Horoscop joi, 16 martie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită! Rutina zilnică poate deveni o povară

BERBEC Riști să-ți pierzi timpul încercând să mulțumești pe toată lumea fără să obții vreo satisfacție reală din asta, deoarece toată lumea ți se pare superficială, sau frivolă. Nu fi prea dur cu bunăvoința și încearcă să-ți potolești dispozițiile capricioase. Întotdeauna vor exista idei și poziții ireconciliabile. Nu prea ești motivat și nu poți ține ritmul? Nu forța lucrurile astăzi, trebuie să te regăsești pe tine însuți, să-ți încarci bateriile, cu familia, și să lași deoparte toată latura profesională sau relațională socială care te face anxios sau nervos în aceste zile.

TAUR  Valorile familiei sunt exaltate și relațiile armonioase sunt favorizate. Fără să fie o corvoadă, trebuie să-ți suni mama sau să-ți vizitezi ”sponsorul”, poți face oamenii fericiți și vei întări legături puternice care se pot dovedi întotdeauna utile sau reconfortante pe termen lung. Ești împins pozitiv să-ți compartimentezi și mai mult viața privată față de viața ta exterioară. Acest lucru îți va permite o recuperare mai bună a nervilor. Continuați. Urmează-ți impulsul, orizonturile tale se extind pozitiv.

GEMENI Implică-te personal, dar trebuie să ceri şi ajutor, pentru că soluţiile unei probleme nu intră în competenţele tale. În rest, nu te complica, nu e vorba de cine ştie ce inginerii, e simplu, nu e vorba despre rachete! O realizare notabilă în a doua jumătate a perioadei. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, caută să te distrezi şi să legi noi prietenii.

RAC Pentru cea mai mare placere a ta, viata ta relationala evolueaza intr-o atmosfera placuta,linistita si senina. Anturajul tău poate conta pe înțelegerea și natura ta conciliantă pentru a menține schimburi armonioase. Acționezi cu spontaneitate și bunăvoință. Ar fi bine să analizezi cu atenţie propunerile care ţi se fac in aceasta perioadă, pentru că stelele arata că în viitor iti pot aduce numai satisfactii profesionale şi sociale. Atenţie la regimul alimentar şi la drumurile prin oraş.

Horoscop joi, 16 martie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită! Rutina zilnică poate deveni o povară

LEU Pe ordinea de zi se află decizii majore în domeniul financiar, nu vei putea rămâne neutru în fața alegerilor de făcut. Va trebui să faci concesii celor dragi pentru a menține echilibrul, pregătește-te să faci niște cheltuieli. Pentru a te menține în formă și a controla nervii, joacă mai degrabă cartea dialogului decât cea a autorității abuzive și învață să-ți înfrânezi impulsurile adesea egoiste sau, cel puțin, egocentrice. În împărtășirea echilibrată poți găsi armonia!

FECIOARĂ  Profită de orice ocazie pentru a merge în întâmpinarea celorlalți, a celor dragi și pentru a le îndeplini așteptările. Fii receptiv și disponibil. Împărtășește-ți optimismul. Bucură-te de situațiile care apar. Nu-ți face griji pentru ziua de mâine, trăiește cu încredere în momentul prezent. Solo, baţi în retragere în faţa frontului comun al celor dragi. Poate că e adevărat că nu le dedici suficient timp? În duo, te gândeşti ce cadou să faci şi ce să spui ca să te ierte mai uşor.

BALANŢĂ Îți petreci ziua cu familia, profiți de aceste momente privilegiate pentru a discuta și a face împreună lucruri pe care le iubești. Grădinărit, gătit, bricolaj, toată lumea își murdărește mâinile, toată lumea este bine dispusă. Casa este un adevărat stup. Timpul zboară atât de repede când ești cu partenerul tău. Este o relație cu adevărat, puternică, din punct de vedere emoțional, dar îți place să ai și prieteni comuni. În cuplu sau în familie, ai un gust corect pentru lucrurile frumoase și bune din viață.

SCORPION  Atenţie să nu te rătăceşti în jungla raţionamentului tău! Dacă vrei să convingi pe cineva, trebuie să foloseşti argumente simple, pe înţeles, pe care, de fapt, vrea să le audă cel în cauză! Nu ești neapărat un facilitator, poți chiar să te enervezi în procesul de negociere. Dacă cineva atacă un membru al familiei tale, „vezi roșu”. Luna îți permite, astăzi, să-ți temporizezi reactivitatea.

Horoscop joi, 16 martie. Zodia care nu trebuie să se lase copleșită! Rutina zilnică poate deveni o povară

SĂGETĂTOR  Astăzi poți prefera adevărata complicitate luptelor pentru putere. Țintești mai mult decât un succes satisfăcător în relație, astăzi. Resurgența energiei, care urmează, va fi exprimată eficient pentru a începe un proiect care este aproape de inima ta. Este momentul să formezi un parteneriat efemer, o asociație, fie la nivel privat sau profesional. Schimburile sunt facilitate pentru o zi sau două, oamenii sunt mai disponibili și te adaptezi mai ușor la situații.

CAPRICORN  În duo încerci să disciplinezi partenerul prea comod şi cu obiceiuri boeme. Măcar dezvaţă-l să mai adoarmă cu ţigareta în gură! Solo, nu ai pe nimeni de convins, aşa că te simţi bine! Dacă ai ceva sentimental greu de rezolvat, încearca acum, poate va merge ca pe roate. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Este evident că rezultatele tale bune şi parvenirea ta atrag invidii şi gelozii sentimentale şi profesionale. Şi nu numai! Trebuie să suporţi aprecieri răutăcioase şi laude veninoase. Dar tu – câştigi!

VĂRSĂTOR Te iei mai puțin în serios astăzi. Aspiri efectiv să iei mai multă perspectivă, ceea ce îți va permite să iei deciziile corecte. Îți pui întrebări, este timpul să începi schimbări în managementul financiar. Acordurile sunt la ordinea zilei, ceea ce favorizează întâlnirea cu partenerii sociali, la bine și la rău. A priori, dacă eviți câteva capcane, totul ar trebui să meargă bine la serviciu și în relațiile tale.

PEŞTI Îți lucrezi respirația pentru a inspira liniște și a expira frică. În ochii tăi, nimic nu ar trebui să te oprească în dorințele și proiectele tale. Cu capul înainte, te propulsezi spre pasiunile tale chiar dacă înseamnă să iei o lovitură sau două. Nu-ți nega toate realizările dintr-un capriciu, pentru a te face să-ți placă, să observi sau să respecți. Gândește-te la ziua de mâine și frânează-ți dorințele excesive, mediul tău imediat este o sursă de schimburi plăcute și colorate și trebuie să fie suficient pentru dorințele tale dacă acestea rămân rezonabile.