Horoscop joi, 1 septembrie! Zodia care nu trebuie să scoată bani din buzunar. Mai gândește-te odată dacă ceea ce vrei să cumperi chiar îți trebuie

BERBEC  Astăzi ești maestru la slalom printre posibile necazuri. Trebuie sa continui cu aceleaşi metode de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. O dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se discută din nou despre vechi proiecte şi idei. Discuţii, în general sterile. Trebuie să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Un mijloc de transport, sau ceva mecanic, un aparat, acolo –  îţi face necazuri. Vinde-l, schimba-l, repara-l – nu lasa obiectele sa te enerveze! Cu oamenii te descurci astăzi ceva mai bine.

TAUR  Fii mai modest în pretenţii şi așa poţi avea o viaţă bună. Fără frustrări și regrete inutile, măcar astăzi. Nu trebuie să exagerezi, păstrează echilibrul! Astăzi nu arunca cu banii, oricâți de mulți ai avea! Repet, nu arunca cu banii, nu cheltui ca să te simţi bune! Ţine cu dinţii de bani! Nu da bani cu împrumut! Nu ceda nimic, niciodată! Fii ferm! Sigur, răsplăteşte valoarea şi mai ales loialitatea faţă de tine. Şi încă odată, chiar dacă ai avea un o mie de miliarde de Euro, fii cumpătat, nu zgârcit, fă cheltuieli raţionale şi decente, nu risipii banul. Pentru că, după cum se spune: „banul se răzbună când nici nu te aştepţi, dacă îl arunci, şi el te aruncă”!

GEMENI  Influenţele zilei îţi amplifică intuiţia, dar şi oferă nişte propuneri tentante în domeniul activităţii tale. E o perioadă bună ca să te gândești, nu este prea devreme, la începerea școlii, la toamnă, în general! Cu grijă, cu mare grijă şi prudenţă, ca un elefant într-un magazin de porţelanuri, poţi evita discuţiile, confruntările, de azi. Mercur, planeta ta protectoare, afectată, indica o indiscretie sau chiar o trădare. Iartă, dar să nu uiţi! Crede în forțele tale și în ajutorul celor ce te privesc drept în ochi. Decât o mie de prieteni de petreceri, mai bine unul singur de încredere. Astăzi, calităţile tale magnetice şi carisma te avantajează, foloseşte-le fie în afaceri, fie în dragoste. Nu amesteca, însă, plăcutul cu utilul!

RAC  Ai nevoie de sprijin din parte anturajului şi a familiei. Ai intrat în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, un pic cam ambițioase. O veste care nu te surprinde. Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău arată că preocuparea ta majoră este să menţii o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Nu vinde blana ursului din padure, nu promite ceva in afara posibilitatilor tale, pentru ca s-ar putea sa produci deceptii nemeritate. Un termen, sau un prag. Dacă este vorba de o convorbire importantă, atunci astăzi este ziua. Probabil, poate fi, o discuție mai veselă. Omul superior ascultă, militarul acționează, omul inferior trăncăneşte. Tu – configurează!

Horoscop joi, 1 septembrie! Zodia care nu trebuie să scoată bani din buzunar. Mai gândește-te odată dacă ceea ce vrei să cumperi chiar îți trebuie

LEU  Aspecte favorabile legate de domeniul profesional. O posibilă surpriză plăcută, poate o veste bună. Zi de făcut planuri, de visat cu ochii deschiși. Nu superi pe nimeni, dacă te simți bine! Ai multe de început, multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Lasă totul în trecut, nu-ţi mai bate capul degeaba. Dacă eşti precaut, vigilent şi prudent – totul este în echilibru. Evită locurile aglomerate, spaţiile deschise, distopia sanitară şi datoriile noi. Evită, în special, în a doua parte a zilei, promisiunile, angajamentele, sau asociaţiile. Tot ceea ce este început în perioada în chestiune, adică astăzi, se poate să sfârşească prost, chiar dacă este vorba de o distracţie. Limitează-te la activităţile de rutină, cu oamenii pe care îi cunoşti bine.

FECIOARĂ  Cu toate că vremea prea capricioasă te influenţeaza, este timpul unor decizii, mai mult, sau mai puţin, importante. Ceea ce trebuie, este să iei hotărârile la momentul potrivit, astăzi, de exemplu! Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. Relaţiile sociale sunt, însă, bine aspectate. Este bine sa-ti vezi de treburile tale, fără prea multe proiecte de viitor și cheltuilei însemnate.

