BERBEC Păstrează-te în limite normale. Nu te lăsa sedus de promisiuni generoase şi de vorbe frumoase. Evită tot ce este exagerat, neobişnuit. Limitează-te la activitatea ta obişnuită de weekend! Sâmbata ai un prilej de distracţie, o petrecere sau ceva de genul acesta. Chiar dacă oboseala îşi spune cuvântul, distrează-te – este singura soluţie de evitare a stresului cotidian, soluţie chiar încurajată de sistem. Oamenii care se distrează nu fac politică! Duminică ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare. Perioada de timp a acestui weekend este numai bună pentru începerea unui mic proces de planificare, de ordonare a vieţii şi operei tale. Dacă nu te-ai apucat deja să faci curăţenie!

TAUR Ai certitudinea, încredinţarea, siguranţa că ai dreptate. Trebuie să comunici cu cei din jur şi să-i faci părtaşi de convingerile tale, care pot fi acceptate dacă nu sunt interese contrare. Astăzi eşti cât poţi tu de interesant, vesel şi inteligent – convinge-i de aceasta şi pe cei din jur. Eşti făcut din pulbere de stele. Străluceşte şi adu optimism şi bine în jurul tău. Nimic nu se compară cu un zâmbet. Binele aduce bine, răul aduce mai mult rău. Nu te enerva, nu riposta, nu fi agresiv, lumea este aşa cum este şi nu poţi să o schimbi. Dar poţi să încerci! După o dimineaţă densă şi evident obositoare, stelele îţi recomandă să te relaxezi, să faci puţin sport în aer liber, sau poate sală, poate sauna. Trebuie să ai grijă de corpul tău!

GEMENI Ai unele idei mai îndrăzneţe pe care vrei să le pui în weekend în practică. Ai noroc, stelele te ajută! Astăzi vezi lucrurile de o manieră mai pozitivă şi cei din jur apreciază acest lucru. Buni de gură, energici şi ironici, Gemenii au în acest weekend mai multe ocazii să iasă în evidenţă. Totuşi o bună parte din Gemeni trebuie să ocolească cu abilitate şi diplomaţie subiectele tabu de acasa, problemele tăioase din familie. Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Weekendul acesta trezeşte o bruscă dorinţă de excursii şi călătorii. Mercur face şi unele aspecte favorabile. Foloseşte perioada ca să-ţi lămureşti problemele de „relaţii publice” sau să începi alte „relaţii personale”.

RAC Astăzi ocupă-te mai mult de tine, sigur, doar este sâmbătă. Tratamente cosmetice de întreţinere, de înfrumuseţare, masaje, sauna, poate bazin, coafor, sală, alergări. Haide, nu costă o avere! Sâmbătă, cu o conjunctură complexă, ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică. Poţi să întâlneşti o persoană deosebită sau să te distrezi. Întâlnirile îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

LEU Intimidezi anturajul şi familia! Fii mai flexibil, zâmbeşte mai mult şi spune bancuri, că la asta te pricepi, nu glumă! Încă o zi în care vanitatea ta leoniană este satisfăcută pe deplin! În acest weekend eşti într-o perioadă binecuvântată, de la bine, la foarte bine. Cam tot ce iţi propui iţi iese – asta pentru că dai dovada de mult realism si bun simţ. Stelele avantajeaza in mod special activităţile de recreare, distracţiile, legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii. Nu că ar fi foarte scumpe, dar sunt… importante! Netul este anonim şi dubios, adevărata informaţie o găseşti tot dintr-o carte, sigur, o poţi descărca de pe net! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, o să dobândeşti mai multe avantaje.

FECIOARĂ  Încerci, cu greutate, să păstrezi un secret despre domeniul sentimental. Te concentrezi să eviţi unele indiscreţii, dar nu te poţi stăpâni să nu vorbeşti prea mult. Atenţie, nu da din casă! Sâmbăta este zi de relaxare, aşa că ia exemplu de la pisică. Care toarce, sau doarme! Sâmbătă programul prestabilit va suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Duminică ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară la vreun spectacol, club sau o petrecere instant.

