Horoscop azi, 1 aprilie. Schimbări uriașe pentru nativii acestei zodii

BERBEC Harta astrală indică faptul că pari să te îndrepți cu hotărâre către obiectivele tale. Fii atent, poți găsi aliați utili pe calea ta, astăzi. Poți fi mai bine echipat pentru a-ți îndeplini obligațiile, dacă ai încerca să-ți echilibrezi energiile într-un mod mai sănătos. Se prefigurează o schimbare a situaţiei, în mai multe domenii, important este să nu te repezi ! Mai întâi stai şi cugetă, vorba ardeleanului…Apoi, poți acționa cu proverbiala ta viteză!

TAUR Stările tale de spirit te pot îndrepta, destul de neașteptat, către aspectele mai serioase ale existenței. Încearcă să te și distrezi. Nu ai de ce să te îngrijorezi. Anxietatea sigur nu rezolvă nimic, doar îi zăpăcește și pe cei din jurul tău… Pari că ai nevoie să-ți eliberezi tensiunile prin activități precum teatru, muzică, cumpără spontan niște bilete și lasă-te încântat.

GEMENI Luni, de ziua păcălelilor, pari că afișezi un magnetism triumfător, doar de atât pare să fie nevoie pentru a atrage privirea persoanei pe care e posibil să fi pus ochii. Pare că urmează o zi frumoasă, care te poate îndepărta temporar de micile necazurile la care pari expus în această perioadă. Zâmbeşte și încearcă să fii chiar politicos, dacă îți iese! Cu prudenţă şi calm, ziua trece repede!

RAC Luni, conjunctura astrală pre să-ți influențeze pozitiv viața profesională, pare a fi o zi bună pentru răcușorul responsabil din tine. Dacă ți se cere să te implicit mai mult, să te poziționezi mai ferm, acordă-ți timp să te gândești, întâi, la aceste lucruri. Impulsivitatea ta riscă să te conducă la angajamente premature sau prea grele. Pare că e momentul să-ţi schimbi comportamentul, previzibil egal uşor de păcălit, mai ales de 1 aprilie!

Horoscop azi, 1 aprilie. Schimbări uriașe pentru nativii acestei zodii

LEU Stelele spun că astăzi poate ar fi bine să nu vorbești foarte mult, decât dacă ai lucruri cu adevărat interesante de spus. La serviciu poate nu ar fi o idee bună să te împopoţonezi cu obiecte scumpe și exotice. Acestea nu sunt decât proteze, menite să suplinească valoarea proprie, lipsa de originalitate şi de profunzime, ceea ce sigur nu este cazul la tine!

FECIOARĂ Prima pare a zilei de luni pare să fie sub semnul lui planetei Marte, dinamică și plină de efort. Poți avea ocazia să te răzbuni pe trecut scăpând de o îndoială pe care o aveai despre tine și valoarea ta, par a fi surprize plăcute în perspectivă, mai ales dacă ai dus o viață prea izolată. Nu te mai gândi așa de mult la nereușite, Cosmosul are o altă scară de valori. Totul este bine, şi vorba cântecului, „aşa stă scris în stele”.

BALANŢĂ Luni pare să fie o zi care poate aduce cu sine unele schimbări, în special în viața profesională. Luna pare să îți ghideze acțiunile în direcția corectă, pare că ai fi inspirat dacă te-ai strădui să finalizezi treburile curente. În ciuda tendinței de a gândi prea mult, îți poți păstra echilibrul, făcând o pauză și luând puțin aer proaspăt. O plimbare în aer curat ar putea fi sinonimă cu evadarea mentală. Poate și un spectacol de umor, azi, de ziua păcălelilor?

SCORPION Astăzi poți avea arta de a convinge cu brio, voința ta se poate armoniza perfect cu situația prezentă. Cheia ar părea să fie să treci peste ezitările tale, să mergi înainte, nu ar trebui să ai nimic de pierdut și ar trebui să fi aprobat de cei din jur. De ziua păcălelilor, ai liber la râs, poţi să râzi cât vrei, râsul ucide prostia, așa se spune prin Orient.

Horoscop azi, 1 aprilie. Schimbări uriașe pentru nativii acestei zodii

SĂGETĂTOR Astăzi, deși e ziua păcălelilor, lucrurile ar putea să fie luate un pic prea în serios de cineva de la muncă. Ca de obicei, riști să fi bănuit pe nedrept, în general, și astăzi, în special. Nu te justifica, cine se scuză, se acuză! Abordează problemele cu calm și nu ezita să-ți manifești sentimentele de loialitate și solidaritate, care te caracterizează, dar pe care poți fi uneori prea modest pentru a le afișa.

CAPRICORN Legăturile tale emoționale sunt mai mereu trecute prin filtrul analizei obiective, care îți poate permite să sortezi grâul de neghină, garantându-ți stabilitatea și siguranța, valorile tale primordiale. Poți întâmpina unele dificultăți în compartimentarea vieții exterioare de viața privată, iar partenerul tău poate resimți din plin acest lucru. Poate fi momentul să prioritizezi relaxarea, deconectează-te de la telefon și lasă-te purtat de viață.

VĂRSĂTOR Astăzi, poți avea șanse să arăți ce e mai bun din tine și să creezi, prin acțiunile tale, oportunitățile pe care le cauți. Într-adevăr, acum pari să fii gata să lansezi schimbările la care ai meditat, poți evalua cu exactitate situația. Pare că Ar trebui să-ți rearanjezi viața obișnuită pentru a găsi un echilibru mai bun și un mod de viață mai măsurat, care să fie mai aproape de natura ta.

PEŞTI Cocoțat pe norul tău pufos din visele tale, poți face unele proiecții frumoase… Convingătoare în special pentru tine, pentru cei din jur mai puțin… Nivelul tău de energie pare să fie în creștere. Mai mult ca oricând, optimismul tău poate face minuni! Poți să ai multe pe cap, dar cu un zâmbet larg de „sunt un om bun, inofensiv” ai șanse să supravieţuieşti.

Horoscop azi, 1 aprilie. Schimbări uriașe pentru nativii acestei zodii