Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

BERBEC De dimineaţă desfăşori o mare cantitate de energie ca să rezolvi o parte din ceea ce ai de făcut. Drept urmare, stelele te sfătuiesc să-ţi oferi o seară plăcută, liniştită şi relaxantă. Mici schimbări, o discuție care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă idee, sau un nou tip de proiect. Dă-i înainte cu talent, ceva trebuie să iasă!

TAUR Dorinţa ta e să revii la rutina unei zile obişnuite de luni: cumpărături de completare, FB, bârfe, film pe net! Astăzi te interesează domeniul sentimental, emoţiile, dragostea, afinităţile. Trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale. Astăzi ai chef sa mănînci ceva special. În lipsa unor alte satisfactii, dar nu te păcăli singur că poți să slăbesti mâncând obișnuit!

GEMENI Astăzi poţi obţine pacea, dacă faci unele mici compromisuri. Posibile disensiuni dimineaţa, la serviciu, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri sau discuții online. Daca ai putin umor azi, o sa constati ca nu ai dat banii degeaba pe costumul tau cel nou, de firmă. Chiar îți vine bine si te face mai suplu. Şi te avantajează la interviuri, dacă cauţi de lucru.

RAC O perioadă în care dai dovadă de o energie şi tenacitate caracteristice zodiei în atingerea scopurilor programate. Se pare că e greu să te concentrezi când gândurile îţi sunt în altă parte! O zi de rutină, care te-ar plictisi dacă nu ar fi vestea de pe la ora prânzului. Pare a fi o mică criză, dar gestionează totul cu mare grijă, stelele arată că poate fi vorba de ”fake news”.

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

LEU  Eşti ceva mai emotiv decât de obicei, dar acest lucru te face redutabil, în acestă zi de luni. Reflexele tale emoţionale sunt foarte bune şi nimic nu te poate opri să-ţi atingi scopul tău! Evită astăzi discuţiile seriose şi strategice cu femeile. Cu un compliment bine plasat poţi schimba cursul discuţiei. Nu face eroarea fatală să-ți subestimezi dușmanii, mai ales în dragoste, pentru că dacă calci pe dinții greblei, te lovește coada in cap!

FECIOARĂ  Bunele tale intenţii fac plăcere astăzi anturajului. Nu te reţine de la discuţii, conversaţii. Poţi promite şi poţi obţine promisiuni, în schimb. Mici alianţe de vreme prea capricioasă! O informaţie în legătură cu nişte bani, dar nu spera că se rezolvă imediat. Toată ziua este sub semnul, care, de fapt nici nu este prea negativ, al amânării şi al întârzierii. Săracul Saturn este de vină, dar face şi el ce poate.

BALANŢĂ  Păstrezi speranţa şi este foarte bine, optimismul şi o justă dozare a emoţiilor te duc pe calea cea bună, fie că este vorba de frivole afaceri allez-retour, fie, de ceva mai serios! Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi este una dintre acele zile. O carte bună sau un film interesant pot crea un climat confortabil, după program. Nu te mai gândi la nimic, culcă-te devreme cu speranţa să visezi frumos şi colorat.

SCORPION  Eşti surprins de unele amănunte şi vrei să faci pe detectivul particular. Eşti dotat pentru ”meserie”, dar pierzi timpul cu multă grație! Nu întreprinde nimic important sau riscant. Ia lucrurile mai uşor. Ceea ce s-a pierdut se va găsi. Regăseşti fie un obiect pierdut, fie ceva ce ai rătăcit, poate chiar sentimente sau trăiri. Evită incidentele şi nu supralicita în discuţiile cu anturajul la serviciu.

Horoscop luni, 18 octombrie! Zodia care are cei mai mulți dușmani. Nu face eroarea fatală să-i subestimezi

SĂGETĂTOR Astăzi ai promisiunea unui posibil succes, poate în proiectul în care ai investit multă muncă și speranță. În orice caz, în acestă zi de luni eşti foarte popular, aşa că poţi obţine unele favoruri interesante, la serviciu, la muncă! Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze.

CAPRICORN   Astăzi trebuie să reduci ritmul, să-ţi oferi o zi dulce şi senină, fără complicaţii. Să începi săptămâna cu dreptul, chiar dacă vremea este incertă și iarna aproape. Urmează-ţi intuiţia, prima gândire, prima impresie. Astăzi lasă analizele sofisticate pe altă dată. Experienta acumulata, te avantajeaza sa fii elocvent si sa ai ultimul cuvânt. Care ultim cuvânt poate fi „ştii că şi tu ai dreptate”. Nu uita să te retragi la timp, dacă situaţia o cere!

VĂRSĂTOR   Nu lua de bună orice veste, organizează-ţi programul cum vrei tu şi ia chiar tu informaţiile direct, de la cine trebuie! Lasă lucrurile să se întâmple. Nu te baga inutil si neinvitat peste problemele altora, nu uita: „câinele moare de drum lung si prostul de grija altuia”! Nu ai frică, păstrează speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual! Şi nu te mai lăsa enervat de toate prostiile!

PEŞTI   În acestă zi de luni eşti activ şi vorbăreţ. Aşa că sunt întrunite toate condiţiile ca să poţi stabili unele lucruri, să convingi pe cine trebuie. Fii mai „zen” şi stăpâneşte-te! Este bine sa eviţi astăzi, daca poţi, subiectele cu caracter delicat. Fraza care „se poartă” este : “voi vă faceţi treaba voastră, eu mi-o fac pe a mea”. Şi se adugă : “o să avem cu toţii de câştigat”. Viaţa este o continuă succesiune de imagini şi iluzii…