Horoscop joi, 25 februarie. Zodia care toarnă gogoși și minciuni. Poți să înțepi pe toată lumea și apoi să te înțepi singur

BERBEC  O zi în care conjunctura îţi aduce nedumeriri. Mai în toate domeniile. Lucrurile nu sunt deloc cum le-ai dori tu, cum crezi că este normal. Miră-te şi mergi în continuare pe drumul tău! Nu lua şi nu da bani cu împrumut, speculaţiile financiare nu sunt bine aspectate. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Mai pe seară trebuie să-ţi respecţi promisiunile făcute mai înainte. Totuşi nu este bine să ai o cină foarte îmbelşugată şi stropită din plin. 

TAUR   Chestiunile practice sunt la ordinea zilei. Unele dintre relaţiile tale sociale te ajută ca să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Trebuie să ai obiective clare, ca să poţi să ai succes! Ai ocazia să faci o gafă. Mică. Totul se rezolvă bine, din fericire. O veste sau o întâlnire pe net îți face mare plăcere. Este timpul potrivit să te gandesti cum sa finalizezi în condiţii bune afacerile care ti-au dat atâta bătaie de cap. Poziţia lui Venus şi a lui Mercur indică prieteni noi şi petreceri reuşite, dar nu prea ai timp de aşa ceva, decât dacă eşti în altă țară decât România, într-o țară normală, gen Suedia. Sănătatea nu îţi este afectată, dar este bine să fii prudent, mai ales la excesele alimentare. 

GEMENI  Dimineaţă densă, atenţie să nu uiţi ceva! Domeniul favorizat este cel sentimental, aşa că uită-te bine în jurul tău, poate întâlneşti pe cineva, cumva.  Pe seară, poate la un film nou, pe Netflix. Este o perioadă bună pentru un bilanţ şi începutul unor noi proiecte personale. La care te poţi gândi începând de astăzi. O mică decepţie, dar care poate fi pe drumul unei mari realizări. Veşti bune spre sfîrşitul zilei.  Atenţie la un vechi reumatism, sau o mai noua durere, stârnite de vremea ciudată, probabil la picioare, dar cel mai posibil la braţe, zona zodiei.

RAC  Stai acasă, obligatoriu, și asta te enervează. Ocupă-ţi timpul liber cu ceea ce îţi face plăcere, cu un hobby, aşa te relaxezi! La serviciu, la muncă, eşti înclinat să dai sfaturi anturajului. Trebuie să controlozi fluxul gândirii ca să fii logic şi concis. Numai aşa poţi fi de ajutor. Astăzi ai o mare putere de convingere, dacă eşti implicat în negocieri, sau tratative, nu renunţa aşa de uşor. Se pare că astăzi poţi avea un randament foarte bun. Procedează cu serenitate şi încredere, nu ezita să foloseşti momentele favorabile. În plan sentimental, declaraţiile pe care le auzi astăzi trebuie luate cu rezervă, în inventar. Nu te bucura, sau inflama, prematur, viitorul este încă departe.

Horoscop joi, 25 februarie. Zodia care toarnă gogoși și minciuni. Poți să înțepi pe toată lumea și apoi să te înțepi singur

LEU  Eşti într-o perioadă scurtă, aşa arată conjunctura, în care te poţi adapta aproape la orice. Atenţie, să nu faci compromisuri ciudate, care te pot costa mult, mai târziu. Fii echilibrat! Simți nevoia de solitudine, de atingere a Divinului si treci pragul, virtual, pe net, templului, fie ca se numeşte biserică, sinagogă sau moschee. Sau, dacă ai o „legătură personală” cu Divinitatea şi nu îţi plac ceremoniile, poţi să „meditezi”, adică să stai, acasă, tolănit pe canapea cu pisica, care toarce hipnotic, sau cu cațelul care se uită la tine cu adorație! Gândeşte de bine, vorbeşte de bine, fă lucruri bune!

FECIOARĂ  Ai fost programat de stele, sau te-ai decis, să dedici ziua familiei, cuplului şi să încearci să descifrezi relaţiile şi scopurile fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Casa familiei şi a rudelor este mai slab aspectată, probabil mici probleme de rutină, dar fii atent la acest domeniu. Te pregătești, cum se cuvine, pentru primăvară, sărbatorile de martie. Preţurile sunt mai mari decât ai prevăzut, asta te încurcă un pic, dar nu renunţa la tradiție, nu fă economie când nu trebuie!

