevenit, doar hotărăște-te și pornește la treabă! Te poți simţi foarte bine și citind o carte sau vizionând un film bun, online. Poţi face unele cumpărături, însă Mercur este aspectat mediocru, nu lucruri importante sau foarte scumpe! 

Zi cu nervi pentru anumite zodii

BALANŢA  Astăzi ar trebui să ai talentul de a evita complicațiile și de a-ți arăta valorile mai ferm, fără ocolișuri. Diplomația este cuvântul-cheie. Atmosfera poate fi una haotică, dar oarecum binevenită. Poate fi favorabilă poeților, îndrăgostiților, romanticilor și creativilor. Poate fi un moment bun să exploatezi chiar și cea mai mică fibră artistică a personalității tale. Supraveghează-ți dieta, dar forma generală pare a fi peste medie.

SCORPION  Luni dimineaţa poate să te doară capul din cauza discuţiilor repetitive și fără miză. În ultima vreme, ți se poate părea că orice discuție pare a fi terapie de grup, nu o discuţie obișnuită. Aspectele planetare complexe pot oferi posibilitatea rezolvării unor probleme mai vechi. Atenţie sporita în a doua parte a zilei, când starea de bine îţi poate fi pusă la încercare, reumatism sau poate vreo viroză de sezon?

SĂGETĂTOR  Luni pari să alternezi cât poți de bine între stările de spirit. Rămâi calm și cultivă pacea! Pari să nu fii în cea mai bună formă, ai grijă să nu mănânci în exces. Protejează-ţi sănătatea cu orice preț şi evită orice poate prezenta vreun grad de risc. Influențele planetei Marte pot favoriza izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională, fii precaut şi amână orice nu îţi face plăcere.  

Horoscop Capital

CAPRICORN  Luni pari să ai chef de mai multă socializare decât de obicei, pari să debordezi de entuziasm. Astăzi, nicio dificultate nu pare să-ți poată învinge optimismul. Poți avea șansa să te exprimi liber, spontan. Aceasta poate fi o oportunitate care nu trebuie ratată. Viața ta amoroasă poate fi cea care va fi cheia pentru a-ți echilibra energiile, arată-te așa cum ești, cu adevăratele tale nevoi și dorințe.

VĂRSĂTOR   Ziua de luni poate fi o oportunitate pentru a face o analiză, poți să faci o excursie în timp, în istoria ta recentă. Îndoielile pe care poți să le trăiești își pot avea sursa în unele frustrări, ar fi bine să le detectezi, ai putea astfel rezolva sau anticipa problemele, înainte ca acestea să ia amploare… Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, oferă-le privilegiul de a avea dreptate, doar sunt ”cei dragi”! 

PEŞTI  Luni, încrederea ta în tine poate fi la apogeu. Aceasta te poate ajuta să mergi liniștit înainte și să obții rezultate bune. Acesta poate fi momentul ideal pentru a te pune în valoare, a-ți demonstra potențialul, a-ți cultiva relațiile și a privi hotărât spre viitor. Pot apărea unele oportunități la nivel social, poți face descoperiri interesante. Nu te lăsa să lenevești, excesul de energie se poate întoarce împotriva ta prin izbucniri nervoase.