BALANŢĂ  O atitudine solidară cu cei dragi e recomandabilă în această zi. Treci printr-o perioada mediocră, dar joacă puţin teatru şi o să te simţi mult mai bine, trebuie să faci față obligațiilor! Ofera-ti prilejuri de multumire si satisfactie. Odihneste-te mai mult si respiră aer curat şi răreşte ţigaretele. Domeniul familiei este aspectat bine.  Dragostea este usor influentata de aspectele negative ale lui Marte ceea ce amplifica vanitatea personala. Ceva neasteptat, dar nu in primul rand negativ, iti schimba programul. Nu uita că timpul lucreaza in favoarea ta. Temporizeaza şi așa poți câştiga!

SCORPION    Nu tot ce este mai nou e şi mai bun. Cu o conjunctură complexă, mai gândește-te odată dacă ceea ce vrei să cumperi chiar îți trebuie, nu trebuie să începi nimic nou, chiar dacă stelele spun că, în general, ai noroc. Lucrurile îţi par mai serioase decât de obicei şi ai un dar special să punctezi exact ceea ce trebuie şi când trebuie şi să asculţi cu atenţie. Pe de altă parte Saturn, retrograd, din Vărsător arată că s-a strâns o componentă de oboseală cronică şi de stres şi enervare – principii negative – pe care trebuie să le rezolvi. Fii sincer cu tine, gasește-ți motivele de enervare şi vezi dacă poţi să le rezolvi. Nu te păcăli singur!

Horoscop joi, 1 septembrie! Zodia care nu trebuie să scoată bani din buzunar. Mai gândește-te odată dacă ceea ce vrei să cumperi chiar îți trebuie

SĂGETĂTOR   Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă, în mod nejustificat grijile, la modul general. Răspuns în doi peri pentru una dintre problemele la care te gândeşti de mult. În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie, sau de o proprietate. Astăzi este o zi în care stelele te avantajează să termini proiecte sau acţiuni care au fost amânate, reprogramate sau întârziate. Sau, cel puţin să faci paşi esenţiali către finalizarea proiectelor respective!

CAPRICORN Faci față lungă în faţa unor veşti la care nu te aşteptai. Nu îţi plac, în general, surprizele, riscul, siguranţa ta personala e lucrul cel mai important. Este momentul să activezi defensiva! Nu neglija problemele care ţin de sănătate, chiar daca este vorba de o banala indispozitie. In general evita sa te simti coplesit de oboseala. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent. Ziua de astăzi este o perioadă de timp legată de protecţie. În aceiaşi măsură doreşti să oferi protecţie, cât şi să te bucuri tu însuţi de ea. Protecţia însemnând tot ceea ce te face să te simţi bine şi în siguranţă, de la bani la o vorbă bună, de la un gest de prietenie la o promisiune avantajoasă.

VĂRSĂTOR  Conjunctura te avantajează. Prevezi nişte schimbări favorabile. Fii precis şi convingător în discuţii, mai ales la serviciu şi cu familia. Astăzi ai un un prilej să recapeţi iniţiativa, de ziua începutului Anului Bisericesc! Dincolo de imagini si cuvinte se afla sensulul ascuns al lucrurilor. Descifreaza scopurile reale ale celor din anturajul tau si așa vei fi foarte popular, daca le vei spune ceea ce doresc să audă. Este o zi liniştită, în care poţi înregistra realizări cu dinamică pozitivă, atât în mijloace materiale cât şi în trăiri existenţiale. Din punct de vedere emoţional eşti pe lungimea de undă a anturajului şi în special a celor dragi şi apropiaţi, cărora, ţi se pare că în această perioadă, le înţelegi mai bine atitudinile, scopurile şi motivaţiile.

PEŞTI   Fără riscuri! Prudenţa trebuie sa te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină! Nu întreprinde nimic important, sau, riscant. Ia  lucrurile mai uşor, aproape în glumă. Amână orice ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă. Evită discuţiile în contradictoriu şi disensiunile  în cursul dimineţii. Cineva îţi aminteşte de o promisiune mai veche. Limitează-te doar la activităţile de rutină, pentru că ziua este incertă pentru promovarea propriilor interese. În general ai o atitudine defensivă şi cauţi anturajul prietenilor vechi verificați, în încercarea de a te bucura de stabilitate.