BERBEC   Sâmbăta te găseşte pregătit. Adică, eşti gata să te lupţi pentru interesele tale. Totuşi, în acest weekend relizezi că nu poţi schimba anumite situaţii, obiceiuri! Sâmbătă nu intra in discutii despre patrimoniul comun cu familia sau asociatii. Nu-ti schimba planurile, sau programul! Este de bine! O perioadă de mici realizări şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză  aprofundată. Noi evenimente sau propuneri pot face perioada interesanta. Duminică nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă, chiar daca eşti intr-o zi liberă – distracţia este tot un consum de energie – face să nu obţii rezultatul dorit. O veste sau o informatie interesantă în a doua parte a intervalului.

TAUR   Sâmbătă trebuie să faci ceea ce ştii tu mai bine, la ceea ce te pricepi în special. Eşti în criză de timp, mai pe seară, trebuie să fii în două locuri în acelaşi timp! Sâmbătă ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Eşti inspirat în domeniul financiar. Seara socială – poate chiar un eveniment, gen nuntă, botez. Aspectele planetare oferă un timp pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile sunt, de asemenea sub un semn fast. Transformări în bine, mai ales acasă. Duminică, atenţie mărită la sfârşitul perioadei când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza răceli  i sau incidentelor domestice. Un nativ, tot semn de pământ, din anturajul tau, te bârfeşte si te acuza pe nedrept, dar poti depăsi situatia cu succes si cu oarecare profit social – duminică. Birfele și intrigile sunt la ordinea zilei. Nu te simti stinjenit, o mie de ani intriga si barfa au fost in Bizanţ preferate violenței și razboiului.

GEMENI   Sâmbătă accepţi greu rutina cotidiană. Energia primăverii te electrizează şi vrei ceva nou, incitant şi chiar aventuros. Dar duminică calmă, plăcută! Sâmbătă, evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. De asemenea, supraveghează-ţi regimul alimentar. Stomacul tău nu este în cele mai bune toane aşa că trebuie să-l protejezi, sa iei măsuri. Posibile schimbări în anturaj şi veşti plăcute de departe. Duminică este o perioadă indicată pentru investiţii în grătare şi în cărbuni – petreceri viitoare şi distractie pe cinste! Noi prietenii sau relaţii vor face perioada interesantă. Nu este bine sa mai faci bancuri fizice, dintre care cel preferat este sa dispari pe neasteptate ca măgarul in ceaţă, limitează-te la minciunile obişnuite. Sunt mai de efect!

RAC   Reuşeşti să gestionezi mai bine stresul, oboseala. În acest weekend, puterea primăverii îţi oferă energia de care ai nevoie. Ai stabilit o ordine de priorităţi şi încerci să o respecţi! Sâmbătă nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Nu uita că loialitatea este lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Duminică o veste iti  face mare plăcere. Câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate.  Mai putin tutun, mai putin zahăr, mai putin alcool, dar nu renunta total, pentru ca bucuriile vietii sunt asa de putine si rare! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.

LEU   Intri într-o altă ordine cosmică, într-un alt ciclu al timpului. Începutul primăverii este pentru tine un reper important. Eşti mulţumit de efortul făcut, dar rezultatele se arată ceva mai târziu! Sâmbătă cu toate că dedici ziua celor dragi şi apropiaţi, gândurile tale sunt tot la afaceri. Fii liniştit, totul o să fie bine. Principalul este să menţii statu quo ante. Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor de acasă, din curte, dacă ai. Duminică o problemă personală îşi găseşte rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa socială. Trebuie să ai mai multă încredere în colegi, prieteni, rude, sigur in cei verificati! Schimbarile dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimbă modul, schimbă felul – tenacitatea este bună cand ești în câştig.

FECIOARĂ  Multe de făcut în weekend, ai şi cumpărături. Fă-le pe net, nu te deplasa. Toate s-au adunat astăzi! Sunt situaţii, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Amână tot ce se poate amâna şi relaxează-te! Sâmbătă este o zi excelentă, mai ales în a doua parte. Foloseşte-ţi gândirea limpede de astăzi la sinteza ultimelor evenimente. Nu-ţi pierde timpul cu legături sub nivelul tău. Partea benefica a zodiei te ajută să-ţi înţelegei mai bine limitările sau să îţi găseşti adevarata chemare în viaţă. Sentinţa precedentă se refera la perioada în chestiune. Duminică realizezi că viaţa ta este vraişte, ştii asta, dar nu iei nici o măsură! Poate te gândeşti puţin la asta, te rog… Perioada este în general, benefică şi aduce realizări şi noroc. Bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ti capul la contributie cum sa faci urgent rost de bani! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor.

