Horoscop joi, 9 septembrie! Zodia care are o zi grea: Nu ai chef nici de distracţie

BERBEC  Este o situaţie obiectivă, nu te enerva inutil, păstrează-ţi calmul şi aşa poate găseşti soluţia optimă pentru problemele tale. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante. După masă evită întîlnirile de afaceri, fă-ţi un program de cultură şi artă. Nu lua decizii importante, nu intra în jocul altora, impune-ţi propriile reguli, nu trebuie să cedezi poziţia, iar dacă nu se poate altfel, amână !

TAUR   Lumea este aşa cum este, superficială, aşa că trebuie să arăţi bine, ca să te simţi bine! Astăzi nu face economie când nu trebuie – îngrijeşte-ţi cu atenţie corpul şi îmbracă-te bine! Trebuie să te îngrijeşti! Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor sentimentale, atât în familie cât şi cu prietenii.

GEMENI   Ordine şi filosofia lucrului bine făcut. Te uiţi ca pisica în calendar! Nu eşti obişnuit cu disciplina şi lucrurile neterminate sunt specialitatea zodiei. Ia găseşte tu o soluţie pe măsură! Evită orice te-ar irita si mai mult decât munca. Nu esti in cea mai buna dintre zile, mai bine astazi tine regim si mediteaza, configureaza, filozofeaza, da curs comoditatii si artei de a te simti bine. Vezi ce-ţi mai trebuie. Vezi ce nu-ţi mai trebuie. Fă-ţi puţină ordine şi în sufletul tău. Vezi ce te doare, ce te nelinişteşte…

RAC  Nu ai o zi excelenta in ceea ce priveste originalitatea gandirii, aşa că mulţumeşte-te cu soluţiile verificate. De exemplu, dacă vrei să fii popular printe colegi, fă o surpriză și comandă dejunul pentru colegi la specialişti, la o firmă de cathering. Dar este bine să pregăteşti şi ceva cu mâna ta, o cafea acolo şi să subliniezi lucrul acesta. “Mâna care îţi dă de mâncare nu se muşcă” spune un vechi proverb şi poate colegii o să-şi amintească de asta!

Horoscop joi, 9 septembrie! Zodia care are o zi grea: Nu ai chef nici de distracţie

LEU  Ai o veste bună şi acum îţi este o lene imperială. Nu ai chef nici de distracţie, măcar. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în nici un fel, oricum îţî  este lene. Configuraţia astrală arată unele preocupări cu caracter juridic, în sensul că verifici, consulţi, sau semnezi contracte, sau înscrisuri oficiale. Din nou ţi se cere ajutorul. Toată perioada stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică, decât o manevră strategică. Nu te lua imediat după semnalele de pe piaţă, leul este generos, nu naiv!

FECIOARĂ  Ca rezultat la efortului trecut şi al hărniciei tale, astăzi ai o veste bună despre un examen, probă, obstacol pe care l-ai trecut cu succes. Sau o veste bună la serviciu, sau unde activezi. Dimineaţa dedic-o lucrurilor, problemelor urgente. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca cei cu care discuţi să fie de accord cu tine. “Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”.

BALANŢĂ   Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă iar tu te simţi aproape perfect. Creezi pace şi armonie in jurul tau şi de aceea eşti admirat şi urmat de cei din jurul tău! Viaţa de famile, sau de cuplu, este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii. Stelele spun că ar fi bine să-ţi evaluezi exact coordonatele afacerilor producătoare de resurse şi să iei măsurile care se impun. De asemenea Mercur şi Jupiter spun că este cazul să iei decizia pe care o tot amâni. Spre sfârşitul zilei te poţi interesa de afacerile ce trenau de mai mult timp.

SCORPION  O zi favorabilă pe care o poţi petrece cu cei dragi. Timpul trece repede, aşa că nu ezita să le spui cât de mult ţii la ei! Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Ceea ce ţi se comunică găseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri.

Horoscop joi, 9 septembrie! Zodia care are o zi grea: Nu ai chef nici de distracţie

SĂGETĂTOR   Afacerile personale şi cele amoroase sunt, însă, bine aspectate. Promovează-ţi cu curaj interesele de astăzi, de acum. Anumite informaţii şi zvonuri te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii, analizează cu atenţie şi abia după aceea poţi să trasezi cursul viitorului tău. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe fructe şi lămâi, sau fructe care conţin vitamina „C”. Dacă nu ai probleme cu aciditatea gastrică!

CAPRICORN   Informaţiile primite din presă, au o latură financiar-economică şi una sentimentală, depinde numai de tine să tragi concluziile care te interesează. Însă, nu amesteca plăcutul cu utilul! În această perioadă este bine să nu ai nicio reacţie, aşteptând ca această lume nebună, nebună, nebună să se stratifice şi să se structureze. Chiar haosul are structura şi legile lui. Pe de altă parte aspectele horoscopului tău nu sunt tari, nu sunt foarte clare în această zi de joi.

VĂRSĂTOR   Nu prea ai spor, orice ai face. Evită să te enervezi pentru lucruri minore şi persoane neinteresante. O întâlnire importantă din a doua parte a zilei te calmează şi îţi face chiar plăcere. Nu forţa lucrurile. Nu că s-ar rupe… dar viaţa este un ocean. Aşteaptă valul şi curentul favorabil şi poți face exact acelaşi lucru, dar cu minimum de efort personal şi de resurse.

PEŞTI  Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jurul tău prin paşi mici, fără să fii dictator. Am avut destui! Ceea ce este rar şi nu te caracterizează. Trebuie să nu exagerezi în această expansiune îndrăzneaţă pentru că este deosebit de riscantă: poţi să faci gafe şi confesiuni extravagante. O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire!

Horoscop joi, 9 septembrie! Zodia care are o zi grea: Nu ai chef nici de distracţie

Sursa foto: Dreamstime