BERBEC Graţie beneficei Venus şi dinamicului Marte, domeniul emoţional e avantajat. Ai o vitalitate sporită şi poţi să-ţi promovezi mai uşor interesele. Eşti surprins agreabil de cei din jurul tău.Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul! Pentru unii dintre Berbeci este o zi favorabilă înţelegerilor de tot felul, semnării hârtiilor, contractelor, finalizarii situaţiilor cu caracter legal, sau orice este legat de jurisprudenţă.

TAUR Astăzi, dacă ţi se întâmplă, înseamnă că ţi se cuvine! Conjunctura te pofteşte la trai bun şi mâncăruri alese. Natura ta, convivială şi hedonistă, apreciază climatul acesta boieresc! Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau din anturaj, din familie, care are cu adevărat nevoie de ajutor. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei în chestiune de cum stă treaba.

GEMENI  Teoriile tale sunt juste, corecte, dar dificil de aplicat, fie că este vorba de serviciu, afaceri, sau domeniul sentimental. Fii mai simplu, mai direct, ca să fii înţeles de cei din jurul tău!Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, probabil, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

RAC  Luna, patroana ta, arată că eşti obosit după o noapte în care gândurile nu prea te-au lăsat să dormi. Ai sentimentul că timpul care trece poate transforma lucrurile în bine!Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă. Ai tendinţa să te ascunzi în exoscheletul tău, să ignori realitatea, să faci doi paşi înapoi şi apoi un pas înainte.

LEU Te bucuri de o „pace în marş”, nimeni nu te atacă astăzi! Gura ta mare şi colţii până la brâu sunt, însă, arme suficiente ca să descurajeze potenţialii ostili şi să păstrezi o „pax romana”!O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii sau avantaje iluzorii. Un film bun, o discuţie cu prietenii la o cafea fierbinte, o cină plăcută cu toată familia – ceva de genul acesta care să-ţi mulţumească inima şi să justifice, totuşi, aspectele favorabile astrologice.

 

FECIOARĂ   Eşti distrat şi amuzat – astăzi eşti conştient că-ţi lipseşte autoritatea şi duritatea. Te descurci onorabil, jucând cartea politeţii şi a dialogului civilizat. Sigur, dacă ai cu cine!Adevărul este că nu te se poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară, poţi să imiţi dinamica semnelor de foc, să joaci pentru scurt timp un rol. Aşa vei putea rezolva situaţiile dificile, de astăzi sau de oricând. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste sau război.

BALANŢĂ Măştile cad, invidii şi pasiuni izbucnesc, gelozii ca în tragediile antice greceşti! O zi în care te amuzi cât poţi! Pentru că, din fericire, nu ţi se întâmplă ţie, ci celor din jurul tău…Conjunctura arată o perioada excelentă, mai ales in ceea ce priveşte profesia  şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior poți gasi calea.

SCORPION   Domeniul profesional devine din ce în ce mai important pentru tine, cum iarna devine mai grea. Ai sângele rece, probabil că de la frig, dar așa se spune! Glumeam, dar, serios!Nu cheltui sub impulsul momentului. Întâlnirile sau activităţile sociale de dimineaţă îţi aduc un oarecare confort şi îţi motivează acţiunile ulterioare. Aspecte minore benefice te avantajeaza esenţial în lămurirea, în clarificarea, unei situaţii familiale, cu anturajul, în cursul unei convorbiri la mobil.

SĂGETĂTOR Ambianţă diferită, modulată, după cum eşti în concediu, saula muncă. Însă, în ambele cazuri, cei din jurul tău, prietenii,strigă după ajutor şi cred că au găsitsprijinul în persoana ta!Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă. De asemenea o zi favorabilă micilor deplasări.

CAPRICORN  Te repliezi, îţi consolidezi forţele, încercând să înţelegi ce vrei, de fapt, de la viaţă. Dialogul cu tine însuţi te motivează, pentru că realizezi că discuţi cu o persoană inteligentă!Raţiunea şi echilibrul au fost întodeauna cele mai bune politici. Ţine-te pe poziţie, fii constant şi dă curs calităţii de bază a zodiei: perfecţionismul! Nu că societatea asta superficială şi degenerată ar avea nevoie de lucruri bine făcute, dar fă-o pentru sufletul tău, să te simţi tu bine!

 

VĂRSĂTOR Toate lucrurile bune au un sfârşit, reflectezi. Te confrunţi cu dificultăţi şi greutăţi şi nu ştii de ce ţi se întâmplă tocmai ţie!Nu te repezi, probabil că exgerezi. Iarna este de vină!Stelele iţi indica o schimbare, care schimbare ar putea sa fie vorba despre o noua distributie a sentimentelor şi preferinţelor tale, in urma unor veşti. Poate că este vorba doar de gusturi culinare, dar cel mai probabil îţi schimbi părerea despre o persoană pe care o cunoşti.

PEŞTI  Ai un comportament mai pe placul anturajului. Adică reuşeşti să te încadrezi în ipocrizia relaţiilor sociale. Stai la căldură, la propriu şi la figurat!Evita divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare, fie că este o bârfă între prieteni, sau un briefing la serviciu. Zâmbeşte, spune mereu: „aşa, aşa, sigur că da!” şi toată lumea o să te aprecieze. Un timp…