BERBEC  Ceva neaşteptat, din fericire pozitiv, face să-ţi schimbi planurile. Programul se tot schimbă, dar nu lăsa treburile importante, pentru nimicuri urgente. O zi aglomerată, cu o seară plăcută. Eşti plin de imaginatie astăzi si te simti usor si vesel fara prea multe motive. Profita de acesta zi şi ieşi la plimbare, poate pe seară,  cu cineva drag. Esti, in continuare, intr-o perioada binecuvantata, de la bine la foarte bine. Cam tot ce iţi propui iti iese – asta pentru ca dai dovada de mult realism si bun simt.

 

TAUR  Eşti deprimat pentru că te-ai sprijinit prea mult pe oameni care nu îşi ţin cuvantul. Ia agenda, mobilul şi fă ordine, vei găsi şi oameni de bună-credinţă la care nu te-ai gândit până acum. Stelele avantajează, în mod special activităţile legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii, jocuri informatice. Nu că ar fi foarte  bănoase, dar sunt nostime, plăcute şi culturale! Este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter poți să dobândeşti mai multe avantaje.

GEMENI  Azi nu te lăsa purtat de vorbe, fii organizat în discurs, adună argumente şi dovezi în favoarea celor afirmate de tine! O zi ceva mai deosebită, în care tot ceea ce spui poate fi important. Horoscopul este slab aspectat, dar ai configuratii minore faste mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general.  Proiectele tale de viitor suferă de un defect major – se bazeaza mai mult pe intamplare decat pe planificarea abila a fortele proprii! Sinceritatea te salvează astăzi în cursul dimineţii. Nu încerca să oferi motive şi explicaţii „politic corecte” ci relateză exact şi adevărat cum stau lucrurile!

RAC  Viziunea ta despre viaţă, modul armonios cum vezi relaţiile sociale, te face să te înţelegi astăzi mai bine cu anturajul, cu familia. Profită de situaţie şi discută unele probleme comune! Astazi ceva nu merge cum trebuie: sau o masina, sau un dispozitiv, sau un aparat. Cheamă mecanicul, specialistul, nu te băga, atenţie să nu-ţi prinzi degetele, la propriu și figurat! O perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă – asta daca te lasa vremea capricioasă şi lenea ta cea mare. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul zilei.

 LEU  Poţi convinge astăzi cu uşurinţă, aşa că nu ezita. Totuşi, evită semnele de apă, pentru că nu poți cădea de acord, în niciun fel, nici asupra fondului, nici asupra formei. Nu pleca la drum! Nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp. Foloseşte cu isteţime resursele pe care le ai. Configuratia complexa a Cosmosului face sa ai impresii ca dintr-un caleidoscop. Când un entuziasm contagios, când în borcanul cu melancolie. Esti mare meşter in a munci spre gloria altora. La sfarşit constati ca numai pe tine te doare capul și spatele, ba chiar si buzunarul!

FECIOARĂ  Nu tot ce este adevărat este necesar să fie făcut public, ţine minte şi vei evita multe neplăceri şi discuţii inutile. Astăzi discreţie în domeniul sentimental şi chiar puţină viclenie! Nu e o zi tocmai uşoara pentru tine. Ca de obicei. Astazi poate scapi mai usor, te ajuta mai mult cei din jur și le ești chiar recunoscator. Perioada îţi este favorabilă. Primeşti un cadou neaşteptat, sau este vorba de o întâlnire neanunţată cu o personă dragă. Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. O veste, sau o întâlnire, îţi face mare plăcere.

BALANŢĂ Forţa morală, generozitatea şi hărnicia care te caracterizează te fac să  escaladezi relativ uşor obstacolele de azi. Dar atenţie, eşti în carenţă de somn şi oboseala cronică îţi bate la uşă! Este timpul potrivit să finalizezi în condiţii bune proiectele care ţi-au dat atâta bătaie de cap.  Câştig moderat de bani şi noroc la joc. Trebuie să-ţi acorzi un răgaz. Chiar merită să te enervezi? Sigur că nu! Sfatul meu este să cauţi societatea prietenilor buni şi veseli aşa te poți simţi bine şi aşa poţi gestiona energia ta în sensul bun. Poate că vei fi pus în situaţia de a face anumite concesii, mai pe seară, dar care îţi pot deschide, în viitor, unele uşi care astăzi sunt închise.

