BERBEC   Dimineaţa relaxează-te, fii calm, tensiunea nu e productivă! Serviciul, unde munceşti sau înveţi, îţi aduce posibile răspunsuri, posibili colaboratori sau aliaţi şi o promisiune de mai bine, toate virtuale, pe net, pe Skype! În general vorbind, este o zi relaxantă şi plăcută ba chiar interesantă sub aspectul faptului că stai acasă, este stare de asediu. Trebuie, doar, să inspiri incredere. Ia-o mai uşor, nu te ambala peste măsură, că nu este cazul. O veste aşa-şi-aşa îţi îndreaptă atenţia către o relaţie sau o afacere din trecut. 

 TAUR  O zi calmă şi cuminte, cum nu ai mai avut de mult. Poţi să speri că şi pentru tine viaţa are o felie mare de tort pusă la păstrare! Dar nu te îndulci, trebuie să dovedeşti că şi meriţi! Stelele te sfătuiesc să amâni orice complicaţie fără să dai un răspuns negativ, sau să ai o atitudine evident ostilă. Nu fi preocupat, sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi. Totul este bine, vorba câtecului şi aceasta stă scris în stele.

GEMENI   Vezi care lucruri sunt importante şi care, nu! Nu te încărca cu situaţii complexe, complicate, probleme consumatoare de timp şi fără soluţie.  Astăzi nu este bine să fii prea sentimental. Ceea ce NU trebuie să faci: să cumperi un bun, sau mai multe, de folosinţă îndelungată. Ori se strică, ori costă foarte mult, ori când vine cu curierul, nu-ţi mai place. Pe de altă parte ai mare nevoie de un consilier de taina, ai o problemă care necesită un gen de expertiză pe care n-o ai.

RAC  Astăzi eşti şi tandru şi înţelept, şi ai noroc. Îţi place armonia, este ţelul zodiei tale, încearcă să te bucuri de ea. Trebuie sa te scuturi de senzaţiile neplăcute şi să zâmbeşti celor din jur!  Poţi media între membrii familiei care sunt de păreri diferite. Poate unde vrei să fie intotdeauna armonie! Cere un sfat de la Leu sau de la un Geaman din familie. Călătoriile NU sunt bine aspectate, amintește-ți că este stare de asediu, stai acsă și te vei numi înțelept. Și sănătos!

LEU   Ai un plan, un scop, o motivaţie, un drum, un pariu! Astrele încep să se uite mai atent la tine, eşti o investiţie bună! Ai tot ce trebuie ca să reuşeşti, iar conjunctura este favorabilă. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă. Deocamdată aspectul este neutru şi nu te afectează în niciun mod. Cooperează mai strâns cu anturajul cu colegii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei, sigur, pe net.

FECIOARĂ  Astăzi dai impresia unei persoane care are soluţii!  Calmul tău e un bun exemplu şi sprijin pentru cei din jur. Stai acasă, o să vezi ce bine o să te simți! Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Evită enervarea şi stresul printr-o atitudine prevenitoare faţă de anturajul apropiat, faţă de familie. Starea de asediu te irită și nu prea ești confortabil cu statul în casă. Ce să-ți fac dacă ești prost? 

BALANŢĂ   Lucrând în echipă, cooperând cu oameni de încredere, poţi să abordezi astăzi probleme şi proiecte dificile, sigur, pe net, lucrezi de acasă. Dar, este evident, că în domeniul sentimental trebuie să te descurci singur! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă te apuci de curățenia de primăvară!   

SCORPION  Trebuie să rămâi “în cărţi”. Nu te lăsa împins în afara problemelor, sau minimalizat, stai cu încăpăţânare în fluxul principal al evenimentelor! Aşa ai acces la informaţiile necesare ţie! Perioada în discuţie este favorabila iar aspectele negative nu sunt decât faulturi de joc. Nimic foarte malefic. Pe piaţa stelelor se spune că se creează noi „sindicate” între personaje şi persoane din anturajul tău, poate chiar dintre rude, aparent fără nimic în comun, dar care, pe termen lung pot sa-ti intersecteze interesele.

SĂGETĂTOR  Simţi nevoia să fii aprobat, să ai alături aliaţi de nădejde şi prieteni loiali. Viaţa este grea şi astăzi ţi se pare şi mai grea! Dar, cineva te iubeşte şi asta este cel mai important! O zi plăcută, in care te simti tot timpul vesel si entuziast si de aceea orice iti iese, iar familia si prietenii te apreciaza in mod deosebit. Dimineaţa, o perioadă scurtă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si cati bani ai in buzunar!

CAPRICORN  Astăzi nu-ţi face probleme mai multe decât trebuie, eşti un perfecţionist, dar lumea nu este… perfectă! Nu încerca să desfaci încâlcite noduri gordiene, Alexandru a folosit sabia! Seara te poţi găsi într-o colectivitate favorabilă care, până la urmă, îţi  aprobă ideile.  Profesia, afacerile sunt din nou bine aspectate. Trebuie să-ţi afirmi autoritatea şi într-o problemă de familie, sau/şi o situaţie cu un prieten.

 VĂRSĂTOR   Dimineaţa crezi că o să te descurci, ai încredere în capacitatea ta de a rezolva problemele din mers. Se pare că ai noroc, conjunctura nu-ţi pregăteşte nicio surpriză neplăcută. O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic, nu juca la bursă, nu împrumuta, ocoleşte băncile şi casele de pariuri. Climatul general la serviciu este neplăcut şi încordat, tensiunea tinde catre cote maxime, dar aproape nimic nu se petrece! Mai bine stai acasă, dacă poți să lucrezi de la distanță.

PEŞTI    Treci printr-unul dintre rarele momente de sinceritate anuală şi spui ce gândeşti, direct în faţă! Dacă eşti obligat de meserie să “faci frumos” şi să zâmbeşti tot timpul, astăzi ai o problemă! Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii ! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi portile succesului sunt larg deschise pentru tine. Continuă să perseverezi pe drumul actual!