Horoscop 29 ianuarie. Zodia care are mereu dreptate! Nu mai poate de grija altora

BERBEC   Este momentul unui bilanţ personal profesional, trebuie să vezi până unde ai ajuns! Şi ce mai ai de făcut astăzi, ultima zi de lucru din luna ianuarie 2021. Păstrează-ţi calmul şi umorul, mai ales față de colegii de muncă, oricare ar fi rezultatul.  Ai toate sansele să nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte – greşeşte! 

TAUR   Zilele nefaste s-au terminat, ce a fost mai rău, adică depresia annuală de iarnă, a trecut! Dar e dificil să ai o minte rece, în distopia sanitară. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi, la locul tău de muncă, sau acasă. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. Renunţă la cei care te copleşesc cu sfaturile – și de la tv, ziare, net, reţele şi gândeşte cu capul tău, în interesul tău. Mai puțin horoscopul meu, chiar îți vreau binele! 

GEMENI   Un val de optimism te face să vezi viitorul în roz. Este bine, entuziasmul e cel mai bun amplificator de energie, care te face să treci peste dificultăţi cu relativă uşurinţă. Este una din ocaziile în care şarmul, carisma ta minunată, poate să fie şi profitabil. Dacă reuşeşti să te concentrezi asupra a ceea ce faci şi să laşi superficialitatea de o parte, norocul este al tău!

RAC Trebuie să continui, pentru că întâmplarea profesională din trecutul apropiat nu a fost opera ta. Aşa au căzut lucrurile, aşa a vrut destinul! Dar poţi îmbunătăţi situaţia prin deciziile tale de astăzi! Lasă totul în urma ta spun planetele, niciuna nu este retrogradă, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în ceva palpabil! Pentru că tu nu poţi să faci ceva, dacă nu-ţi place cu adevărat. 

Horoscop 29 ianuarie. Zodia care are mereu dreptate! Nu mai poate de grija altora

LEU Zi relativ bună, favorabilă alianţelor. Adună lângă tine persoane competente şi bine intenţionate. Sigur, dacă ai de unde să alegi! Soarele indică că ai noroc în afacerile cu bani puţini, sau cu banii altora, sau într-un domeniu în care afacerile cu mărfuri de volum mic, ocupă un loc important. Dacă stai cu chirie şi vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul, afacerile imobiliare suferă.  

FECIOARĂ Astăzi, la serviciu, sau acasă, cu munca la domiciliu, trebuie să gestionezi situaţii conflictuale de care nu eşti vinovat. Încearcă să împaci pe toată lumea: “ştii că şi tu ai dreptate!” Relaxeaza-te şi încearcă să nu mai porţi de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. 

BALANŢĂ   În urma unor veşti, încearcă să găseşti astăzi soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată, după cum arată planetele colective, în suspensie, sau cu o rezolvare parţială.  Configurațiile şi aspectele planetare oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Călătoriile nu sunt sub un semn fast, stai acasă. Transformări în bine ale relaţiilor de producție.

SCORPION  Astăzi îţi focalizezi atenţia către domenii care pot aduce rezultate bune, imediate. Ai nevoie de un succes, de confirmarea valorii tale faţă de tine, dar, mai ales, în ochii celor din jur, de la serviciu. Trebuie să ai mai multă încredere în forțele proprii şi să nu ceri ajutor decât cand este absolut necesar. Așa o sa eviți refuzurile și decepțiile. Concentrează-te pe interesele tale!

Horoscop 29 ianuarie. Zodia care are mereu dreptate! Nu mai poate de grija altora

SĂGETĂTOR  Eşti enervat! Cum plăteşti o factură, apare alta! Încearcă, cu calm, să analizezi situaţia! O zi densă, cu oboseală și timp pierdut, în această perioadă de sfârșit de an, cu toate că ai acelaşi program supraîncărcat  – sau tocmai de aceea. Se aproprie nişte termene, nervozitatea creşte. Nu-ti pune nădejdia în ajutorul colegilor de serviciu – trebuie să te descurci singur. 

CAPRICORN Ceea ce se întâmplă în jurul tău nu corespunde chiar exact dorinţelor tale. Fii atent dacă eşti la serviciu! Cineva aşteaptă un răspuns, lasă-l să aştepte. O zi explicită, directă, clară, aşa că fii atent la semnalele care apar pe piaţă. Stelele au şi ele un moment de transparenţă. Evită  împrumuturile de bani și nu vinde pielea ursului din pădure. Până la urmă, ziua de astăzi îţi poate aduce surprize plăcute.

VĂRSĂTOR  Controlează exagerările în domeniul cheltuielilor şi al promisiunilor de ajutor şi cooperare. Cei pe care îi întâlneşti astăzi, în domeniul muncii tale, par că sunt binevoitori faţă de interesele tale strategice. O perioadă plină de inspiraţie şi idei noi. Nu te implica în conflicte deschise cu Gemenii, sau Berbecii. Este o perioadă favorabilă celor care caută un loc de muncă, sau doresc o situaţie profesională mai bună. 

PEŞTI  Prinzi puteri şi eşti constructiv, alături de colegii de serviciu, sau, de familie. Starea de bine te cuprinde şi nu mai simţi atât de tare rigorile iernii. Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu, la norma de muncă, dar… te simti aşa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de bârfe suculente, intrigi tainice şi comploturi vesele. 

Horoscop 29 ianuarie. Zodia care are mereu dreptate! Nu mai poate de grija altora