BALANŢĂ Astăzi trebuie să te menajezi un pic, mai ales evită efortul fizic. Pe planul relaţiilor umane este timpul unor clarificări. Pune lucrurile la punct înainte să-ţi scape de sub control! Perioada, totuşi, îţi este este favorabilă. Ziua de sâmbătă face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Un anumit procent dintre nativi primeşte o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau o întâlnire neanunţată cu o personă plăcută, dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Duminică eşti la un spectacol sau la o aniversare, sau fă ca acest lucru să se întâmple – te relaxezi şi faci provizii de bună dispoziţie!

SCORPION Prieteni sau rude te vizitează sâmbătă, cu veşti bune. Să găseşti calea de mijloc, să vezi interesele tuturor şi să le coordonezi, ei bine, asta este artă! Nu pleca la drum lung, pe seară! Nu da cu împrumut bani, nu lua cu împrumut, ocoleşte cazinourile şi casele de pariuri. Weekendul este favorabil, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Dacă vrei să ai dreptate, să prevalezi, aceasta este ziua! Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, sau cu cei care îţi poartă de grijă, fără să ai nevoie, din familie, sau dintre prieteni. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Nu ai grijă, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbări, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie.

SAGETĂTOR Trebuie să dai mai multă atenţie familiei, parteneriatului sentimental. Exisă unele tensiuni produse de defecte de comunicare. Nu lăsa să devină probleme greu de rezolvat, implică-te astăzi! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului din ziua de sâmbătă. Nu te lăsa copleşit de rutină, căută să te distrezi cu ceva nou în acest weekend şi să legi noi prietenii. Poate distracţia are şi o parte educativă, poate noua cunoştiinţă îţi oferă informaţii noi. Ceea ce însă te enerveză enorm sunt bârfele şi intrigile. Majoritatea bârfelor şi intrigilor nu se fac din răutate, ci din prostie şi mahalagism, aşa că nu te enerva în mod disproporţionat şi inutil.

CAPRICORN Se poate spune că e un weekend fără griji. Te simţi în siguranţă, calm şi relaxat şi acest lucru este foarte plăcut. Poate unde te-ai deconectat de la sursele media de toxicitate psihică! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi petreceri. Cam asta se face în weekend. Sau cumpărături pentru petreceri, pentru că ceea ce cumperi in acest weekend va face mare plăcere celor dragi. Petrecere care, cum altfel, s-a stabilit pentru sâmbăta seara. Poate fi o sărbătoare a unui dragălaş şi foarte iubit membru junior al familiei. Pentru un procent dintre nativi, sâmbăta este un bun prilej să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul nu pot pleca de acasă, perspectiva se îmbunătăţeşte, duminică, într-un mod spectaculos, pentru că relaxarea este un bun sfetnic. Perioada este favorabilă, mai puţin în ceea ce priveşte noile relaţii umane, sociale.

VĂRSĂTOR   Nu eşti mereu înţeles, dar astăzi ţi se recunoaşte talentul în materie de creaţie. O minunăţie gastronomică, uneori nimeni nu întrece pe nativii din Vărsător în arta practicată în bucătărie! Un weekend, pe total, plăcut! Seară de sâmbătă deosebită în compania celor dragi. Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes cel putin in acest weekend! Sâmbătă, trudeşti din greu la o realizare, dai un examen care poate fi şi o apriţie-şoc la o petrecere – in orice caz este vorba de un termen, de trecerea unui obstacol. În această perioadă este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă. Evită, de asemenea, orice decizie luată în stare emotivă. Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul.

PEŞTI Ritmul pare că se accelerează, acasă, dar tu ai vrea o altceva. Apoi, realizezi că sunt pregătiri pentru un weekend deosebit! Te gândeşti cum poţi să-i ajuţi pe cei dragi şi cauţi soluţii. Tot sâmbăta probabil ca te duci la cumpăraturi, duminică o să vrei să faci puţină curatenie în casă şi în suflet. Totuşi, sâmbătă ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme de realţii umane, poate în familie. Nu lasa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi. Intai fă-ti un plan, apoi acţionează cu chibzuinţă. Sfârşitul weekendului, adică duminică seara te gaseste în activitate, în orice caz muncind cu dedicaţie şi spor la ceva. O plăcintă la cuptor?