BERBEC Astăzi cere ajutor cu diplomaţie şi tact. Dacă nu poţi rezolva în cursul dimineții, amână! Sigur, dacă e în puterea ta şi nu eşti obligat de viaţă. Timpul soluţionează aprope orice! In prima parte a zilei poţi să ai o mică complicaţie de ordin financiar, sau contabil: o factură sau ceva de plătit cu care nu eşti de acord, o cheltuială sau un proiect care nu te încântă, sau altceva de genul acesta.

TAUR Te poți afla în fața unor obstacole ce par imposibil de trecut. Nu sta ca viţelul la poarta nouă, nu renunţa, găseşte soluţii, strategii, încearcă să ocoleşti ceea ce nu poţi să dovedeşti! Dimineaţa este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu specula nimic financiar, însă. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi pentru că a doua parte a zilei este foarte obositoare, mai ales dacă este ziua ta de naştere!

GEMENI Comunicare nu este în aspecte bune, aşa că nu te poţi folosi de atributul tău zodiacal forte. Vorbeşte mai puţin şi zâmbeşte mai mult, aceasta este reţeta de succes pentru astăzi! Limitează-te la activităţile de rutină. Nu trebuie să întreprinzi nimic important. Ocoleşte cu abilitatea şi diplomaţie subiectele „tabu” . Nu uita că tacerea este de aur, vorba de tinichea! Ceva legat de un aspect al lucrului în echipă.

RAC Perioadă favorabilă pentru activitatea obișnuită și eşti avantajat în domeniul sentimental. Astăzi, caută cu grijă prilejurile ca să te afirmi, să ajuţi familia, sau prietenii, pe cei din jur! Spre seară, o veste nu prea grozava. Esti sanatos si ai putere de munca, dar te apasa grijile legate de familie. Raspuns favorabil pentru una dintre problemele tale, totuşi. Şi o petrecere drăguţă la un Taur care îşi sărbătoreşte ziua de naştere.

LEU Nu te înşela singur, nu-ţi face scenarii grandioase, care, cu siguranţă, pot fi contrazise, peste puţin timp, de realitate. Încearcă să nu exagerezi cu nimic, fii pragmatic și realist! Nu trebuie să risipești starea plăcută de lene și răsfăț cu proiecte belicoase despre ordine si curatenie, mai bine gândeşte-te la nişte “pauze”! Lenea, comoditatea, este o arta. Nu fii original cu orice pret. De obicei modul acesta de abordare sperie și înstraineaza, în loc sa atraga! Trebuie doar sa inspiri incredere.

FECIOARĂ Prietenul la nevoie se cunoaşte, dar nu încerca să verifici proverbul în acestă zi, pentru că poţi avea surprize. Mai bine ajută-i tu, fără iluzii, pe cei pe care îi consideri prieteni! Din nou ai de ales intre mai multe posibilităţi si ca intotdeauna te pierzi in amanunte. Nu fi preocupat sau îngrijorat de nerealizări, Cosmosul are alte priorităţi şi o altă scară a valorilor decât noi.

BALANŢĂ Realizezi, cu surprindere, că eşti la o cotitură a vieţii tale, că poţi începe o nouă etapă. Atenţie, Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă, fii gata să iei deciziile care trebuie! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi cadouri. Ceea ce cumperi astăzi poate face mare placere celei dragi, celui drag, celor dragi! Rezolvarile şi compromisurile cu iz de busuioc au in tine un maestru incontestabil.

SCORPION Între tine şi o perioadă favorabilă se interpune doar cinismul tău. Nu poţi accepta că stelele îţi sunt favorabile în toate domeniile. „Dacă este o capcană”, gândeşti patetic şi bănuitor! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Dragostea şi carisma proprie sunt foarte bine aspectate. Norocul este prietenul tau cel mai bun, care te ajută să treci peste obstacole fără să faci, aproape, nici un efort.

SĂGETĂTOR Conjunctura astrologică indică relaţii bune, astăzi, cu semnele de foc şi apă. În special, Berbecii şi Scorpionii, te pot ajuta mult. Evită semnele de pământ şi, mai ales, semnele de aer. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. O zi bună în toate, mai puţin la cumpărături. Nu cumpăra nimic, nu juca la bursă, nu împrumuta, ocoleşte băncile şi casele de pariuri.

CAPRICORN Nu te lăsa intimidat, sau chiar păcălit, chiar dacă momeala este siguranţa ta. Evită, mai ales dimineața, orice negociere care conduce către stabilirea unei înţelegeri în care ai obligaţii. Dimineaţa poţi întâlni o oarecare opoziţie într-o problemă. Nu reacţiona imediat, pentru că situaţia se rezolvă de la sine. Utilizează orele de lumină naturală pentru activităţile curente şi nu te deplasa după căderea întunericului. Începe, din seara aceasta, o vreme mai bună, favorabilă, de un timp plăcut petrecut în compania celor dragi.

VĂRSĂTOR O perioadă bună, în sensul că, dacă te limitezi la activităţile obişnuite, ziua poate va trece liniştită, calmă. O situaţie profesională te îngrijorează, dar poţi lucra la rezolvarea ei! O perioadă din nou puţin tensionată, mai ales de bârfe şi vorbe. Nimic foarte important, însă. Dupa ce ai decretat ca ocupi primele trei locuri la inteligenta, frumusete si profesionalism, trebuie sa te uiti si cati bani ai in buzunar!

PEŞTI Afacerile sunt afaceri, amorul este amor! Nu amesteca plăcutul cu utilul în acestă perioadă, pentru că scumpul mai mult păgubeşte şi leneşul mai mult aleargă! Fii prudent cu prietenii! Ziua de astăzi pare că este favorabilă lucrurilor importante. Promovează-ţi cu hotărâre interesele personale. Nu te speti cu munca şi nu fă eforturi colosale – pentru alţii! Nu ai frică, pastreaza speranţa şi porțile succesului sunt larg deschise pentru tine.