Horoscop azi 5 decembrie. Răsturnare de situație pentru nativii aceste zodii

BERBEC Astăzi, pare a fi o zi dedicată mai mult cumpărăturilor, pentru tine, deși, în prima parte a zilei probabil ar fi trebuit să faci acele lucruri care te pot ajuta să ai cu ce să cumperi, gândul tot la magazine și cadouri pare că ți-a stat. Știm că ești generos și talentat la a găsi cadoul potrivit, dar nu uita să-ți lustruiești și tu ghetuțele pentru a primi ceva mai mult decât o nuielușă. Cadourile tale ideale: cosmetice sau parfumuri de lux, cafea de specialitate.

TAUR Astăzi pot apărea schimbări și evenimente profesionale neașteptate. Dacă lucrezi în domeniul care ți se potrivește, poți avea mai multă muncă și, deci, venituri mai bune. În caz contrar, poate fi necesar să te gândești la schimbarea direcției. Ar fi bine să nu pleci la drum lung. Cadourile de Moș Nicolae poți să le cumperi și local, cele ideale pentru tine fiind: lumânările parfumate cu uleiuri esențiale, un voucher pentru un masaj sau ciocolată fină.

GEMENI Astăzi stelele spun să nu stai în bula ta. Profită de această zi pentru a te aproviziona cu bunăstare, trebuie să ai mai multă grijă de tine. Fericirea celor dragi pare a fi prioritatea ta, astăzi. Poți simți dorința să-i răsfeți și să-ți împărtășești buna dispoziție. Parcă simți deja atmosfera de sărbătoare datorită frumoaselor dovezi de afecțiune pe care poți să le savurezi fără moderație! Cadourile tale: bijuterii vintage, tricouri cu mesaje.

RAC Pari să fii puțin blocat în poveștile tale de familie sau în recurențe ale trecutului. Trebuie să mergi înainte și să încetezi să te mai reflectezi asupra soartei tale care, în mod obiectiv, nu merită toate suspinele tale…Ca de obicei, nativii din zodia Rac pot fi mai preocupați de lucrurile spirituale, decât de cele materiale și cel mai mult își pot dori să se simtă apreciați, dar nu s-ar da greș nici cu oferirea unei păturici plușate, a unui set frumos de pahare sau unei fotografii înrămate.

Horoscop azi 5 decembrie. Răsturnare de situație pentru nativii aceste zodii

LEU Astăzi poți fi sprijinit de cei dragi și poți avea relații bune de afaceri. Buna ta dispoziție pare a fi revigorantă. Ar fi o idee bună să cunoști oameni noi. Pot fi încurajate semnăturile și acordurile financiare. Influențele lui Mercur sugerează că poate fi o zi bună pentru negocieri! Poți fi în urmă cu cadourile pentru cei dragi, fugi la cumpărături și cumpără ce le-ar plăcea lor, nu ție, cadourile tale ideale fiind: ceva din aur, un difuzor de aromaterapie sau o carte.

FECIOARĂ Fugi de oamenii negativiști… Stelele spun că pari să ai nevoie de liniște și bună dispoziție, gândește-te la tine mai mult ca niciodată. Pari să îți simți mai bine nevoile organice și poți știi să le transformi într-un atu, poți echilibra mai bine momentele de odihnă și cele de activitate. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Cadourile tale ideale pot consta într-o agenda stilizată, un abonament la o publicație sau o aplicație preferată sau săpun artizanal parfumat.

BALANŢĂ Această zi de marţi, fără trei ceasuri rele, poate fi o zi deosebit de importantă pentru relațiile cu partenerul, familia sau copiii. Dacă ești într-o relație, poate fi timpul să iei unele decizii importante. Dacă ești singur, s-ar putea să nu rămâi așa. Tu sigur nu ai uitat de cadouri, mereu iei unele din cele mai inspirate daruri, iar tu pare să-ți dorești să primești: lumânări parfumate, cele mai scumpe, dacă se poate, cosmetice coreene sau o ciocolată mai deosebită.

SCORPION Fantezia și jocul par să fie ceea ce te motivează și te energizează astăzi. Pentru a-ți dezvolta relația de cuplu, ideile par să nu-ți lipsească. Partenerul tău pare să fie cel mai mare fan al tău. Atmosfera dintre voi poate fi foarte plăcută. Puteți să vă lustruiți, împreună, ghetuțele, pentru venirea Moșului Nicolae și să strecori, subtil care sunt cadourile tale preferate: un ceas deșteptător cu sunete din natură, un album de artă sau un set de cuțite de bucătar.

Horoscop azi 5 decembrie. Răsturnare de situație pentru nativii aceste zodii

SĂGETĂTOR Astăzi poate fi o zi bună pentru o călătorie sau pentru a-ți exprima sentimentele. Pari să te simți senin, iar discursul tău îi poate atrage pe cei din jurul tău. Poți avea mult de lucru, dar trebui să te ocupi și de unele probleme administrative, negocieri cu bănci sau instituții publice. Deși tu de obicei îți cumperi singur tot ce-ți dorești, poți fi plăcut surprins cu cadouri constând într-un termos simpatic, un bilet de avion sau de tren undeva departe sau un rucsac încăpător.

CAPRICORN Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai nevoie de ajutor pentru a găsi oportunități, apelează la prieteni, cere sfaturi de la cei care îți pot oferi informații adecvate, vorbește despre dificultățile tale în găsirea unui loc de muncă. Folosește instrumentele din jurul tău pentru a-ți îmbogăți cunoștințele și abilitățile. Destul despre muncă, grăbește-te acasă, ca să ai timp să-ți pui toate încălțările la ușă, în sperața de a primi cadouri simpatice: parfumuri gurmande, căni cu mesaje drăguțe sau un ceas clasic.

VĂRSĂTOR Chiar dacă poți să te simți copleșit, astăzi, acordă-ți puțin timp cu familia… Acolo poți găsi cea mai mare satisfacție! Poate o zi axată pe plăceri simple și autentice. În general, în viața emoțională, aceste plăceri sunt cele mai intense. Dacă ai fost cuminte, poate mâine dimineață vei primi de la Moș Nicolae unul din cadourile tale preferate: o veioză modernă, un kindle sau o tablet grafică, în orice caz, ceva ultimul răcnet în materie de tehnologie!

PEŞTI Începe ziua de azi prin a-ți îngropa vechile nemulțumiri adânc în inima ta. Te poți simți ușurat! Modul tău neclar sau ”lacrimogen” de a cere ajutor poate provoca neînțelegeri pe care nu le dorești. Lipsa ta de încredere în tine îți poate juca feste, mai bine comunică deschis. Inclusiv cu privire la cadourile pe care ți le dorești de Moș Nicolae, toți știm că ți-ar putea plăcea să primești un set de căști performante, un tablou sau altceva imprimat cu opere de artă.

Horoscop azi 5 decembrie. Răsturnare de situație pentru nativii aceste zodii