Horoscop duminică, 25 aprilie! Zodia care are parte numai de conflicte. Zi proastă pentru mai mulţi nativi

BERBEC Duminica aceasta a Floriilor eşti pus în faţa unor situaţii paradoxale. Este o zi mai complicată în care nu trebuie să faci mult efort. Distracţia este concentrată mai ales duminică, la prânz, la masa de sărbătoare! Evită pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pe subiecte de familie. Duminică seara nu trebuie să faci nimic important, numai activitaţile de rutină, pregătirile de pentru săptămâna viitoare. 

TAUR O duminică de sărbătoare, duminica Floriilor. Încearcă să-ţi nuanţezi vorbele, să nu ofensezi pe cineva. Nu critica, nu reproşa – şi mai bine, vorbeşte mai puţin! Utilizează orele de lumină naturală. Nu uita că loialitatea este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Duminică, mai toata ziua este bine aspectata de stele, asa ca profita ca sa obtii ceva favoruri, sau sa rezolvi unele situatii cu cei dragi, în familie. 

GEMENI Domeniul sentimental e favorizat, mai ales duminică! Sănătatea este bună, dar trebuie să eviţi schimbările bruşte de temperatură şi supraveghează regimul alimentar. O veste bună! O problema veche revine in actualitate: ai greşit atunci, sau acum? Lasă analizele şi mergi mai departe! O informaţie de ultimă oră te avantajează în mod deosebit. Verifică prin prietenii apropiaţi şi de încredere. Nu promite nimic, în această duminică a Floriilor! 

RAC   E o perioadă mai complexă, când trecerea rapidă a timpului e mai greu de acceptat. Sunt favorizate numai activităţile de rutină, evită orice schimbare de program obişnuit de weekend. Configuraţia stelelor arată o perioada buna, mai ales in ceea ce priveşte sănatatea şi amorul. Luna te îndreptăţeşte să speri în rezolvarea favorabilă a problemelor tale sentimentale, sau măcar in amanarea lor. Duminică este o zi bună pentru cumpărături, discuții, felicitări, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau mici vizite, de onomastici de Florii.

Horoscop duminică, 25 aprilie! Zodia care are parte numai de conflicte. Zi proastă pentru mai mulţi nativi

LEU  O duminică de Florii, în care nu ai timp deloc să te plictiseşti. Totul se întâmplă în acelaşi timp, o aglomeraţie aproape comică de evenimente, oameni şi emoţii. Dar ţie îţi place… ai ce vâna! Trebuie sa te gandeşti foarte bine cum o să cheltuieşti banii albi puşi deoparte pentru zile negre! Duminică vine cu un amestec asortat de treburi urgente care asteapta hotaririle si actiunile tale energice, mai ales în pregătirile de sărbătoare.

FECIOARĂ   Astăzi mizezi pe acţiune. Fie că este vorba de distracţie şi atunci alegi dansul, în familie, în defavoarea mesei, fie de sporturi în aer liber, adică în curte. Dacă ai. Duminica Floriilor îți aduce liniște și încredere în viitor. Poate s-au plictisit dracii de la guvern să-ți facă zile fripte. Mai bine fă tu un grătar în curte, dacă ai, repet. Dar, 43% dintre români au curți! 

BALANŢĂ Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile sentimentale importante şi întâlnirile decisive pentru… un an mai bun!  Din punct de vedere emoţional, ai dori să-ţi discuţi problemele personale cu cineva de încredere. Poate găseşti un sfat bun. Zi de Florii interesantă în care poți să evaluezi prietenii și relații de familie.

SCORPION   Nu par foarte armonioase relaţiile tale cu cei din jur. Ai ceva de obiectat, nesimţirea celor din jur te scandalizează! Dar cel mai bine este să-i faci pe nesimţiţi să se certe într ei! Dar de Florii, pacea și înțelegerea trebuie să primeze. Implică-te mai mult în rezolvarea problemelor de acasă lăsând la o parte încăpăţânarea şi agresivitatea. Poți fi recompensat. Pe seară o veste pe care o aşteptai de ceva vreme! 

Horoscop duminică, 25 aprilie! Zodia care are parte numai de conflicte. Zi proastă pentru mai mulţi nativi

SĂGETĂTOR   În această duminică vrei să faci o mulţime de lucruri cu energia proprie zodiei. Nu o să reuşeşti, dar viaţa este formată din încercări. Ceva-ceva tot o să realizezi, distracţie, cu siguranţă! Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Capacitatea ta de a te impune este susţinută de stele. O invitație neașteptată, de Florii. Nu uita buchetul de flori, cutia de bomboane și sticla de șampanie! 

CAPRICORN   O duminică plăcută, fără probleme! Trebuie să eviţi asumarea de angajamente şi responsabilitaţi pe termen lung şi să nu pleci în nicio călătorie sau excursie lungă. Zodia îţi indica o zi de duminică cam energică, doar sunt Floriile. Insa o seara placuta si relaxanta, cu cei dragi. Trebuie sa foloseşti una dintre retetele verificate ale reusitei in viata: sa te comporti ca si cand totul ar fi perfect! 

VĂRSĂTOR   Nu se întâmplă nimic negativ, dar totul cam întârzie, nu se respectă foaia ta de parcurs pentru duminica Floriilor. Ai mai multe propuneri de distracţie şi lucrurile par să se rezolve mai uşor. O veste sau o informaţie care te interesează. Duminică seara ai ceva de facut şi nu ai nici chef nici ceea ce iti trebuie. Nici nu este urgent aşa că poţi amâna, după Sf Paști, sau… la vară!

PEŞTI  O partidă de skanderbeg se încinge între tine şi prieteni, partener(ă), familie. Nu vrei în ruptul capului să renunţi la programul tău de Florii! Nici ei… Aşa că dă cu banul şi obţine un compromis “obiectiv”! Poţi rezolva relativ uşor unele problemele sentimentale şi chiar să obţii ajutor de unde nici nu te aşteptai. Trebuie să te odihneşti mai mult şi să-ţi menajezi sănătatea. Trei mere pe zi şi la doctor niciodată, spunea Paracelsus! 

Horoscop duminică, 25 aprilie! Zodia care are parte numai de conflicte. Zi proastă pentru mai mulţi nativi