Horoscop duminică, 14 ianuarie 2024. Zodia care se izolează în tăcere. Eşti imun la orice sentiment

BERBEC Duminică, stelele spun că e posibil să-ți prindă cel mai bine prilej romantic, poate fi ceea ce ai nevoie pentru a te energiza și pentru a te întoarce la lucru, luni, cu dreptul, împrospătat și pozitiv. Chiar dacă petreceți ceva timp împreună, răsfățându-vă acasă, vă veți putea relaxa după săptămâna voastră grea. Poți să te trezești târziu și să te duci la culcare devreme, cine-ți ține socoteala?

TAUR Lipsa luminii poate afecta moralul tău și ar trebui să eviți cât mai mult posibil locurile întunecate. Dacă ai ocazia să faceți o ședință de solar, s-ar putea să te bucuri de ea, doar să fie scurtă și izolată, nu o transforma într-un obicei! În orice caz, nu sta încuiat în casă! Poți merge la o petrecere drăguţă, la un Capricorn care îşi sărbătoreşte ziua de naştere, sau la un eveniment public.

GEMENI  Astăzi pari să experimentezi un roller coaster emoțional! Sunt de așteptat suișuri și coborâșuri, îți poți experimenta viața de cuplu prin sita sensibilității tale deosebit de lucide. Vorbește cu partenerul tău pentru a-i înțelege punctul de vedere, nu mai presupune că le știi tu pe toate. Sfatul meu: utilizează orele de lumină pentru treburile importante pe care le ai de făcut, în casă, sau în afara ei.

Horoscop duminică, 14 ianuarie 2024. Zodia care se izolează în tăcere. Eşti imun la orice sentiment

RAC  Duminică pare să devină complicat pentru cei dragi să-ți identifice dorințele, mai ales pe măsură ce te izolezi în tăcere. Pari să nu simți nimic, este din cauza oboselii săptămânii sau te simți rău? Relaxează-te un pic! Trebuie, dacă ţii la sănătatea ta, să reduci viteza, să te odihneşti, să te relaxezi, să dormi și să ai grijă la alimentație, o cură de ceaiuri de plante medicinale – nu are cum să-ți facă rău…

LEU Duminică, cu Soarele, patronul tău, în aspecte bune, poți întrevedea mai multe opțiuni şi posibilităţi pentru petrecerea timpului liber, pare că ți-ar face plăcere ceva mai activ, care să-ți pună sângele în mișcare. Mare grijă la program, nu te crampona prea mult dacă apar întârzieri sau neconcordanțe, sunt doar influențele planetei Saturn. Bucură-te, alături de cei dragi, de o delicatesă, culinară sau culturală, tu alegi!

FECIOARĂ  Ziua de duminică e posibil să te găsească pe drum, pentru a savura caracterul profund rural al unui sat fermecător, delicatesele sale alpine, plimbările sale cu sania. Suflarea de aer proaspăt te poate umple de bucurie și nimic altceva nu ți-ar fi plăcut mai mult în acest weekend, așa că e posibil să repeți experiența. Poți găsi confortul în cuvintele înțelepte ale unei alte zodii de pământ.

Horoscop duminică, 14 ianuarie 2024. Zodia care se izolează în tăcere. Eşti imun la orice sentiment

BALANŢĂ  Duminica aceasta oamenii pot avea încredere în tine că știi să le păstrezi bine secretele. Ești o ureche care ascultă, chiar și atunci când lucrurile nu merg atât de bine pentru tine. Dacă poți oferi sfaturi și mângâiere celor din jurul tău, o faci. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele tabu mai ales în seara de duminică. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea!

SCORPION  În a doua zi de weekend atmosfera pare a fi una de dramatizare, de concepții greșite, de iluzii așa că poate fi mai bine să-ți canalizezi mintea către lucruri ușoare și plăcute: un film bun, o masă bună, o zi cu cel mai bun prieten și atât! Evită orice decizie luată în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur. Găsirea soluțiilor nu ar trebui să fie atât de dificilă.

SĂGETĂTOR  În acestă a doua zi de weekend, se pare că poți, în sfârșit, să respiri și să te concentrezi asupra planurilor tale. Acest timp de odihnă îți poate permite să faci un pas înapoi și să fii gata să-ți urmezi planurile. Duminică aceasta gândurile nu te lăsă să te relaxezi. Fă puţin sport, aleargă cu cățelul în curte, dacă ai curte și cățel, ca să “arzi” principiile negative.

Horoscop duminică, 14 ianuarie 2024. Zodia care se izolează în tăcere. Eşti imun la orice sentiment

CAPRICORN  Domeniul emoțional este foarte favorizat astăzi: reușești să te impui, fără efort, fără să strângi din dinți și îți poți exprima mai liber setea de tandrețe. Este o zi grozavă pentru a face schimb de promisiuni. Poți să decizi să te răsfeți puțin: primești sau cumperi bilete la un concert sau teatru online, muzica, spectacolele și diversele distracții sunt în program. Îți face plăcere să împărtășești cu prietenii tăi cheful tău de râs și noutățile.

VĂRSĂTOR   Duminică, o dorință profundă de a evada din viața de zi cu zi te poate împinge, te poți comporta mai natural decât de obicei, în fața lumii exterioare. Succesul poate fi, mai mult ca niciodată, legat de comportamentul tău față de ceilalți. Fii mai asertiv cu privire la dorințele tale. Poți părea vulnerabil şi de acest lucru poate profita una dintre cunoştiinţele tale care vrea să se obțină unele foloase de pe urma ta, rămâi vigilent!

PEŞTI  Astăzi conjunctura  face să-ţi crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Pare că te-ai hotărât să ieși din coconul tău și să te plimbi prin magazinul de discuri, printr-o librărie, să vizitezi o galerie de artă sau să vânezi chilipiruri cu parfum din alte vremuri prin magazinele de antichități. Seara, poți accepta invitațiile primite. atâta timp cât au loc într-un cadru intim și confortabil.

Horoscop duminică, 14 ianuarie 2024. Zodia care se izolează în tăcere. Eşti imun la orice sentiment