SCORPION  Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă astăzi, eforturile făcute încep să-şi arate rezultatele. Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Continuă pe drumul tău! Posibile tensiuni neasteptate ca urmare a unor vesti nu tocmai bune. Nu te descuraja. Tine numai azi. Maine o sa uiti! Stelele și vremea capricioasa, dar puternica in schimbari, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie. Pe de altă parte este bine să foloseşti cât mai multe ocazii şi să te relaxezi. Foarte bune rezultate în domeniul artei, culturii şi al relaţiilor sociale.  Ai ocazia să-ţi schimbi părerea despre o persoană din anturaj.

SĂGETĂTOR  Astăzi poţi să primeşti veşti. Dar fii atent cum le interpretezi. Nu toată lumea îţi vrea binele. Cu gândul la rezolvarea unei probleme, poţi să uiţi ceva. Fii calm, odihneşte-te mai mult! Vigilenta si prudenta trebuie sa fie cuvintele si comportamentul cotidian, asta pentru ca sa eviti pierderile prezise de stele. Nu mai spera sa primesti ceea ce meriti. Nimeni dintre sefii tai nu este cu adevarat atent la ceea ce faci. Parca ai fi invizibil!  Totuşi, nu-ţi schimba intenţiile şi proiectele profesionale, tenacitatea aduce succes. Un Taur îţi poartă noroc şi te ajută să ieşi dintr-o încurcătură, dar numai dacă cooperezi sincer.

CAPRICORN Ceva te agasează astăzi şi-ţi tulbură calmul şi serenitatea. Nu te repezi, nu te enerva, nu exploda, pot fi cauze obiective. Însă verifică cu grijă, dacă nu există potenţiali ostili! Păstrează-ţi umorul! Cu ceva  planete binevoitoare, ei bine, aceasta conjunctură face ca perioda în discuţie să fie benefică.  Magnetismul personal al nativilor şi nativelor este în creştere – poţi rezolva uşor (mai usor) problemele sentimentale. Pentru că eşti într-un punct mort şi cu anturajul şi cu relaţiile sentimentale. Nu este o idee rea să incerci să lamureşti lucrurile, măcar parţial.

VĂRSĂTOR  Ai o dispoziţie schimbătoare, astăzi. Şi o posibilă dezamăgire. Remediul: ia-ţi familia, jumătatea, sau prietenii şi ieşiti la aer. Şi un mall e bun, o comedie şi o cină cu arome exotice! Astăzi trebuie să zâmbeşti și să-ti păstrezi calmul, mai ales daca auzi si vezi lucruri neplacute; mananca alimente naturale și evita dulciurile făcute cu zahăr industrial. In urma unei analize cinstite si atente trebuie sa lasi deoparte problemele care nu sunt ale tale si sa te concentrezi pe propriile interese imediate. În această perioadă  este bine să te abţii de la o atitudine prea dinamică, sau chiar agresivă.  Evită orice decizie luată  în stare emotivă.

PEŞTI Dedică ziua rezolvării problemelor importante, însă nu forţa în rezolvarea rapidă a unor situaţii. Lasă timpul să lucreze. Conjunctura astrologică arată că timpul lucrează pentru tine! Este momentul să faci puţină ordine şi disciplină printre hârtiile tale administrative, legale, contractuale şi să vezi dacă nu ai uitat ceva important. Încrederea pe care o ai în forţele proprii este în creştere aşa că poţi tranşa o problemă în cuplu, în familie. Totuşi, se mai face lumină şi pe strada ta şi in acestă zi de vineri ai sentimentul că, în fine, zările îţi sunt deschise şi că până la urmă viaţa este plină de farmec.