Horoscop sâmbătă, 15 ianuarie. O zodie ar putea suferi un accident! Evită stresul astăzi

BERBEC  În această sâmbătă, ziua lui Eminescu, fiecare îşi dă cu părerea, tu mizezi pe acţiune. Trebuie să găseşti un echilibru bun între relaxare şi distracţie. Sporturi distractive, ce zici de propunerea aceasta? Sigur, dacă vremea este frumoasă și nu este prea frig. Sâmbătă îţi stăpâneşti bine pornirile şi emoţiile. O veste sau o întâlnire îţi aduce aminte de un episod nu prea plăcut din trecut. Eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să te simţi bine.

TAUR Sâmbătă, la cumpărături, respecţi o disciplină impusă şi faci ceva economii. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… distrează-te! Ai timp, in sfârşit, în acest weekend să stai de vorba îndelung cu prieteni pe care nu i-ai vazut de mult şi pentru care eşti gata să pui masa.  Poţi face mici schimbări, acasă, scurte vizite, loco, însă nu te aventura să pleci la munte.  

GEMENI  Sâmbătă echilibrată, îţi faci planuri de viitor, pentru iarna care și-a intrat în drepturi, dar ai timp şi de distracţie. O convorbire la mobil poate să-ţi facă probleme dar nu te enerva degeaba: „vreme trece, vreme vine!” Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să evitiţi neplăcerile. Mai pe seară discuți mult cu cineva, aproape din întâmplare, o nouă relaţie de dragoste, sau reprinderea unei legături mai vechi.

RAC Solo, îţi plângi de milă că nu găseşti pe nimeni care să te înţeleagă, iar duo protestezi la fel de tare că eşti doar o remorcă şi că nu iei tu deciziile. Treburi de weekend ale Racului! Depăşeşti planul, la cheltuieli, dar nu ştiu dacă este de bine, sau de rău. Sâmbăta îţi este favorabilă, dar nu trebuie să-ţi supraapreciezi forţele. Ziua este dedicată micilor aranjamente în camera, căminul, apartamentul, casa, vila, palatul tău. Unde locuieşti!

Horoscop sâmbătă, 15 ianuarie. O zodie ar putea suferi un accident! Evită stresul astăzi

LEU  Păstrează-ţi secretele cu grijă şi gelozie. Dar nu uita că cei dragi merită încrederea ta. Sigur, poţi să le spui o variantă care te avntajează! Sâmbătă plăcută, dar nu pleca la drum lung! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil! Trebuie doar să treci peste criza din perioada acestui weekend – o mică criză existenţială – de identitate şi pasaj.  Trebuie să realizezi că orice zi este o zi care se va juca chiar dacă tu nu eşti pregătit. 

FECIOARĂ  Zi calmă de sâmbătă, cumpărături, plimbare prin mall, un prânz bun. Nu se întâmplă nimic negativ, dar oamenii şi evenimentele nu sunt la înălţimea standardelor tale! Ce vrei, ghinion! Cumpărăturile sunt fructoase, ori se dovedesc foarte plăcute. În această perioadă poţi să îmbini plăcutul cu utilul. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales sâmbăta. Stelele te favorizeaza in achizitionarea unor obiecte de imbrăcaminte de sezon rece pe care o să le porţi cu placere, pentru că îţi stau bine.

BALANŢĂ  Sâmbătă dimineața ai ceva de împărţit, de pus la punct, cu cineva apropiat, din familie, sau, din anturaj. Nu te repezi, aşteaptă să se clarifice lucrurile, nu transforma incidentul într-un scandal! Atenţie mare la ce spui şi mai ales cui spui. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Mai pe seară, norocul îti este prietenul cel mai bun, care te ajuta să treci peste obstacole si dificultaţi fără să faci prea mult efort. 

SCORPION   În această sâmbătă ai vrea să faci o mulţime de lucruri. Dar trebuie să te limitezi doar la cele mai urgente! Ziua poate aduce unora dintre nativi şi o ocazie, un prilej.  Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii sau Berbecii.  Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Mai pe seară poate la un film, online, dar nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă se referă la prieteni! Seara se poate să ai de luat o decizie. 

Horoscop sâmbătă, 15 ianuarie. O zodie ar putea suferi un accident! Evită stresul astăzi

SĂGETĂTOR Sâmbătă poti  finalizeza în condiţii bune promisiunile care ţi-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus, din Scorpion, indică prieteni noi şi petreceri reuşite. In acest weekend probabil că trebuie să faci ceva cumpărături. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. În registrul mediu spre neinteresant. Nimic foarte important nu pare că se întâmplă în această perioadă!

CAPRICORN  O veste te interesează. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Nu da crezare tuturor zvonurilor, mai ales dacă sunt de la televizor. Uneori, adeseori poate, Capricornii ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflecteaza cui prodest (cui foloseşte) Etoată ingineria asta şi nu vei cădea în cursă. Mai pe seară, stai puţin, fă-ţi un ceai şi gândeşte-te – gândeşte-te la tine… Ai uitat visurile tale – preocupat mereu de problemele cotidiene. 

VĂRSĂTOR  În acest weekend e indicat să te odihnesti si să-ţi menajezi sănătatea. Relaxare, somn suficient, puţină mâncare, dar de calitate, evită stresul! Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru afacerile şi reuniunile de familie. Singurul aspect negativ se referă la risc – atenţie la incidente, poate chiar accidente. Sâmbătă seara, din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi  în analize utopice şi procese de conştiinţă. 

PEŞTI  Sâmbătă ai o dorinţă acută să depăşeşti şi să ai succes în faţa altora. Trebuie să demonstrezi că eşti valoros, dar alege-ţi cu prudenţă modalităţile de parvenire. Nu doar scopul contează! Informaţiile contradictorii creează dileme. Lucruri aproape fără importanţă, detalii cotidiene iţi pot arăta că eşti un norocos şi un rasfăţat în cursa vieţii. Pe total, aproximativ, o zi de sâmbătă standard, fără multe probleme.

Horoscop sâmbătă, 15 ianuarie. O zodie ar putea suferi un accident! Evită stresul astăzi