BALANŢĂ  Conjunctura astrologică indică o perioadă favorabilă, dar atenţie la ce cumperi şi cât cheltuieşti. Moderaţie în toate, cumpătare, dar nu austeritate! O veste bună, poate mai pe seară.

Amintirile nu-ti dau pace si nu este o idee rea să le aşterni pe hârtie, sau sa deschizi un nou fişier. Nevoia ta permanentă de bani a făcut să te speteşti cu munca în ultima perioadă de timp. Odihneste-te astăzi, ca să te poţi lupta cu greutăţile mâine! Te aşteaptă o perioada grea şi obositoare, fii atent cum îți dozezi forțele!

SCORPION   Amână ce nu poţi rezolva, e o metodă verificată, încă din antichitate. La “calendele greceşti, la Paştele cailor, la Sfântul Aşteaptă”! Mai ales dacă este vorba despre bani, despre datorii! O zi inspirata pentru strategii complicate. Ajungi la concluzia ca banii se fac simplu şi eficient cu… gogoşi şi minciunele! La propriu şi la figurat. Sigur, gogoşile şi minciunelele la figurat trebuie spuse la momentul oportun. Gen coronavirus, vaccinuri și variante. Perioada asta de timp poţi să înțepi pe toată lumea şi apoi să te înțepi singur, după bunul obicei al zodiei tale!

Horoscop joi, 25 februarie. Zodia care toarnă gogoși și minciuni. Poți să înțepi pe toată lumea și apoi să te înțepi singur

SĂGETĂTOR  O zi nu prea grozavă. Astăzi trebuie să stai liniştit şi să aştepţi, la „umbră”, ca ziua să treacă în linişte şi fără necazuri. Nu te implica în nimic important, doar activitatea obişnuită. Astazi te poți juca de-a “contabilul”, doar stai acasă. Ai de facut nu numai pasivul şi activul cheltuielilor tale cam paguboase din ultimul timp, dar şi al zilelor bune şi rele, al faptelor bune şi mai puţin plăcute. Nu uita „prietenii”!  Stelele te avertizează să dai dovadă de diplomaţie şi să zâmbeşti tot timpul. Aici ar trebui să spun ca pisica din Alice în Ţara Minunilor, parcă pisica de Cheshire, nu? Bună întrebare!

CAPRICORN  Capricornii sunt foarte interesaţi de siguranţa lor personală. Nu uita acest lucru când planifici programul cotidian. Cere lămuriri, clarifică, ca să fii sigur că îţi place! Eşti tentat sa cheltuiesti mult şi utopic, fiind doar o descarcare din cauza unei instabilitati emotionale trecatoare, de enervarea cauzată de distopia sanitară. Banii se fac greu si se risipesc repede… mare atentie!  Evita să-ti faci duşmani pe cei nascuti sub semnul Gemeni, sau Leu.  Câştig la jocuri şi prin comerţ online  – atenţie, asta se plăteşte mult mai târziu, există un echilibru, un principiu de conservare, ca în fizică! Nu lua decizii importante în această perioadă.

VĂRSĂTOR  Domeniul familiei, al parteneriatului de viaţă, este avantajat de conjunctură, aşa că este cazul să stabileşti clar unele lucruri cu jumătatea ta. Doar stai acasă! Veşti neaşteptate urmate de alte veşti la fel de neaşteptate. Planeta Venus avantajează munca artistică şi creaţia. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate poți simţi un nou impuls, o nouă stare; idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii nativi din Vărsător printr-o creştere a agresivităţii. Dacă astăzi te poţi descurca onorabil cu celelalte semne zodiacale, mai ales cu cele de pământ şi apă, atenţie! – cu zodiile de foc şi aer nu prea ai şanse de succes.

PEŞTI  Trebuie să dai dovadă de calm şi tenacitate, ca să poţi rezolva satisfăcător problemele de acasă și de munca la domiciliu. Pe seară poţi primi o veste bună, poate de la un prieten, din străinătate. Magnetismul personal este în creştere. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, sau de veştile de la televizor. Aşa sunt ei, nu se pot vindeca! Nu-ţi lăsa interesele personale pentru mai târziu, în favoarea prietenilor sau rudelor. Nu lua, sau nu da bani cu împrumut. Vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai nicio importanţă. Mici probleme cu un aparat, utilaj, unealtă, dar se pot rezolva repede. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii.

Horoscop joi, 25 februarie. Zodia care toarnă gogoși și minciuni. Poți să înțepi pe toată lumea și apoi să te înțepi singur