Horoscop joi, 19 mai. O zodie fuge după propria coadă! Astăzi este o zi foarte dificilă pentru tine

BERBEC Foloseşte această zi de joi ca să pui ordine în lucrurile tale şi să prinzi putere. Pregăteşte-te sufleteşte şi fizic pentru pragurile pe care le ai de trecut, în curând. Nu promite nimic!

De azi poţi să începi să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în realitate. Mai ales dacă pasiunile tale se îndreaptă astăzi către zona frivolă a distracţiilor şi a petrecerilor. Sigur, după orele de program!

Planetele şi indicatorii astrologici iţi sunt favorabili. Îţi înţelegi mai bine partenerul de viaţă, sau familia şi acest lucru te face să te simţi mai în siguranţă.

TAUR Solicitările, dorinţele familiei, ale partenerului, îţi ocupă gândurile şi timpul. Bine dispus, optimist, poţi pune pe curs favorabil acţiunile care te interesează în domeniul sentimental.

O strategie de relaţii publice este mult mai de folos decât vorbe, bârfe şi intrigi de doi bani. Totuşi o anumită logică, gândirea raţională şi carteziană nu te ocoleşte astăzi.

Un Geamăn sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta, mai ales dacă este vorba de organizarea programului. Căldura sufletească şi investiţiile spirituale făcute astăzi pot aduce dividende plăcute în viitor.

GEMENI Astăzi poţi să te ocupi de relaţiile tale, de necesarul joc social. Ai o zi întreagă la dispoziţie, aşa că nu ezita! Investiţiile emoţionale făcute astăzi pot aduce rezultate bune!

Dar, toate au ca finalitate cum să-ţi petreci mai eficient, productiv şi de ce nu… distractiv această zi. Este normal, după cât şi cum munceşti!

Atenţie astăzi şi la zilele următoare, deoarece îţi va fi solicitat sprijinul într-o problemă, care nu este chiar din domeniul tău de expertiză, probabil ceva în gospodărie, dar pe care o vei rezolva foarte profitabil. Toată lumea o să fie mulţumită, spune horoscopul tău!

RAC Mai multă atenţie cu cei care, prin natură, nu pot să-ţi dorească decât binele. Chiar dacă sfaturile lor par ridicole, este evident că sunt expresia iubirii lor. Mulţumeşte, şi nu uita!

Nevoia imperioasă să fi în armonie cu anturajul, cu mediul, cu lumea, te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent.

Fă-ţi o legendă, o imagine care să corespundă preferinţelor anturajului şi poţi să ai toate avantajele! Nu uita, am mai spus-o de multe ori, dar repetiţia, ciclul, face parte din astrologie, ei bine, ceea ce este important pentru tine să placi celor din jur!

Horoscop joi, 19 mai. O zodie fuge după propria coadă! Astăzi este o zi foarte dificilă pentru tine

LEU O zi în care fugi după propria coadă! O zi mai dificilă în care trebuie să te duci la serviciu, sau familia, soacra, etc îţi cer să faci o mie de lucruri, de care nu ai niciun chef.

Astăzi nu trebuie să faci confidenţe despre viaţa ta personală, despre proiectele tale de viitor, mai ales la distracţii, sau la petreceri, că până la urmă este o zi liberă!

Rezolva cu mult calm discuţiile cu familia, partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva foarte multe situaţii dificile.

Există o conştiinţă ascunsă a zodiei care te împinge înainte şi te păzeşte de necazuri, care functioneaza bine în perioadele în care ești avertizat, adică astăzi.

FECIOARĂ Astăzi ai o eficienţă sporită în tot ceea ce faci, pentru că ai renunţat la îndoieli şi la tatonările inutile. Te afli într-un nou echilibru moral şi fizic. Cine nu riscă, nu câştigă!

Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din familie, anturaj, dacă reuşeşti să aduci suficiente argumente valide. Pe seară trebuie să respecţi o anumită ordine, nu pune carul înaintea boilor, cum spune vorba veche românească.

