BERBEC  Astăzi, cu aspecte multiple în zodie, domeniul relaţiilor umane este pozitiv influenţat, la fel şi carisma proprie a nativilor din Berbec. Dar, nu trebuie să exagerezi, să abuzezi. Nu exagera inutil şi păgubos problemele tale financiare! Ziua de astăzi este o perioadă a zvonurilor. Care pot fi adevărate sau false. Filozofia şi teoria zvonisticii ne arată că de câte ori piaţa este saturată de zvonuri – se întâmplă ceva, sau cineva important are un interes de promovat. Adică acelaşi lucru, până la urmă.

TAUR  Dimineaţa trebuie să te ocupi de afacerile ce trenează de mai mult timp, de interesele tale întârziate.  Cu toate aspectele disarmonice, dimineaţa este favorabilă comunicării, aşa că te poţi aştepta la informaţii şi întâlniri care să-ţi aducă avantaje. Totuşi, aspectele sunt complexe, aşa că te poţi aştepta şi la veşti mai puţin plăcute, legate de întârzieri sau de persoane care se dau la fund şi nu raspund la telefon. Dar, pe total, balanţa este pozitivă!

GEMENI Mici favoruri din partea anturajului. Astăzi poţi să abordezi cu succes schimbări, mai ales în domeniul social. E favorabil să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi. Ziua de astăzi este bună pentru tine. Dacă ai ceva de aranjat, de comunicat, ceva ce-ţi era greu să cuantifici mai înainte în vorbe şi concepte, atunci foloseşte perioada dimineţii de azi. Stelele iţi sunt favorabile mai ales in domeniul social, al acceptarii opiniilor tale de către cei din jur.

RAC Trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv.  Afacerile personale şi cele sentimentale sunt, însă, bine aspectate. Astăzi poţi să dai curs, cu curaj, intereselor proprii. De asemenea, în această perioadă este bine să nu-ţi iei niciun risc major. Evită sa semnezi acte oficiale, contracte, înţelegeri. Mai pe seară evenimente sociale şi din sfera culturii şi a artei. E necesar să-ţi susții opinia într-o problemă importantă. Fii mai tare în afirmarea propriilor idei şi interese, sigur, în spaţiul cultural!

LEU   Prietenii şi colegii stau pe aproape, considerându-te, pe undeva, liderul grupului şi aşteptînd iniţiative din partea ta. Astăzi evită noul şi mulţumeşte-te cu soluţiile vechi, verificate. Ai făcut unele economii sau poţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Stelele te sfătuiesc să împarţi în două, o parte pentru casă, alta, pentru vacanța de vară. Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Reorientarea, reformularea unor direcţii, strategii, sau concepte este benefică şi necesară.

FECIOARĂ  Ziua de astăzi este indicată pentru finalizarea unor proiecte profesionale, sau sociale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine, ai o mare putere de focalizare, pe termen scurt, însă!

Trebuie să foloseşti noi oameni, noi modalitaţi, noi concepte, noi cuvinte. Tu gândeşte-te bine! Ai la îndemănă tot ceea ce îţi trebuie. Este necesar, doar, să le pui într-o nouă ordine!

BALANŢĂ  Simţi oboseala, dar trebuie să te înviorezi, mai este puţin şi termini! Pe seară poţi să te distrezi puţin, eşti prea tensionat şi acest lucru nu este productiv. Relaxează-te şi zâmbeşte! Cu toate că ai un program dens, te preocupă găsirea unui echilibru între domeniul profesional şi cel personal. Începe cu începutul, nu mai lua de lucru acasă, nu amesteca plăcutul cu utilul! Astăzi trebuie să joci un rol dublu de complotist şi victimă în acelaşi timp. Intrigile ţesute de tine încep să dea roade.

SCORPION  Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avânt. Profită şi vezi de interesele tale, lucrurile încep să se aranjeze. Astăzi trebuie să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor în familie.  Ai mici probleme de rezolvat, la serviciu sau la şcoală, sau unde îţi desfăşori activitatea.  Abordarea sistematica a situatiei iţi furnizeaza datele necesare rezolvarii ei. Dacă vezi că nu te descurci, cere ajuror, nu intra în criză de timp. Pentru asta sunt făcuţi prietenii şi părinţii.

SĂGETĂTOR   Un val de optimism te face să vezi viaţa ta în perspectivă, fără bruiajul cotidian. Totul pare că te amuză pentru că începi să descoperi interesele mărunte care stau în spatele vorbelor mari. Originalitatea este bună în artă, dar sperie în relaţiile sentimentale. Oamenii care te iubesc trebuie să ştie că pot conta pe tine la bine şi la rău, la mult şi la puţin, acum şi mereu! Amână orice ai de făcut până după amiază când configuraţia stelelor îţi este mai favorabilă.

CAPRICORN  Astăzi ceva te obsedează şi te împiedică. Adună-te, concentrează-te, relaxează-te şi lasă ideile fixe. Numai aşa poţi să-ţi rezolvi problemele, care, să fim drepţi, nu sunt deloc uşoare! Crezi că ai intrat în criză de timp, ai de rezolvat o mulţime de treburi, pe care le-ai tot amânat. Ocupă-te de ele secvenţial, pe rând. Astăzi ocupă-te de problemele de familie, sunt avantajate! Nu trebuie să te prinzi în jocul celorlaţi. Nu întreprinde nimic important sau riscant.

VĂRSĂTOR  Te simţi bine şi în formă şi eşti conştient de lucrul acesta. Cei din jur sunt frâne pentru tine, sau cer prea mult. Încercă să te delimitezi, în mod elegant, ca să ai premiza succesului! Dacă ai de făcut o alegere, sau trebuie să iei o decizie la serviciu mai aşteaptă câteva zile. Nu eşti în cea mai bună zi pentru decizii, ziua de astăzi este veseloasă! Astăzi este una din zilele in care ţi se spune ca nu ai tact, ca vorbeşti prea mult şi te crezi prea tare. Şi ce dacă, tu te simţi aşa de bine!

PEŞTI  Trebuie să fugi de cei din jurul tău care se hrănesc cu zilele tale fripte şi găsesc o mare plăcere în a-ţi spune veşti triste. Trebuie să rămâi calm, pentru că astăzi eşti uşor de ofensat! Aspectele negative ale planetelor colective rezonează cu o posibila lipsă de interes a anturajului faţă de tine. Nu îi judeca, au probleme, aşa că te poţi duce singur, pe seară, la un film!  La serviciu, sau unde îţi petreci dimineţile, trebuie să foloseşti fiecare moment al programului.