Horoscop 7 august 2019. O zodie dă lovitura miercuri: Prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani

BERBEC Faci eforturi în direcţia corectă în relaţiile tale sociale. Totuşi, nu poţi să nu remarci că toate problemele din viaţa ta sunt cauzate de… alţii! Ţie îţi rămâne „doar” rezolvarea lor! Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai. Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună.

TAUR Intuiţia, instinctul, prima impresie sunt avantajate astăzi. Dă curs acestor impulsuri ilogice şi poţi avea surprize plăcute. Dimineaţa este densă, dar ai perspectiva unei seri plăcute. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a conjuncturii poate provoaca dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri.

GEMENI Ai o componentă de actor în caracterul zodiacal şi aplauzele şi laudele îţi sunt necesare ca să faci efort sau să progresezi! Azi ai nevoie de aprobarea şi încurajarea celor din jurul tău! Timpul este energia care schimbă viaţa. Stai liniştit, de fapt nu prea liniştit, că nu ai cum. Te nemulţumesc o mulţime de lucruri. Corect! Dar aşteaptă momentul, urmăreşte oportunitatea, fii pe fază. Astăzi dacă nu te iei după aparenţe şi analizezi bine detaliile şi te informezi corect, poţi evita o cheltuială. Trebuie să te concentrezi pe problemele obişnuite, simple, cotidiene, liniştea şi calmul îţi aduc eficacitate şi succes.

Horoscop 7 august 2019. O zodie dă lovitura miercuri: Prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani

RAC Tendinţa ta naturală către trai bun şi fără griji este astăzi mai evidentă. Atenţie, vacanţa s-a terminat! Sau, abia începe? Dar este momentul când poţi cere, negocia, o schimbare care să te avantajeze! Astăzi trebuie să faci un mic efort. În sfera cooperării, colaborării, lucrului în echipă. Nu te risipi în multe direcţii, pierzi energie preţioasă şi fără rezultat. Deci, nu fugi după doi iepuri… Puţină iscusinţă, chiar şiretenie, nu strică, pentru rezolvarea problemelor de astăzi. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fi superficial! Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative.

LEU Ţi-e capul numai la problemele tale! Numai la asta te gândeşti şi poţi rata unele momente plăcute pe care viaţa, în generozitatea ei, ţi le oferă! Totuşi, ai ceva noroc pe plan sentimental. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. Ceva mişcări în faţa ferestrei deschise, dimineaţa. Sau poţi fugi cu căţeluşul prin parc. La serviciu dai dovadă de o autoritate şi duritate care nu sunt pe gustul tuturor. Dar câte bordeie, atâtea obiceiuri… nu te lăsa impresionat şi continuă. Ai dreptate! Totul este să te opreşti la timp, să nu exagerezi!

FECIOARĂ Ai acumulat ceva oboseală şi nopţi nedormite. Nu prea a fost „vacanţă”, dar distracţie, a fost! Astăzi, ia-o încet şi nu forţa lucrurile pentru că nimeni nu o să-ţi ridice vreo statuie! Poţi să găseşti mici prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani cum ai mai făcut, orice inovaţie, orice noutate este dăunătoare. Protejează-ţi sănătatea, evită oboseala şi fii selectiv în ceea ce mănânci. Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile, fie în afaceri, fie în dragoste – abundă, dar nu fac mult zgomot. Discreţia a însoţit întotdeauna succesul.

Horoscop 7 august 2019. O zodie dă lovitura miercuri: Prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani
BALANŢĂ Este momentul de a verifica şi valorifica relaţiile tale umane, sociale. Ritmul zilnic este posibil să se accelereze mai mult, dar tu trebuie să ţii bine hăţurile! Nu pleca la drum lung! Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverența oarbă este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! Pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia!

SCORPION Combină farmecul personal cu tactul şi calmul necesar şi poţi obţine acordul, aprobarea de care ai atâta nevoie. O zi favorabilă, în care ai reacţii corecte la unele evenimente din trecut. Aspecte bune. Fii hotărât în acţiuni, toate trebuie să iasă astăzi. Cu toate că s-ar cuveni să te odihneşti plenar, oboseala îşi spune cuvântul, programul se schimbă în ultimul moment, dar îţi face plăcere. Eşti pe cale să realizezi o ambiţie secretă. Seara favorabilă relaţiilor sociale sau de amor – poate un spectacol, poate o cină în doi. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat sau întristat din nimicuri!

SĂGETĂTOR O veste te interesează, dar e prematur să iei măsuri. Astăzi stelele indică o disponibilitate de a ieşi din cotidian, de a face şi încerca lucruri noi, poate chiar relaţii noi. O zi bună! Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales.

Horoscop 7 august 2019. O zodie dă lovitura miercuri: Prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani
CAPRICORN Eşti tonic şi zâmbeşti! Drept urmare toate drumurile, porţile şi uşile îţi sunt deschise! Nu te enerva din lucruri de nimic. Păstrează-ţi atitudinea şi nu lua în seamă invidiile şi bârfele! Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul impus. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit cronică. De asemenea nu trebuie să te laşi distras şi influenţat de veştile care circulă la serviciu. De obicei tensiunile produc alte tensiuni şi lipsă de productivitate. Şi tu nu vrei asta! Pe seară, poate un masaj, poate un bazin, poate o cină bună şi veselă, pot să-ţi reducă din suma tensiunilor provocate de griji.

VĂRSĂTOR Te-ai tot gândit şi socotit. Astăzi vrei să pui în aplicare planurile tale. Nu este uşor, întâlneşti obstacole neaşteptate, trebuie să-ţi faci aliaţi din anturaj! La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă. Se deschide o posibilitate, o oportunitate, care pote deveni profitabilă numai cu condiţia să poţi duce lucrurile la bun sfârşit, să poţi să faci un efort suplimentar.

PEŞTI Nu uita că tăcerea este de aur şi că peştele este o vieţuitoare foarte tăcută! Stăpâneşte-te, taci şi zâmbeşte mult şi lasă-i pe cei din jur, colegi, prieteni sau rude, în „naivitatea” lor! Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total, sau parţial, lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Mai ales dacă este o problemă de sănătate, medicală, sau de dietă.

Horoscop 7 august 2019. O zodie dă lovitura miercuri: Prilejuri să-ţi rotunjeşti veniturile. Trebuie să faci bani