BALANŢĂ Veştile neplăcute intră pe fereastră, spune o vorbă înţeleaptă din Orient. Analizează cu atenţie, probabil că nu te afectează, adică nu tot ce zboară se mănâncă, spune o vorbă de pe la noi. Totuşi, stelele îţi sunt favorabile.

Mai ales dimineaţa, când se pare că ai capul limpede şi eşti gata să iei hotărâri inspirate. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei. O zi plină de emoţii şi sentimente puternice, pastelate, de faptul că sunt, majoritatea, în registrul bun!

SCORPION Poţi să dai curs micilor, sau marilor dorinţe gastronomice. Conjunctura favorizează în special viaţa de familie, gospodăria. Poate încerci o nouă reţetă minunată de plăcintă de casă?

Ai şi un obstacol de trecut, dar lasă grija deoparte, concentrează-te suficient şi vei reuşi – stelele îţi sunt favorabile. Dedică ziua celor dragi, familiei, prietenilor sau partenerilor apropiaţi.

O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi, pentru un procent din zodie. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Nu da speranţe inutile şi nu spune oricui „te iubesc”!

Horoscop joi, 19 mai. O zodie fuge după propria coadă! Astăzi este o zi foarte dificilă pentru tine

SĂGETĂTOR Ziua aceasta de joi este rea de lucru. Aşa că nu exagera cu activitatea când nu trebuie! Dar, mai întâi să te gândeşti la cariera ta! Nu te baga in sufletul si problemele altora. Oferă-ţi ajutorul numai dacă este cerut cu insistenţă.

Mai ales dacă este vorba de organizarea unui proiect nou! Proiectele de voie bună începute în această perioadă pot aduce rezultate bune, adică petreceri reuşite.

Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Fii la obiect, pragmatic şi precis şi totul poate fi în avantajul tău.

CAPRICORN Pluton, planeta plutocraţilor, retrograd, mereu la tine în zodie, te invită la o zi interesantă, chiar la tine acasă. Astăzi, noul, noutatea, îţi face bine şi te simţi dinamic şi în formă. O perioada buna, pe care o meriţi.

Ai un spirit deosebit al armoniei, deci ai certe calitati pe care perioada aceasa, le pune in valoare. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Noi prietenii sau relaţii vor face perioada zilei de astăzi, mai precis pe seară, interesantă.

VĂRSĂTOR Ai unele probleme personale şi de familie şi simţi nevoia să le discuţi cu cineva. Îţi trebuie un sfat bun, o perspectivă obiectivă. Uită-te, persoana de încredere este chiar lângă tine!

Nu este o zi în care sa faci schimbari esenţiale. Pentru un timp este bine sa păstrezi judecatile de valoare şi sentinţele pentru uzul propriu. Este o zi de muncă, nu o zi de filozofat!

Capacitatea ta de a servi pe alţii se traduce şi prin reciclarea unor idei vechi, sau emise de alţii, în concepte noi şi profitabile. Dar, cu faţa la distracţie…

PEŞTI Eşti în defensivă, pentru că te simţi obosit. Ziua aceasta de joi poate fi un prilej să-ţi “încarci bateriile”. Te aşteaptă o perioadă densă, cu multă muncă, aşa că astăzi nu exagera cu efortul!

Un prilej, o oportunitate pe care nu trebuie să o scapi, mai pe seară, mai ales că este în ciuda sau chiar în paguba unui nesuferit dintr-o zodie de foc cu care nu ai reuşit să te înţelegi niciodată.

Plăteşte-ţi poliţele sentimentale, cu dobânda necesară de gelozie şi invidie. În dragoste trebuie, însă, să fii smerit şi iertător! Este un joc care are reguli stabilite de un milion de ani…

Horoscop joi, 19 mai. O zodie fuge după propria coadă! Astăzi este o zi foarte dificilă pentru tine