BERBEC Ai probleme, care te obsedează şi nu le găseşti soluţie. Trebuie să împărtăşeşti necazurile şi bucuriile tale cu cei dragi, apropiaţi, ca să-ţi înţeleagă atitudinile şi, poate, să te ajute! De azi începi să înlături din calea ta obstacolele ridicate de soartă, eşti pe drumul cel bun! Munceşti, te distrezi, te odihneşti, eşti mai optimist, dar trebuie să fii calm, mai “zen”! Astăzi ai un umor sclipitor, ceea ce, să fim drepţi, nu te caracterizează! În plus tot astăzi eşti mai puţin ambiţios şi încăpăţânat decât de obicei şi pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă.

TAUR Astăzi, mai ales cu cei apropiaţi, cu familia, nu trebuie sa te lupţi, ca şi cu morile de vânt. Încăpăţânarea a trezit întotdeauna o reacţie contrara şi nu vei ajunge la niciun rezultat. Eşti distrat şi nu te poţi concentra după un o zi plină, cu rezultate, dar obositoare. Conjunctura îţi indică să nu te repezi să tragi concluzii, să ai răbdare, pentru ca lucrurile se pot lămuri. Toată lumea îţi spune că ai potențial și multe calităţi, dovedește!

GEMENI O zi fastă, transparentă, favorabilă celor întreprinzători. În astfel de zile obstacolele, încercările de orice fel, se trec mai uşor, cu noroc şi succes. Norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Te identifici prea mult cu ceea ce faci. Eşti prea pasionat, şi consumi prea multă energie. Nu te consuma pentru gloria şi banii altora, nu este creştineşte, banii mulţi mutilează sufletul! Poţi să pui la punct cu multă abilitate pe cei care îţi invadează teritoriul fizic sau psihic, se bagă în sufletul tău. Graba şi enervarea nu au fost niciodată productive.

RAC În ultima zi din luna octombrie trebuie să-ti controlezi starea de confuzie şi de nervozitate, care îţi pune unele relaţii în pericol şi produce surpriză şi nedumerire celor din jurul tău. Cam obosit şi fără chef… Toamna aceasta surprinzătoare, capricioasă este de vină! Nu te înhăma la lucruri mai importante, pe care nu le poţi rezolva singur. Un telefon îţi dă unele speranţe, dar nu te grăbi! Trebuie să te foloseşti de atuurile tale atunci când trebuie, la momentul potrivit şi astăzi este una dintre acele zile.

LEU Oferă-ţi o pauză ca să visezi cu ochii deschişi! Da, lipsa acestui răgaz absolut obligatorii îi poate face pe Lei nervoşi şi nesuferiţi. Lumea nu ştie ce suflet de poet poate avea un Leu! Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără probleme. O zi care trece repede, pentru că nu ai nimic foarte negativ în temă! Obţii ceea ce ţi-ai propus! Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Te pui, încet, în mişcare… Ai nevoie de acest lucru, de mişcare fizică, cât şi schimburi de idei, mişcare spirituală.

FECIOARA Dimineaţa, în activitatea ta, trebuie să te fereşti de orice persoană potenţial ostilă sau dubioasă. Nu uita: “dacă intri in troacă, te mănâncă porcii!” Evită locurile publice aglomerate! Astăzi trebuie să te încredinţezi instinctului, intuiţei. Fie că este vorba de o problemă de serviciu, sau o situaţie pe plan afectiv, prima impresie este cea bună! Nu pierde timpul degeaba! Sau, sub influenţa planetei Venus, vrei să te simţi bine şi să te distrezi. Ceea ce se poate întâmpla în a doua parte a zilei.

BALANŢA Încerci să rezolvi lucrurile cât mai simplu posibil, fără conflicte şi discuţii. Totuşi, trebuie să dai dovadă de o combativitate bine temperată, care, fără agresivitate, te poate ajuta mult. Găseşti o mare satisfacţie în ajutorul pe care-l oferi unui coleg la serviciu, sau în sprijinul unui prieten. Ascultă-ţi vocea interioară şi fă lucrurile aşa cum trebuie, cu profesionalism! Eşti prea încordat şi prea nervos, stăpânește-ți nervii!

SCORPION O zi modestă şi ca realizari şi ca pretenţii, de aceea cam cenuşie şi monotonă. Poţi să o înviorezi pe seară, la un spectacol, un film şi/sau la o cina cu multă şampanie şi ciocolată! O zi favorabilă pentru scorpionul cel senzual. Iţi prieşte o discuţie cu cei dragi, familia şi faci planuri de sezon rece, pentru Crăciun, nu este prea devreme. Prietenii te ajuta fără să-i rogi de mai multe ori. Veşti bune! Eşti solicitat, din nou. Toate treburile par că încep, încet-încet, să se aranjeze cum îţi doreşti tu şi cum ar fi normal să fie.

SĂGETĂTOR Simţi din ce in ce mai tare ca nu mai poţi sta alături de persoanele cu care nu ai afinităţi selective, cu care nu rezonezi, cei care nu te lasă să te desfăşori. Mai aşteaptă, ai răbdare! Poţi să cazi de acord şi să închei o alianţă cu cineva, în probleme de muncă, de serviciu. Eşti pe drumul cel bun, trebuie să laşi comoditatea şi probabil că vei reuşi ce ţi-ai propus. Te-ai hotărât ca astăzi să iei în considerare partea plină a paharului. Ai o atitudine pozitivă şi acest lucru nu trece neobservat. Poţi să atingi obiectivele tactice pe care ţi le propui!

CAPRICORN Astăzi te înţelegi intelectual, profesional şi chiar sentimental, cu o persoană născută tot in zodia Capricornului. Ţi se pare ciudat, dar aveţi în comun multe: perfecţionismul, de exemplu! Eşti în plin proces de schimbare, de reaşezare a valorilor tale. Totul pare amestecat şi greu de rezolvat. Nu încerca să o iei pe scurtătură, să nu dai importanţă tuturor problemelor tale! Este bine să iei toate măsurile de siguranţă pe care este înţelept să le iei în astfel de cazuri. Nu exagera, însă, pentru că defensiva şi măsurile exgerate de protecţie atrag cu siguranţă un necaz.

VĂRSĂTOR Dimineaţa trebuie să te interesezi de afacerile ce trenează de mai mult timp, de interesele întârziate. Vine sezonul rece,iarna, ai nevoie de mai mulţi bani! Insistă astăzi, din timp! Ceva neprevăzut. Trebuie să munceşti mai mult la serviciu, sau ceva de rezolvat pentru familie. Spre seară eşti obosit, dar mulţumit. Astăzi nu lua zvonurile drept certitudini. Ai răbdare! Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Încearcă să nu te enervezi şi mai ales să nu iei decizii importante. Stelele spun că doreşti puţină solitudine ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor.

PEŞTI Eşti în plină formă, fizic şi mental! Ţi-ai regăsit ritmul optim de viaţă şi serviciul nu-ţi mai pare o pedeapsă. Sunt nişte discuţii despre bani, dar faci faţă. Pe total, o zi bună! Astăzi spune ce ai de spus, nu mai ţine în tine frustrarea şi nemulţumirea! Într-o lume în care fiecare îşi vede numai de egoismul lui patetic, trebuie să-ţi anunţi sus şi tare interesele tale. Dimineaţa poţi să mizezi pe capacitatea ta de seducţie, ca să convingi anturajul în vederea realizării intereselor tale. Atenţie la schimbările bruşte de temperatură ale vremii, evită să răceşti!