BERBEC Graţie îndrăgostitei Venus şi al dinamicului Marte, domeniul afectiv este avantajat. Te bucuri de un magnetism intens, de o seducţie deosebită şi poţi să-ţi promovezi mai uşor interesele. Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul! Pentru unii dintre Berbeci este o zi benefică înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

TAUR Favorurile Lunii şi ale lui Mercur se îndreaptă spre neguţătorie, cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi, fără să fie prea scump, îţi poate fi util şi de folos! Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau din anturaj, din familie, care are cu adevărat nevoie de ajutor. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţional ci încercă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei în chestiune, dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice.

GEMENI Soarele și Mercur, din zodie, te poftesc la trai bun şi mâncăruri alese. Natura ta, convivială şi curioasă, concomitent, apreciază climatul acesta boieresc. Dacă ţi se întâmplă, înseamnă că ţi se cuvine! Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, probabil, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

RAC Luna, patroana ta, arată că eşti un pic nemulţumit, poate nici nu ai dormit bine. Astăzi nu fă eforturi mari! Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă. Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia Racului, să te ascunzi în exoscheletul tău, să faci doi paşi înainte şi apoi un pas înapoi – dansul la modă, de şase mii de ani, al Racului.

LEU Te bucuri de o „pace în marş”! Cine vrea pace, se pregăteşte de război! Gura ta mare şi colţii până la brâu sunt însă arme suficiente ca să descurajeze potenţialii ostili. Cel puţin astăzi… O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii sau avantaje iluzorii. Un film bun, o discuţie cu prietenii la un suc, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi mulţumească inima şi să justifice, totuşi, aspectele favorabile astrologice.

FECIOARĂ Venus din Taur indică că astăzi eşti conştient că-ţi lipseşte autoritatea şi duritatea. Te descurci onorabil jucând cartea politeţii şi a dialogului civilizat. Sigur, dacă ai cu cine! Adevărul este că nu te se poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară poţi să imiţi dinamica semnelor de foc, să joaci pentru scurt timp un rol. Aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi sau de oricând. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste sau război.

BALANŢĂ Măştile cad, invidii şi gelozii izbucnesc, ca în tragediile antice greceşti! O zi în care te amuzi cât poţi! Pentru că, din fericire, nu ţi se întâmplă ţie, ci în anturajul tău… Astăzi ai perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada excelentă, mai ales in ceea ce priveşte profesia şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior vei gasi calea. Pe de alta parte nu lua în serios toate bârfele şi intrigile făcute parcă de cei din jur, de plictiseală sau din… bunătate!

SCORPION Domeniul sentimental devine din ce în ce mai important pentru tine, cum vremea devine mai călduroasă. Având sângele rece, probabil că văpaia toridă îţi înfierbântă sângele! Glumeam, dar… glumeam serios! Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare.

SĂGETĂTOR Ambianţă diferită, modulată, după cum eşti în concediu, sau acasă, la muncă. Însă, în ambele cazuri, anturajul, prietenii strigă după ajutor şi cred că au găsit sprijinul prin persoana ta. Este bine să începi proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii. Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă.

CAPRICORN După o dimineaţă densă este bine să eviţi izbucnirile emoţionale şi să te relaxezi. Nu este indicată schimbarea la care te gândeşti. Ţine-te de ce ai făcut până acum spune Pluton și Saturn, retrograde, din zodie! Aşa că raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cea mai bună politica. Ţine-te pe poziţie, fii constant şi dă curs calităţii de bază a zodiei: perfecţionismul! Nu că societatea asta superficială şi degenerată ar avea nevoie de lucruri bine făcute, dar fă-o pentru sufletul tău, să te simţi tu bine!

VĂRSĂTOR Toate lucrurile bune au un sfârşit, îţi spui astăzi. Te confrunţi cu dificultăţi şi greutăţi şi nu ştii de ce ţi se întâmplă tocmai ţie. Nu te repezi, probabil că exgerezi. Stelele îţi indica o schimbare, care schimbare ar putea sa fie vorba despre o noua distribuție a sentimentelor şi preferinţelor tale, in urma unor veşti. Poate că este vorba doar de gusturi culinare, dar cel mai probabil îţi schimbi părerea despre cineva pe care il cunoşti, poate cineva din anturaj, poate de la locul de muncă.

PEŞTI Astăzi ai un comportament mult mai pe placul anturajului, sau al colegilor de birou. Adică reuşeşti să te încadrezi în ipocrizia relaţiilor sociale. Fii la obiect în ceea ce afirmi. Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare, fie că este o ședință de producție, sau un briefing la serviciu. Zâmbeşte, spune mereu: „aşa, aşa, sigur că da!” şi toată lumea o să te aprecieze. Un timp…