Horoscop duminică, 21 martie. Zodia care pică mereu în capcană. Ascultă mereu la primul venit

BERBEC Aspecte amestecate – evită confuziile şi interpretările greşite, mai ales în casă, în familie. În acest weekend, dacă nu înţelegi ceva, mai bine cere precizări, decât să încurci lucrurile.

Mai exact, de dimineaţa, eşti pus în faţa unei decizii. Să stai acasă cu pisica sau căţeluşul sau să ieşi pe seară în frig pentru cine ştie ce fiţe de motan pe acoperiș. Sau să trăbăluieşti plenar în bucătărie pentru cele cinci feluri de mâncare pentru săptămâna viitoare. Sfatul meu este să stai cu necuvîntătoarele. Animăluţele nu mint, nu trădează, nu bârfesc, nu invidiază. Au după cum bine spunea Carl Sagan o capacitate deosebită de a recunoşte binele. Iar dacă le faci rău – te muşcă sau zgârie, direct şi fără intrigi pe la spate.

TAUR Vezi-ţi de treburile tale, cele obişnuite de weeknend, zâmbeşte, stai la un film bun online, distrează-te cu prietenii, fii calm şi senin! Nu e niciun motiv de panică, presa exgerează, ca deobicei! Este duminică, zi de relaxare şi odihnă, aşa că tu ai tendinţa să eviţi orice discuţie, orice activitate, orice fel de efort. Minimum necesar cerut este să dai dovadă de bunăvoinţă! O persoană care te-a dezămăgit, sau evitat, în ultimul timp încearcă să-şi răscumpere păcatele. Atenţie la datele primite, deoarece de multe ori reprezintă părerea (de rău) a celui în cauză şi nu o descriere cât mai apropiată de realitate. Experienţa bate mai intotdeauna iscusinţa!

GEMENI Dedică ziua activităţilor obişnuite de duminică, relaxare, cumpărături, vizite, poate mai mult somn. Nu face schimbări în program, noul nu îţi prieşte şi mai binele este duşmanul binelui!
Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Lăsă lucrurile să se aşeze singure şi nu interveni în niciun fel. Domeniul emoţional este bine aspectat. Evită discuţiile în contradictoriu, învinuirile sau explicaţiile şi deciziile privind sfera socială, relaţiile cu prietenii. Problemele personale nu sunt bine aspectate. Ideea este că uneori ai nevoie de puţină singurătate ca să ai o perspectivă mai bună asupra vieţii personale şi duminica aceasta este un bun prilej. Paradoxala situaţie!

RAC Tendinţa este către un ritm redus, de cruţare, distracţie, relaxare şi odihnă. Se apropie sezonul cald cu mult consum de energie şi cu nopţi scurte, fă de pe acum provizie de somn! Este o zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite, mai ales dacă eşti solicitat să dai o mână de ajutor în casă. Leagă-te la cap pentru ca o să te doară! Ceva migrene din cauza unor tensiuni neaşteptate în anturaj. Le rezolvi cu diplomaţie şi treci mai departe. Nu te repezi să tragi concluzii după barfe, zvonuri și intrigi, sau după televizor. Lumea pare că are probleme de comportament grave de tot şi nu este niciun motiv să o iei şi tu razna!

Horoscop duminică, 21 martie. Zodia care pică mereu în capcană. Ascultă mereu la primul venit

LEU Lucruri importante. Duminică nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere, ci determină prin ajustări succesive, ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine! Orice rău spre bine, astăzi descoperi unele lucruri, mai greu de acceptat, despre persoane din anturajul tău. Eşti încă în formă bună, dar trebuie să te pregăteşti pentru o cădere de energie. Nu trebuie să te oboseşti peste măsură, deja eşti într-o starea de oboseală cronică. In această duminică o sa realizezi că nu contează „ce” faci, ba mai mult, nici nu conteaza „cum” faci, ci este important „pentru cine”! Nu te repezi imediat ce auzi o intriga. Uneori leii se prind în capcană cu mâncare pentru pisici, adică ascultă pe primul venit fără să mai verifice. Reflectează cui foloseste situaţia, „cui prodest”, ca în cărţile scrise de Agatha Christie.

FECIOARĂ Cei pe care îi întâlneşti par că sunt binevoitori. Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte! Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obişnuită, dar fără evenimente notabile. O zi care trece repede, pentru că seamănă cu altă zi! Weekendul acesta este o perioadă de aşteptare şi relaxare. Ai, în sfârşit, răspunsul la acţiunile tale din ultimul timp, răspunsurile pe care le aştepţi – din domeniul social şi al interacţiunilor dintre diferiţi oameni cu care ai comunicat în ultimul timp. Adică primeşti un telefon sau un mesaj pe care îl cam aşteptai.

