Horoscop luni, 17 ianuarie. Cea mai norocoasă zodie: Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate

BERBEC

La serviciu, ține-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Este luni, dar dacă nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Abordarea sistematica a situaţiei iţi furnizează datele rezolvării ei. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, atât financiare cât şi profesionale. Nu trebuie să te repezi ! Stai şi cugetă, vorba ardeleanului… Apoi, acţionează cu proverbiala ta viteză!

TAUR

Este bine să nu te implici în discuţii cu semnele de apă. Afacerile profesionale pe termen scurt sunt aspectate favorabil. Atenţie la cumpărături. Limitează cheltuielile la strictul necesar.
Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea nu este o soluţie, nici o strategie şi nu e constructivă, mai ales în perioada distopiei sanitare. Evită, la serviciu, persoanele declarat ostile. Nu critica, nu reproşa, sau, şi mai bine, vorbeşte mai puţin!

GEMENI

Nicio planetă în zodie, dar asta nu înseamnă că ai mai puţine probleme. Lunea sunt patru ceasuri rele! Cu mai multă atenţie şi fără ironii şi cinisme poţi să treci şi de ziua de azi! Fie că eşti şef, sau subaltern, astăzi evită discuţiile în contradictoriu la serviciu. Poţi crea, fără să vrei, situaţii tensionate cu urmări neplăcute. Zâmbeşte şi, dacă poți, fii chiar politicos! Cu prudenţă şi calm, ziua trece repede!

RAC

Domeniul profesional este favorizat, este, deci, o zi bună pentru răcuşorul responsabil din tine. Iţi priește orice discuţie cu cei din jurul tău, poate la un ceai fierbinte şi faci planuri de viitor, anul abia a început. Dacă astăzi cineva te critică, îi poţi răspunde cu ironii şi cinisme împrumutate de la vecinii tăi, Gemenii! Trebuie să-ţi schimbi comportamentul social, previzibil înseamnă uşor de păcălit!

Horoscop luni, 17 ianuarie. Cea mai norocoasă zodie: Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate

LEU

Domeniul muncii tale este bine aspectat, aşa că poţi înainta pe drumul tău strategic. Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa contează! Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevarat lucruri interesante. La muncă nu te împopoţona cu obiecte scumpe și exotice. Acestea sunt proteze, care suplinesc valoarea proprie, lipsa de originalitate şi de profunzime!

FECIOARĂ

Dimineaţa aceasta trebuie să eviţi expunerea ta în contextul unor probleme de serviciu care îți sunt necunoscute. Nu face pe deșteptul care le știe pe toate, nu ești tu acela! Prima parte a zilei este sub semnul lui Marte – efort şi dinamică. Nu fi preocupat, sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, şi vorba câtecului, „aşa stă scris în stele”.

BALANŢĂ

Persevereză pe calea anunţată, respectă promisiunile. Eşti aprobat şi la serviciu şi acasă, după caz. Ai o formă bună fizică, dar nu exagera. Nu pleca la drum lung în a doua parte a zilei, este riscant, stai acasă! Trebuie să te concentrezi asupra cadrului general, a strategiei muncii, în general şi atunci micile detalii care te obsedează şi enervează vor cădea la locul lor normal.

SCORPION

O dimineaţă de muncă interesantă sub aspectul realţiilor sociale. Dacă îţi plac telenovelele, acţiunea, evenimentele, loviturile de teatru – astăzi nu vei fi dezamăgit! Poţi să râzi cât vrei, râsul ucide prostia, se spune în Orient. Dar nu te băga în troacă… Nu apăsa pe acceleratorul vieţii când nu trebuie. Astăzi, conjunctura astrală sugerează că trebuie să fii mai reţinut la serviciu.

Horoscop luni, 17 ianuarie. Cea mai norocoasă zodie: Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate

SĂGETĂTOR

Trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. Apar unele riscuri în viaţa profesională. Eşti bănuit pe nedrept, în general și astăzi, în special. Nu te justifica, cine se scuză, se acuză! Vorbeşte calm, frumos şi fă declaraţii de competență și loialitate locului de muncă… De asemenea, trebuie să-ţi îndreptaţi atenţia înspre activităţile simple, dar aducătoare de profit imediat.

CAPRICORN

Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul este normal. Pluton, aflat de o veşnicie în zodie te ajută să-ţi regenerezi eficient şi relativ rapid capacitatea de muncă. Fii deosebit de clar în discuţii, sau în negocieri. Conjunctura îti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare, cu aplicaţie directă la bugetul tău, al familiei tale.

VĂRSĂTOR

Profesional, treburile par să meargă, astăzi, ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple rapid de bani. Trebuie să faci bani, nu să te gândeşti la ei! Eşti sub semnul discuţiilor neterminate, comunicarea suferă. Timpul te presează şi mereu nu termini ce ai de spus. Nu poţi să stabileşti ceea ce doreai de fapt şi te enervezi inutil. Răbdare!

PEŞTI

O perioadă favorabilă pentru noi proiecte profesionale. La serviciu, adoptă un stil liberal, în această zi de început de săptămână. Adică spune fiecăruia şi oricui că are dreptate, că este cel mai bun! Apoi fă tot cum te taie capul! De aceea, ai o zi cu rezultate discutabile! Ai multe pe cap, dar cu un zâmbet larg de “sunt un om bun, inofensiv” o sa supravieţuieşti.

Horoscop luni, 17 ianuarie. Cea mai norocoasă zodie: Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate