Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia cea mai geloasă din zodiac. E bine să-ți recunoști greșelile

BERBEC  Este ziua potrivită să te ocupi de consolidarea relaţiilor sentimentale, fie solo, fie în duo. Tot weekendul fugi de aglomeraţie şi de zgomot, vrei să te relaxezi în linişte şi pace! Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturajul apropiat. În general eşti prea dur cu tine şi cu cei din jur, astăzi când gândire ta este mai flexibilă, oferă-ţi momente de distracţie, de exemplu, un spectacol pe seară. Duminică este o zi de cumpărături sau de relaxare, de distracție. Nu-ţi fă niciun program, în aparenţă. Lasă lucrurile să se întâmple. Este bine să eviti, dacă poţi, subiectele cu caracter emotiv.

TAUR  Duminică – posibile disensiuni dimineaţa, care pot fi evitate prin amânarea unor întâlniri sau vizite. În acest weekend te pot bântui nişte „fantome” de mai demult. Încearcă să nu trăieşti în trecut! Nu ceda nostalgiei, regretelor, deciziile luate au fost cele mai bune la momentul respectiv. Sunt posibile  mici schimbări, o întâlnire care îţi face plăcere şi una nu prea. Începe să se contureze un nou concept, o nouă ideeu sau proiect, probabil pentru toamna care se apropie. Veştile pe care le primeşti prin mobil, din presa, sau reţelele de socializare par importante. Seara plăcută, favorabilă dragostei.

GEMENI  Chiar dacă nu eşti un fanatic al respectării regulilor, în acest weekend vrei să ţii cont de o anumită disciplină, care îţi serveşte scopurilor. Duminică, totul se petrece conform planului. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi, dar nici nu ai de ce să-ţi aminteşti mai târziu! Duminică trebuie să fii conservator şi să refuzi ceea ce nu este conform vederilor tale. Duminică nu prea îţi arde de glumă. Este una din zilele acelea când eşti posomorât şi mizantrop, dar trece cu un pahar de… vorbă!

RAC   Natura ta pacifistă îţi joacă o festă. Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti, realizezi în acest weekend! Constaţi că este un decalaj periculos între planurile tale şi realitate… Găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi la treburile casei, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea instinctului profund şi redu ritmul, sâmbăta este o zi de odihnă. Duminică ai parte de un fel de cadou mare, poate o veste bună, un fapt neaşteptat şi care te pregătește pentru niște planuri de viitor la care nici nu indrăzneai să te gandești până acum.

Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia cea mai geloasă din zodiac. E bine să-ți recunoști greșelile

LEU  Ai o viziune foarte diferită de cea a familiei, a celor din jurul tău, în ceea ce priveşte programul de weekend. Dar, până la urmă, preferi să fii cooperant, ca să rămâi în centrul situaţiei! Eşti distrat şi nu te poţi concentra după o săptămână obositoare. Poate un pic-nic, un grătar, în curte, dacă ai, sau o ieşire în oraş cu familia sau prietenii te reconfortează şi îţi „încarcă bateriile”. Duminică horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul distracţiilor, că asta trebuie să faci în weekend!  Proiectele tale de weekend sufera de un defect major – se bazeaza mai mult pe intamplare decat pe planificarea abila a forţele proprii!

FECIOARĂ   Îzbucnirile colerice din jurul tău au şi un motiv. Încearcă să depistezi cauzele disconfortului şi să le rezolvi, dacă nu poți să le preîntâmpini. Nu uita să apreciezi ceea ce ai şi nu mai râvni la lucruri iluzorii! În dragoste este bine să-ti recunoşti greşelile, mai ales pe cele mici! Este cazul zilei de azi, când poţi întoarce în favoarea ta un impas sentimental sau te poţi bucura de un avantaj. Nu trebuie să stai ore întregi sub duş, ai acest obicei, recunoaște!  Duminică trebuie să zâmbeşti şi să-ti păstrezi calmul, mai ales dacă auzi si vezi lucruri neplacute. In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi la propriile interese.

