BERBEC  Dimineaţa, dacă ai dificultăţi, probleme, nu ezita să le împărtăşeşti cu cei din jur, să le ceri sfatul şi ajutorul. Eşti sociabil şi binevoitor, dar nu trebuie să faci eforturi obositoare! Astazi ai aproape o zi întreagă de aspecte cosmice aproape favorabile. Pentru un procent mare din Berbeci, cu siguranţă. Profita si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu-ţi mai face atâtea griji, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexă. Şi… nu mai fii naiv, nu te mai lăsa dus de nas de presă, de televiziuni…

TAUR    Stelele spun că eşti prea vorbăreţ, „dai din casă”! Măsoară-ţi vorbele şi controlează-ţi atitudinea, mai ales în mediul profesional. Altfel, te costă! Nu pleca la drum lung, pe seară! O atitudine de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandată. Planifică-ţi timpul în aşa fel încât să te şi distrezi. Evită semnele de foc! Totuşi, ai configuraţii minore faste, mai ales in domeniul afacerilor cu amănuntul, comerţului, în general. Poţi să cumperi ceva care îţi place şi să fie şi relativ ieftin.

GEMENI   Astăzi încearcă să nu calci greşit, nici la propriu, nici la figurat. Nu te lăsa încântat, sedus, nu fii superficial. Dacă cineva îţi zâmbeşte, înseamnă că are un interes! Tu faci la fel, nu? Plimbarea planetei protectoare Mercur, retrograd, nu îţi dă foarte multă libertate de mişcare şi exprimare. Eşti redus la programul zilnic, fie că este vorba de serviciu, distracţie, sau dragoste. Nu încerca să schimbi ceva, astăzi noul, noutatea, chiar cumpărăturile – nu îţi sunt favorabile!

RAC   Ai o sursă de amuzament, un coleg, un prieten, cineva din jurul tău. Cu veselie suporţi dificultăţile şi căldura mai uşor! Astăzi simţi nevoia unei ambiaţe plăcute, oameni care să te înţeleagă! Azi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea în decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Dar, nu te forţa să convingi persoane rudimentare sau răuvoitoare. Lasă-i în plata Domnului! Te-ai gândit vreodată la semnificaţia „plata Domnului”?

LEU  Eşti bine inspirat, dar nu încerca să te baţi cu toată lumea în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. Dacă eşti la serviciu, azi evită discuţiile cu şefii. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Poţi afla o multime de noutati  nebanuite, care iti vor fi de folos. Șezi și cugeta, spune o veche zicala din Ardeal, care astazi ți se potrivește perfect. Ia mai multe informații şi abia atunci poţi lua o decizie buna!

FECIOARĂ   O zi favorabilă în ceea ce priveşte legăturile de prietenie, contactele sociale, relaţiile umane. Ai o perioadă bună de afirmare, la serviciu, acasă, sau în anturaj.  Ai nevoie de sprijin şi din partea celor din jur, a colegilor şi a familiei. Sigur că intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi, marţi, trei ceasuri rele, îţi faci planuri cam utopice pentru restul săptămânii. O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună, în cele din urmă…

BALANŢĂ   De astăzi noul, ca şi categorie filosofică, îţi este favorabil.  Eforturi constructive concentrate începând chiar de dimineaţă. Dar trebuie să analizezi, la rece, situaţia, să fii realist! Stai in afara exagerarilor de tot felul ! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te-au făcut să te îndoieşti de un prieten. De obicei trădările astea sunt pur fictive şi fac parte din paranoia ta cotidiană bine temperată. Dar cui îi pasă, dacă tu te simţi mai bine!

SCORPION   Nu lăsa situaţia să se… învenineze! Dacă nu îţi place ceva, dacă te deranjeză, spune, ia atitudine, politicos, civilizat. Dar, te poţi lansa fără grijă în noi proiecte, sau noi cuceriri! Dacă ai de trecut un prag, sau un interviu, sau pur şi simplu vrei să convingi pe cineva, atunci astăzi este ziua favorabilă! A doua parte a zilei este favorabilă vizitelor, ieşirii cu prietenii la un suc, corespondenţei, plimbărilor prin supermarketuri. Însă nu trebuie să uiţi că, Saturn din Capricorn, indică şi că unele lucruri pot întârzia. De obicei cele pe care le aştepţi cu nerăbdare…

SĂGETĂTOR  Urmează sfaturile bune care ţi se dau! Aşa poţi să reuşeşti să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii, să înlături unele  griji şi temeri. Nu suporţi critica, nici măcar pentru cei din jurul tău! Uneori te înşeli în privinţa oamenilor, pentru ca iţi faci pareri preconcepute. Evita dezamagirea, fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii, dacă eşti la serviciu, sau cu anturajul, dacă eşti în vacanţă. Atenţie la solicitarea nervoasă, la stres, nu lăsa mass media să-ţi otrăvească viaţa cu ştiri negative! Marea majoritate a informaţiilor vehiculate nu ar trebui să te intereseze!

CAPRICORN   Exprimă-te liber, fă-ţi simţită prezenţa, prin vorbe şi atitudine, fie că eşti la serviciu, sau în vacanţă. Circumstanţele sunt de partea ta şi poţi să-ţi arăţi bunele intenţii şi simpatia! Neliniştea și nerăbdarea proprii naturii tale sunt pe cale sa-ti joace o festa. Trebuie sa ai răbdare si sa astepti, altfel strici totul! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuraţii slabe şi cam confuze, voinţa si determinarea care te-au caracterizat în ultimul timp încep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre… ia gândeşte-te!

VĂRSĂTOR   Te implici mult, dai de la tine, fie că e vorba de serviciu, proiecte personale, sau relaţii sentimentale. Este o investiţie, îţi faci socoteala că o să primeşti cel puţin la fel de mult cât oferi tu! De azi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala. Luna în aspecte interesante este un generator de idei fanteziste şi trăznite, idei pe care, se pară că nu te gândeşti mult ca să le pui în practică. Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii sau patronii te pot aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări, sau poţi fi foarte popular printre cei din jur, dacă nu ai șefi.

PEŞTI   Astăzi nu ezită să negociezi, să discuţi până la cele mai mici detalii, dacă este vorba despre interesele tale. Nu lăsa loc la interpretări şi nu te baza pe înţelegerea celor cu care discuţi! Astăzi rezolvi cu mult calm discuţiile cu partenerii sau prietenii, un zâmbet şi o bătaie pe umăr pot rezolva mai multe decât o atitudine încruntată, agresiva şi neplăcută! Peştii sunt mari specialişti în tăceri… grăitoare! Dar, astăzi, trebuie să comunici, să vorbeşti precis şi clar, să convingi fără riscul unor interpretări ulterioare.