Horoscop 4 aprilie 2019.

BERBEC Promisiunea succesului îţi dă aripi şi cu toate că te-ai pregătit astăzi, joi, pentru o activitate obişnuită de mijloc de săptămînă, veştile primite te motivează şi îţi dau un nou impuls! Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui. Nu tot ce este nou este şi mai bun.

TAUR Coordonatele zilei de astăzi trebuie să fie fermitatea dar şi politeţea, fie că eşti la serviciu, școală, fabrică, sau ai rămas acasă, sau lucrezi la o firmă mare/mică, de acasă! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Imaginaţia ta, volumică aş putea spune, nu îţi dă pace. Este un dar, dar şi un blestem ! Dă curs inspiraţiei, creaţiei şi nu te lua după corbii croncănitori de veşti rele.

GEMENI Astăzi pare a fi o zi de carnaval, distrează-te şi fă-i şi pe cei din jurul tău să se relaxeze şi să zâmbească! Nu te avantajează lucrurile grave, sobre, nici la serviciu, nici acasă! O discuţie din a doua parte a zilei îţi poate clarifica o situaţie care pare scăpată de sub control. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei, dar poți să dai dovadă de umor și să înveselești atmosfera.

RAC Dacă eşti la serviciu ai o mare oportunitate să te faci remarcat în ochii şefilor. În registrul benefic, desigur. Ai sentimentul împlinirii dar şi senzaţia că „mai sunt multe de făcut”. Nu sunt semne de accidente, boli grave, cutremure mari, incendii sau alte delicatese de genul ăsta. Nu apare nici un semn important de reorientare drastică şi dramatică a situaţiei tale. O zi favorabilă, deci, în special pentru activităţile de rutină.

Horoscop 4 aprilie 2019.

LEU Astăzi, mai toată ziua, ţi se dă dreptate de către cei din jurul tău. Tragi concluzia că nu ai pierdut timpul şi că experienţa acumulată chiar contează! Mici confirmări ale valorii tale de Leu! O decizie se impune şi timpul a început să vină. Nu este nici o grabă, configuraţia care te avantajează în luarea unor decizii înţelepte şi profitabile se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, până pe la jumătatea lui iulie. Dar trebuie să te gândeşti la deciziile pe care trebuie să le iei!

FECIOARĂ Joia nu este, tradiţional, zi de supermarket, dar astăzi eşti atins de „febra cumpărăturilor”. Supraveghează-ţi cheltuielile, fă-ţi o listă cumpătată şi mai ales respect-o. Nu te lăsa păcălit! Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil. Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună. Ţine-ţi cunoştiinţele (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase.

Horoscop 4 aprilie 2019.

BALANŢĂ Astăzi poţi găsi cuvintele potrivite ca să calmezi persoanele din jurul tău. Lucrurile nevăzute, radiaţiile, de exemplu, sunt cele care provoacă o frică teribilă. Măcar să nu fim isterici! Cu toate că este o zi fastă, evită nepăsarea şi nerăbdarea. Fii prudent şi precaut, când discuti, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu.

SCORPION O perioadă favorabilă. Conjunctura arată că ai noroc bun şi în dragoste şi în afaceri, ceea ce este mai rar! De asemenea, cheltuieli, dar şi posibile încasări mari, sau începutul unor proiecte şi relaţii foarte profitabile. Sunt o serie de evenimente, însă, provocate de Mercur din Pești care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. În comunicare. Singurele influenţe negative sunt date de Saturn, configuratie care provoacă întârzieri şi neînţelegeri.

SĂGETĂTOR O zi dedicată acţiunii, reacţiei, intervenţiei. Timpul proiectelor a trecut, acum trebuie să realizezi ce ţi-ai propus, ai plănuit în weekend. Nu te lăsa impresionat de comentariile comice! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată planetele grele Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o
rezolvare parţială temporară.

Horoscop 4 aprilie 2019.
CAPRICORN Eşti ca o floare de cactus! O persoană dăruită de stele cu bun simţ, inteligenţă şi umor. Astăzi renunţă la „siguranţa personală„ şi arătă celor din jurul tău calităţile tale deosebite. Nu încerca să-ţi impui cu orice preţ punctul de vedere ci determină prin ajustări succesive ca partenerii de discuţie să fie de accord cu tine. Temperează-ţi partenerii, colegii prea focoşi. Fii foarte precis şi direct, atît în comunicare cât şi mai ales în analiză şi sinteză.

VĂRSĂTOR Dimineaţa este mai aglomerată, cel puțin aşa pare. Dar seara poate fi relaxantă şi distractivă. Astăzi nu reproşa nerealizările celor din jurul tău, menajează-i şi încearcă să-i ajuţi. Stai şi configureaza – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Stelele spun ca ar fi o perioada buna de noi aliante şi noi jocuri. Nu risca, sau riscă fără risc! Oricum, păstrezi „status quo”, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va intampla, nu este chiar exact cum doreai.

PEŞTI Astăzi, dacă nu poţi rezolva ceva, atunci amână. Sigur, dacă depinde de tine. Strînge informaţii şi cere ajutoare. Uneori situaţiile se rezolvă de la sine, pentru că Timpul găseşte soluţiile! Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mâna intinsa, metaforic vorbind, dar și la propriu, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter. Unele justificate, altele nu!

Horoscop 4 aprilie 2019.