Horoscop duminică, 25 februarie 2024. Te simți blocat și parcă explodezi. Zodia care nu are liniște

BERBEC  Suflecă-ți mânecile, cineva pare să aibă nevoie de tine, astăzi, chiar dacă este duminică. Eficiența ta proverbială este garantată, mai rămâne doar să reușești să-ți controlezi impulsivitatea. Tot ce ține de cercetare, investigații, dezvoltare pare a clar favorizat, caută-ți aliați. Te poți simți mai confortabil făcând lucruri, decât vorbind despre ce simți, poți găsi și alte mijloace de comunicare. Intensitatea privirii tale și energia ta creativă pot fi suficiente.

TAUR  Duminică, relațiile de familie par a fi departe de a fi cordiale și poate fi necesar să aștepți până la sfârșitul zilei pentru ca tensiunile să înceapă să se atenueze. Din fericire, seara, atmosfera pare că nu va mai fi chiar atât de rea și poți avea ocazia să te detașezi de probleme… Nu critica, nu reproşa, cel mai bine ascultă mai mult și vorbeşte mai puţin! Nu uita că loialitatea este, în ziua de astăzi, lucrul cel mai de preț şi marfa cea mai rară.

GEMENI  După unele initiative, pe alocuri, nesăbuite, pare a fi timpul pentru reflecție, odihnă și analiză concretă a rezultatelor tale. Singur sau în intimitatea familiei apropiate poți savura cel mai bine această zi de duminică, cu papucii în picioare, cu o carte bună în fotoliul preferat, cu ciocolată caldă la îndemână și cu o inimă liniștită. Sănătatea pare să fie bună, dar trebuie să eviţi schimbările bruşte de temperatură şi să-ți supraveghezi mai atent regimul alimentar.

Horoscop duminică, 25 februarie 2024. Te simți blocat și parcă explodezi. Zodia care nu are liniște

RAC   Pare să fie o perioadă mai complexă, când trecerea accelerată a timpului pare să devină mai greu de acceptat. Dacă îți vei putea controla nerăbdarea, totul are șanse să fi bine. Nu-ți impune voința cu orice preț. Trebuie să ieși din monotonia vieții de zi cu zi, o ședință de masaj ar putea fi ideală, ia o pauză de la luptele tale pentru supraviețuire și progres. Doar este duminică și, nu uita, nu îți va face nimeni statuie!

LEU  Astăzi, te poți simți într-o armonie totală cu cei din jurul tău. Acest lucru te face deosebit de fericit și îți poate permite să înțelegi mai bine anumite persoane. Momentul poate fi, așadar, ideal pentru a readuce armonia într-unele relații, pentru a realiza proiecte comune și pentru a împărtăși momente plăcute. Poți face o plimbare, alături de cineva drag, prin galerii de artă sau anticariate sau vă puteți răsfăța cu bilete la un concert.

FECIOARĂ   Duminică pare că trebuie doar să profiți de oportunitățile pe care ți le transmit astrele. Viața ta poate deveni mai strălucitoare, de parcă ai fi fluturat o baghetă magică pe viața ta amoroasă. Ești norocos, poate că a venit momentul sa realizezi asta. Pari să ai suficientă energie pentru a te alătura activităților și ieșirilor de grup. Așadar, profită de timpul liber, cu familia sau prietenii, pentru a merge să vedeți cel mai recent film sau cea mai recentă expoziție la modă sau puteți răscoli piețele de vechituri cu scopul de a vă înfrumuseța decorul.

Horoscop duminică, 25 februarie 2024. Te simți blocat și parcă explodezi. Zodia care nu are liniște

BALANŢĂ Duminică nu are rost să stai îmbufnat într-un colt și să faci pe victima. Ar fi mult mai bine să îți recunoști și să încerci să-ți repari greșelile sau neajunsurile, ar fi un prim pas către relații mai bune și o promisiune pentru o zi de mâine mai armonioasă, doar asta cauți în viață, nu? Nimic nu bate un dialog bun, însoțit de câteva compromisuri necesare, pentru a mulțumi pe toată lumea și a-ți îmbunătăți, în mod durabil, viața amoroasă și relațiile sociale!

SCORPION   Dacă vrei o viață amoroasă satisfăcătoare, fii mai consecvent și închide ușa altor pretendenți. Dacă nu ești la înălțime, dacă te lași tentat, poți pierde fericirea obținută și cei care te iubesc se pot îndepărta. O duminică lucrativă, în care nu reușești să stai prea departe de computer sau alt obiect al muncii și vrei să recuperezi la capitolul sarcini de serviciu. Nu neglija odihna, organismul tău poate da semne de slăbiciune.

SĂGETĂTOR   În această duminică parcă ai vrea să faci o mulţime de lucruri cu energia specifică zodiei. Ai putea să-ți reiei locul în fața aragazului și să te pui pe bucătărit preparate delicioase cu care se încânți papilele gustative ale celor dragi. Poți face o mică petrecere duminică seara, în care poți străluci și poți reuși să seduci pe toată lumea cu personalitatea ta magnetică și trucurile tale magice!

Horoscop duminică, 25 februarie 2024. Te simți blocat și parcă explodezi. Zodia care nu are liniște

CAPRICORN   O duminică plăcută, pe care stelele par să spună că ți-ai dori să o petreci în intimitatea casei tale, alături de suflețele tale dragi, cu două picioare sau patru lăbuțe. Poți organiza o masă copioasă în familie, poate ceva tradițional românesc, cât încă mai e friguț afară și merg mai bine aceste mâncăruri care, da, încarcă ficatul, dar tare eliberează și sufletul, uneori… Precum madlena lui Proust, o sarma ca la mama acasă poate desface baierele amintirilor din copilărie, ceea ce îți poate aduce confort și nostalgie…

VĂRSĂTOR   Îți poate fi greu să te liniștești, să accepți acest climat care ți se poate părea primitiv și rigid. Nu te feri de simplele plăceri ale vieții, cu riscul de a părea un boem superficială, ceea ce nu este cazul. Aroganța ta riscă să se confrunte cu dorințe mai tenace decât ale tale. Pe seară poți avea mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să evolueze către o seară relaxantă, în companie plăcută, cu jocuri de societate și comenzi de pizza.

PEŞTI  Duminică poți să judeci foarte aspru și, dintr-un motiv sau altul, poți avea dificultăți în a te desprinde de imaginea proastă pe care o ai despre tine. Fii mai pozitiv sau cere ajutor și poate îți va fi mai ușor să-ți recapeți o viață social satisfăcătoare. Pari să ai nevoie de mai multă odihnă şi să-ţi supraveghezi sănătatea. Pari să ai nevoie de mai multe legume și fructe proaspete în dietă. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată, după cum spunea Paracelsus!

Horoscop duminică, 25 februarie 2024. Te simți blocat și parcă explodezi. Zodia care nu are liniște