Horoscop, 3 martie. Tensiune pentru nativii acestei zodii. Poți lăsa lucrurile să se aşeze singure

BERBEC Ai putea învăța o mulțime de lucruri în domeniul filosofic, ideologic, religios și spiritual în această duminică, 3 martie, și să te îmbogățești din ele. Trebuie doar să-ți deschizi ochii și inima la lucruri noi, la diferite culturi, la metode neobișnuite, la cei de lângă tine…Duminică stelele sugerează să schimbi ceea ce trebuie schimbat în viața de zi cu zi, care poate a devenit puțin sumbră. Energia trebuie folosită în mod inteligent pentru a progresa. 

TAUR  Conjunctura astrală pare a fi favorabilă pentru a scoate în evidență toate neconcordanțele dintre idealuri și realitățile practice din viața ta, încurajează analiza. Stelele spun că trebuie să fii mai optimist şi să gândeşti de bine, pozitiv. Duminică seara poți să îți inviți prietenii la o degustare de produse de vinuri și brânzeturi franțuzești, dar stomacul și ficatul par să te invite să fii mai moderat, decât te-ai fi așteptat. 

GEMENI  Duminică poți să profiți de una dintre serile încă, lungi, de iarnă, până la echinocțiul de primăvară pentru a găti și a aduna în jurul tău familia și prietenii cu care poți să te angajezi în discuții nesfârșite și vesele. Momentele tale de relaxare pot fi punctate de convivialitate, prietenie și împărtășire! Trebuie să fii atent cu finanțele tale pentru că poți face unele cheltuieli neobișnuite cu casa ta, familia ta sau oamenii pe care îi iubești.  

 RAC   Dacă uneori, pentru a evita conflictele inutile, eviți să comunici, s-ar putea să fi forțat să faci asta de data aceasta. Sunt șanse mari ca partenerul tău să-ți asculte părerea, iar tu pe a lui, puteți găsi un teren comun. Dragostea este pozitiv influenţată, la fel şi carisma proprie a nativilor din zodie, datorită influenței minunate a planetei Venus. Profită de bunătatea stelelor, dar fără să exagerezi. 

Horoscop, 3 martie. Tensiune pentru nativii acestei zodii. Poți lăsa lucrurile să se aşeze singure

LEU  Profită de letargia care domnește pentru a avea grijă de bunurile tale. Finanțe, legături de familie sau romantice sau diverse tranzacții cu terenuri sau cryptomonede îți pot colora preocupările actuale. Încearcă să obții și să menții o anumită securitate materială și emoțională. Sau poți lăsa lucrurile să se aşeze singure şi să nu intervii în niciun fel. Domeniul emoţional este bine aspectat,azi. 

FECIOARĂ  Această duminică este perfectă pentru finalizarea unor proiecte casnice, în casa, sau apartamentul tău. Emoțiile pot fi atât de puternice încât riști să dramatizezi unele mici incidente. Mamele trebuie să aibă grijă să nu fie excesiv de protectoare și, pe termen lung, să nu-și sufoce copiii cu prea multă afecțiune sau griji. Puțin bun simț ar trebui să fie suficient pentru a te menține într-o dispoziție veselă și cu o inimă fericită.

BALANŢĂ  Duminică stelele îți recomandă să nu stai toată ziua închis în casă, făcând ordine. Pare că a venit momentul să ieși din rutină, să te deschizi către noutate și diversitate. Organizează un program distractiv, poate cu cei mici din familie, copii, nepoței sau finuți. O plimbare în parc și o masă la un restaurant cu specific mexican pot fi unele idei bune.

SCORPION  Natura ta rezervată te poate împinge, uneori, să cauți calmul și singurătatea. Duminică poate fi o zi veselă, nuanțată de dorința de a socializa, sunt șanse ca mulți dintre prieteni să se îndrepte către tine. Nu refuza aceste momente de plăcere. Poate fi necesar să fii mai flexibil, în special în relația de cuplu, nu îți îngropa capul în nisip precum struțul, problemele, mai ales cele sentimentale, nu dispar dacă le ignori…

Horoscop, 3 martie. Tensiune pentru nativii acestei zodii. Poți lăsa lucrurile să se aşeze singure

SĂGETĂTOR Stelele spun că poate ar trebuie să-ți bagi nerăbdarea în vreun geamantan vechi și să tragi fermoarul, pentru că din cauza asta s-ar putea să nu reușești să progresezi. Entuziasmul tau este o calitate care, uneori, poate deveni copleșitoare, dacă nu ții cont mai precis de sentimentele celorlalți. Ești hotărât, aceasta este o bilă albă, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să asculți de ceilalți. Lasă-i să se exprime. 

CAPRICORN  Fii conștient de nevoile tale, fără a da vina pe alții, dacă îți lipsesc lucrurile esențiale. Depinde de tine să-ți identifici așteptările și să-ți adaptezi reacțiile sau cererile la mentalitățile și valorile celor apropiați. Nu ești foarte bun la gestionarea conflictelor, așa că, mai bine, nu le provoca. Relațiile sociale ar trebui să fie favorizate, duminică, poți relua conexiunea cu unele persoane din trecut, sunt șanse să îți facă mare plăcere.

VĂRSĂTOR  Relațiile tale cu ceilalți, toți cei din jur, par a fi favorizate duminica aceasta. Poate fi o zi bună pentru a ajunge la o înțelegere, a găsi compromisuri, a organiza o întâlnire sau a testa apele cu potențialii tăi colaboratori. Chiar și lucrurile nespuse sunt înțelese, toate reacțiile pot fi foarte intuitive. Pe seară, un pic de solitudine, o carte bună și o cană de lapte cu cacao, pot fi instrumentele cele mai bune pentru a te pregăti pentru agitația zilei de mâine.

PEŞTI  Duminică poate fi o zi cam grea, în ceea ce privește comunicarea. În acest climat, poate fi mai bine să eviți întâlnirile importante sau să amâni decizii dificile. Programul pe care îl făcusei poate suferi unele schimbări spontane. Nu te descuraja, influența planetei Jupiter sugerează că orice ți-ai fi propus are șanse de succes, chiar și cu unele mici amânări.

Horoscop, 3 martie. Tensiune pentru nativii acestei zodii. Poți lăsa lucrurile să se aşeze singure