Horoscop 27 septembrie. Scandal uriaș pentru nativii acestei zodii: Lucrurile pot degenera rapid

BERBEC Conjunctura astrală te poate încuraja să dezvolți noi proiecte care te pot ajuta să-ți mărești capitalul. Te pricepi la identificarea proiectelor care se pot dovedi benefice pe termen lung. Alegerile care ți s-au părut evidente pot fi puse sub semnul întrebării. Trebuie să o iei de la capăt sau să îmbunătățești ceea ce ai făcut până. Marea ta tenacitate poate fi pusă la încercare, dar ai toate șansele să o scoți la capăt.

TAUR O conjunctură astrală plină de finețe psihologică anunță pentru tine o căutare sporită în a descoperi secretele și gândurile ascunse ale celor din jur ! Ai grijă, este un joc periculos, nu este întotdeauna ușor să accepți ceea ce descoperi. Ai fost avertizat! Mai mult, aspectele şi influenţele dintre planetele Jupiter, Marte, Mercur şi Venus arată că ai putea avea unele probleme sentimentale, reminiscențe ale trecutului.

GEMENI Poți avea înclinația de a manifesta o anumită impulsivitate sau anxietăți existențiale. Dar simțul tău în afaceri este ascuțit și te poți baza pe intuiția ta pentru a intra în negocieri. Așadar, lasă deoparte tensiunile și concentrează-te pe lucruri constructive! Stelele spun că ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu nativi din zodii de Apă sau de Foc, lucrurile pot degenera rapid.

RAC Nu ezita să iei o pauză din când în când, dacă nu vrei să închei ziua în burn-out. Puțină moderație și un strop de considerație pentru tine însuți pot compensa influențele planetare negative. A rămâne blocat în resentimente nu a făcut niciodată lucrurile mai ușoare. Ochind viitorul și noutatea, poți arunca amintirile vechi la gunoi, întorci spatele rănilor. Recapătă-ți controlul asupra vieții tale.

Horoscop 27 septembrie. Scandal uriaș pentru nativii acestei zodii: Lucrurile pot degenera rapid

LEU Astăzi încearcă să nu reacționezi pripit și exagerat la un stimul mai puternic pe care este posibil să îl primești. Mai gândește-te, mai așteaptă, nu da vina pe nimeni, lucrurile uneori au tendința de a se rezolva de la sine. Rămâi un filosof și taci, indiferent de ceea ce te poate sfătui vreun instigator răuvoitor sau cârcotaș. Pot fi favorizaţi nativii din zodia Leului care desfăşoară activităţi de asistenţă social sau filantropice.

FECIOARĂ Influența planetei Venus se poate face simțită în această zi de miercuri, viața ta romantică poate fi favorizată. Dacă ești singur, poți fi la mare căutare, iar farmecul tău îi poate topi pe cei din jurul tău. Dacă ești într-o relație, legăturile pot deveni mai strânse. Poți reuși să te impui, fără efort, fără să strângi din dinți și să îți exprimi mai deschis nevoia de tandrețe. Ai grijă la sănătate, poți fi predispus către infecții bacteriene sau viroze!

BALANŢĂ În această zi poți să primești vești bune, iar norocul poate fi cu tine dacă trebuie să începi negocieri financiare. Ai șanse să demonstrezi validitatea ideilor tale personale, convingi cu blândețe. Apropiații tăi cred că ai atuurile și îndrăzneala necesare pentru a-ți duce proiectele la bun sfârșit. Nu-i dezamăgi și profită de sprijinul lor pentru a-ți avansa pionii și a-ți ocupa locul pe tabla de șah socială!

SCORPION Astăzi poate fi ziua ideală pentru a te plimba, dar și pentru a te apropia de oamenii pe care îi iubești. Se pare că stelele te protejează astăzi de situații jenante. În mintea ta nimic nu este confuz, relațiile tale afective sunt favorizate. Partenerul tău îți poate pregăti o mică surpriză care nu ar trebui să te dezamăgească deloc. Planurile tale în cuplu progresează rapid, ceea ce este pe stilul tău.

Horoscop 27 septembrie. Scandal uriaș pentru nativii acestei zodii: Lucrurile pot degenera rapid

SĂGETĂTOR Creativitatea este aliatul tău. Ai încredere în el și ascultă-ți inspirația sau intuiția, mai degrabă, decât sentimentele care te pot încetini sau riscă să-ți schimbe concentrarea. Prin organizarea, cu atenție, a activităților tale te poți pregăti, cel mai bine, pentru viitor. Întrebările care te deranjează nu au fost încă soluționate, dar sunt pe cale de a fi rezolvate. Unele idei interesante îți permit să vezi lucrurile din cel mai bun unghi al lor.

CAPRICORN Nu se pune problema să te lași încolțit de convenții lipsite de sens real. Gândurile tale sunt, astăzi, mai deschise către cei apropiați. E timpul să spui ce ai pe inimă. Îndoielile tale pot dispărea și stelele îți pot oferi confortul să mergi înainte! Poți simți o dorință irezistibilă de a te bucura de plăcerile existenței, dar să nu faci prea multe excese, căci s-ar putea să regreți, ulterior.

VĂRSĂTOR Nu faci nimic ca toți ceilalți, felul tău de a aborda situațiile este diferit de cel al altora, așa că poți gestiona foarte bine oportunitățile care apar. Astăzi, domeniul sentimental poate fi în centrul preocupărilor tale, cu planeta Venus influențând puternic harta ta astrală. La serviciu, o persoană influentă, semn de aer sau de pământ, îți poate fi de ajutor. Fii atent la suprasolicitarea nervoasă, nu te întinde mai mult decât te ține plapuma.

PEŞTI Lasă-ți emoțiile să te ajungă din urmă, în loc să le ascunzi. Adesea ai tendința să te retragi în tine și să nu-ți comunici suferința. Învață să dai drumul și să ieși din peștera ta. Acest mic detaliu te poate ajuta într-unele dintre eforturile tale profesionale. Nu te ascunde în spatele unei imagini care nu este a ta, ceea ce îți poate face un deserviciu și îți poate pierde și timpul.
Mici, sau mai mari probleme cu sănătatea, cu adaptarea termică.

Horoscop 27 septembrie. Scandal uriaș pentru nativii acestei zodii: Lucrurile pot degenera rapid