BALANŢĂ  În acest weekend domeniul sentimental este avantajat, amorul este la loc de cinste! În definitiv ce să faci dacă stai acasă. Perioada weekend-ului este haotică atît sub aspectul climei cât şi al reacţiei şi al comportamentului uman. Această perioadă de la începutul primăverii este caracterizată de schimbări mari şi relativ bruşte de temperatură, presiune şi umiditate. Un fel de mini-muson. La fel şi reacţile oamenilor. Tu stai bine merci în căminul tău şi nu te apuca de schimbări esenţiale – nu este încă timpul! Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, vei constata că sunt bine intenţionaţi. Duminică, idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii  nativi din zodia purtătorului de balanţă printr-o creştere a agresivităţii si a lipsei de pragmatism.

SCORPION  În acest weekend adopţi un stil frivol, încercând să controlezi interesele celor din jurul tău. Vrei să-ţi impui propriul program şi seducţia distracţiei uşoare ţi se pare cea mai potrivită! Sâmbătă, o informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe verzituri, salate, fructe şi lămâi, dar nu fructe dintre cele care fermenteză repede. O perioada bună pentru planificarea activitatii şi mici achizitii. Posibile mici dureri de cap, la propriu si la figurat pe fondul unui Marte (patronul tau!) slab aspectat. Mai pe seară, Luna iti aduce o oportunitate neaşteptată.    Duminică, nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa încat decizia ta sa fie justa.

SĂGETĂTOR  Conjunctura îţi oferă o veste bună şi o propunere interesantă. Despinde de tine dacă combini cele două oportunităţi sau le foloseşti pe rând, când crezi că e potrivit. Weekend fără probleme! Sâmbătă, succese, din nou neaşteptate, pentru că vin târziu, când nu te mai aşteptai, în cercul de prieteni sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Duminică poţi obţine recunoaşterea unor eforturi trecute. Este timpul unor mai mari sau mai mici decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează! Sanatatea este cam veştejită, treci masiv pe produse naturale, dar atentie la stomacul tau sensibil.

CAPRICORN    În acest weekend ai un moral excelent şi debordezi de energie. Liberul arbitru e de partea ta, orice decizie pare bună! Sâmbătă o întâlnire programată se amână, fii fără grijă, se rezolvă, însă. Seara propice relaxării şi distracţiilor. Perioada în discuţie este un prilej de schimbări. Dacă ai de făcut deplasari sau călătorii, weekend-ul aceasta este perioada. Schimba locul si îţi schimbi şi norocul. O mică supărare provocată de cineva din anturajul apropiat, dar pe total perioada iti este favorabilă. Duminică vorbe şi bârfe, dar nu trebuie să le dai mare importanţă. Mici probleme cu sănătatea, care situatii, insa, se vor rezolva repede – dureri de cap, sau de genuchi. Nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, nu investi, nu da bani cu împrumut. În mai multe ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi nişte conflicte inutile, de altfel.

VĂRSĂTOR   O zi de sâmbătă bună. Şi un întreg weekend favorabil pe mai multe planuri. Fă-ţi planuri de vacanţă, vezi dacă nu poţi să organizezi un grup vesel de prieteni cu care să… stai acasă! O persoană influentă pentru domeniul tau de activitate, sau din anturajul tau de weekend, Leu sau Vărsător, te va ajuta, probabil sâmbătă. Este o perioadă splendidă ca să începi proiecte noi, să legi noi prietenii pe net. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de prietenie şi în dragoste. În dimineaţa zilei de duminică, ai o ocazie de parvenire sociala, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu sa o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

PEŞTI   Ai idei bune, chiar foarte bune. Şi nu numai pentru acest weekend şi începutul primăverii! În duo “jumătatea” te sprijină şi te încurajează, solo ai un cor de prieteni care te susţine! Sâmbătă este o perioadă mai deosebită. Într-o astfel de zi poţi să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie, sau să acorzi încredere tot cui nu trebuie. Sau să fii genial în tot ce faci! După o perioda pe care ai caracteriza-o drept mediocra ai, în sfârşit, două zile de zodie fastă. Realizări mici, însă pline de bucurii. Poti petrece sfarsitul de săptămână cu familia, acasă. Inventează jocuri de societate, dansează, ascultă muzică bună și uită-te la filme vechi, din cele cu happy-end. Duminică este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei, dar si distractiei si relaxarii.  Nu incepe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul celor două zile, duminică seara. Ai uitat ceva… Nimic nu este nou sub soare, lucrurile se uită pentru că nu este nimeni să-ţi amintească de ele!