BALANŢĂ În acest weekend bucură-te de reuşită alături de prietenii tăi şi aminteşte-ţi de cei care te-au sprijinit. Tot felul de mici recompense te fac să crezi că norocul este numai de partea ta! Stelele indică că ai nevoie de mai multă mişcare, de mai mult sport. Trebuie să eviţi mişcările bruşte. Program de distracţie pe seară, profită din plin. Duminică este evident că magia relatiilor sociale este cam departe de modul tau direct de abordare. Totuşi, poți avea castig daca vei adauga si un zambet. Acordă mai mult timp familiei,  prietenilor vechi,  te poți simţi foarte bine.  Nu încerca să-ţi depăşeşti condiţia cu orice preţ, nu cheltui mai mult decat îţi poţi permite.

SCORPION Anumite aspecte ale vieţii tale sunt puse sub semnul întrebării de cei din jurul tău. Trebuie să faci diferenţa, dacă vor numai să te critice, sau îţi oferă ajutorul. Reacţionează, după caz! Astăzi eşti pe drumul cel bun! Începi să înlături din calea ta obstacole, în special propriile limite. Te distrezi, te odihneşti, eşti mai entuziast şi te gândeşti cu încredere la viitor. Duminică reflectezi că  de mai multa vreme doreai un grad mai mare de libertate materiala pe care stelele te sprijina astăzi sa-l obtii prin harnicie și chiar cu putin noroc.

Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia cea mai geloasă din zodiac. E bine să-ți recunoști greșelile

SĂGETĂTOR Un weekend trepidant, dar plăcut, cu multe de făcut şi cu multe surprize. Ţine mobilul aproape, o să sune! Duminica trece repede, încărcată cu distracţii şi chiar cu un spectacol de marcă, pe net, pe seară. Ai nevoie de o evadare în natură. Poate la mare, poate la munte. În orice caz trebuie să eviţi orele întunericului când călătoreşti. Soarele, lumina, te avantajează. Duminică cu dragostea stai ceva mai bine decât în mod obişnuit, asta nu înseamnă că pe total stai excelent. Prietenii îţi sunt aproape ca întotdeauna, considerându-te, pe undeva, centaurul lor cel protector şi aducător de noroc.

CAPRICORN  Accepţi programul partenerului, în duo – solo, nu ratezi întâlnirea. Eşti gata să negociezi, chiar să faci compromisuri minore, ca lucrurile să fie clare, cunoscute, sigure, sub controlul tău! O zi favorabilă pentru fiinţa magică dar sentimentală din tine. Iţi prieşte o discuţie la o cafea bună şi faci planuri. Prietenii te ajuta astazi chiar fără sa-i bati la cap. Veşti bune. Duminică, cu zodia populată de numai de Pluton, fie te plictisesti teribil, fie te enervezi de lipsa evenimentelor și de mediocritatea distracţiilor. Nimic nu te multumeste și esti convins ca meriti mai mult. Poate ca da, poate ca nu, dar nu te astepta la minuni!

VĂRSĂTOR  Astăzi te simţi dat la o parte şi vrei să fii în centrul problemelor. Dar, cei dragi te protejează ştiind de situaţia ta. Duminică, o zi bună, plină de energie şi distracţii pentru tine. Poate să apară ceva neprevăzut. Trebuie să lucrezi ceva în plus, sau ceva de rezolvat pentru familie. Spre seară ai impresia că ai urcat pe un munte, eşti foarte obosit, dar foarte mulţumit! Duminică verifici vorba care spune că: experienta este suma greselilor care dor cel mai mult. In dragoste este bine sa-ti recunosti greselile, mai ales pe cele neimportante sau pe cele care pot diminua gelozia!

PEŞTI   În acest weekend cauţi relaxarea şi odihna. Ai grijă, astăzi, la afirmaţiile de care nu eşti foarte sigur. Ai toate şansele să creezi o situaţie complexă din care poți ieşi cu dificultate. Trebuie să o iei de la capăt, să reevaluzi situaţia şi să faci alte planuri pentru weekend. Consultă-te cu cei din jur, cu anturajul apropiat, să vezi şi părerile şi dorinţele lor. Contează!  Duminică, un fel de umanism naiv si bunatatea caracteristice zodiei te fac vulnerabil la șantajul sentimental paracticat de una dintre relatiile tale. Esti intr-un punct mort si cu anturajul si cu relatiile sentimentale. Nu este o idee rea sa încerci să lamuresti lucrurile, măcar parțial.

Horoscop duminică, 7 noiembrie. Zodia cea mai geloasă din zodiac. E bine să-ți recunoști greșelile