BALANŢĂ Dimineaţa de duminică enervantă, ai uitat să cumperi ceva. Pâine, cafea, sau mâncare pentru pisică? Duminica nu e o perioadă în care să faci schimbări importante, pe niciun plan, stai liniştit! Astăzi găseşti motive de satisfacţie tocmai acolo unde credeai că o să ai probleme. Stelele indică un program de relaxare şi distracţii. Redu ritmul şi așa poți avea rezultate! Supraveghează-ţi, cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti utopic în propria imagine. De asemenea – vechea ta problema – amorul. Cu o astfel de configuratie astrologica, ca în zilele acestui weekend de martie, face greșeală peste greșeală şi te iei de cine nu trebuie, dar egoismul bine temperat te salveaza de deceptii!

SCORPION O duminică dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus cu tenacitate şi fără să ţii cont de comentariile răutăcioase. Programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Un fenomen meteo, sau o întârziere a unei persoane sau obiect îţi strică buna dispoziţie, dar nu pentru mult timp! Pe total este o perioadă bună, dar atenţie la deplasări sau călătorii! Mai bine stai acasă.

Horoscop duminică, 21 martie. Zodia care pică mereu în capcană. Ascultă mereu la primul venit

SĂGETĂTOR Eşti în postura plăcută nativilor să acţioneze, să fie în activitate. Ziua este favorabilă pentru începerea unor proiecte noi, numai după ce te interesezi de înţelegerile trecute. Lumea uită! Duminica este, totusi, mai densă pentru că trebuie să pui cap la cap nişte date, informaţii, zvonuri care nu par a avea legătură, dar pentru tine înseamnă ceva. Adică juci rolul unui detectiv particular. Fără să faci parte din personajele Agathei Christie, de exemplu Hercule Poirot, care îmi place atât de mult, ei bine, în acest weekend ascultă cu atenţie şi nu întrerupe persoanele care fac destăinuiri. Nici nu ştii câte poţi să afli, pentru că adevărul este întotdeauna dincolo de noi.

CAPRICORN Duminica este densă şi aglomerată, dar eşti optimist şi motivat în ceea ce faci. Primeşti un premiu pentru atitudinea ta pozitivă – o veste bună. Mici îmbunătăţiri şi transformări favorabile ale unei situaţii, veşti bune de la rude sau prieteni. Seară de sâmbătă relaxantă şi plăcută. Poate la un film, poate la un concert, pe net, poate la un club neagresiv, discret, plăcut şi care nu ia foc. Adică propria bucătărie. Este zi de aranjat şi verificat garderoba pentru sezonul mai cald, care pare că se apropie, în sfârşit. Sigur, nu toată ziua, mai este timp şi de o discuţie, de o prăjitură de casă cu o cafea bună şi discuții cu familia. Reinventeaza arta conversației! Şi poţi începe să citeşti un roman-fluviu, sau să vezi un serial pe Netflix, ştiu că îţi plac ficţiunile istorice!

VĂRSĂTOR Domeniul emoţional este bine aspectat. Cu mai mult pragmatism şi mai puţine iluzii poţi să te simţi chiar confortabil. Frecventează prietenii care te fac să te simţi bine şi chiar răsfăţat.
Reuşeşti să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva din anturaj, sau cu cineva din famile. Bunătatea caracteristică zodiei te face să crezi că e în avantajul tău. Oare chiar aşa să fie? Conjunctura îţi indică o duminică în care trebuie să-ţi struneşti emoţiile şi să dai dovadă de inspiraţie, atât în relaţiile de familie cât şi cu prietenii sau partenerii. În acest weekend nu ar trebui să faci mari cheltuieli.

PEŞTI Planurile făcute în sfera personală, care încep în această duminică, pot aduce, în viitor, rezultate bune. O dispoziţie schimbătoare iţi poate marca duminica. De vină este Soarele care se pregătește de echinocțiu! Ziua aceasta evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Nu te lăsa invadat de interesele şi pretenţiile celor din jur. Refuză elegant! Repausul este poate, cea mai mare dintre încercări. Întotdeauna îţi faci programe peste programe şi duminică seara realizezi că nu ai avut timp. Nicio problemă! În acest weekend ai nevoie doar de repaos şi relaxare, dar şi de distracţie, de şampanie şi caviar. Distrează-te!

Horoscop duminică, 21 martie. Zodia care pică mereu în capcană. Ascultă mereu la primul venit