BERBEC Dacă eşti plin de nervi, nu te descărca pe cei din jurul tău. Oricum, astăzi eşti foarte ocupat şi nu ai timp ca să termini ce ai de spus. Nu poţi să stabileşti nimic şi te enervezi inutil! Este bine să începi proiecte noi, să discuţi şi să motivezi oamenii. Poţi să te implici mai mult în viaţa celor mici, fie că este vorba de copii, fie de animăluţe. Aşa o să petreci momente plăcute care îţi umplu inima de veselie şi bunăvoinţă.

TAUR Lucrurile încep să-ţi scape de sub control, trebuie neapărat să-ţi planifici activitatea şi să-ţi urmezi interesele. Este necesar să găseşti o justă proporţie între muncă, efort şi repaos. Nu trebuie să te nemulţumescă faptul că astăzi că nu ai făcut mai mult – “drumul de o mie de leghe începe cu un pas” spune înţeleptul. Evită să te implici în orice activitate legată de autorităţi, mai ales dacă este vorba de autorităţile locale.

GEMENI Ţine-ţi prietenii aproape şi duşmanii şi mai aproape. Daca nu ştii ce se bârfeşte, nici nu ştii ce măsuri să iei! Sigur, dacă vrei să iei măsuri, pentru că o bârfă rămâne o simplă bârfă. Atenţie la bani, unde îi pui şi cum îi cheltuieşti. Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Nu fi naiv, se pare că noua ta iubire te foloseşte drept bancomat! Veşti bune spre sfîrşitul zilei.

RAC Perioada zilei de azi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei dragi şi apropiaţi, cu cei din jurul tău. O veste te interesează, dar nu ştii cum o să te influenţeze, în viitor. Ai răbdare! Dacă ai o problemă cu băncile, astăzi este ziua în care ai noroc, insistenţa ta poate avea şanse bune de câştig. Fii liniştit, totul o să fie bine. Principalul este să menţii statu quo ante.

LEU Nu încerca să ataci pe toate fronturile, în acelaşi timp, planifică-ţi secvenţial activitatea şi priorităţile tale. In jungla de beton ai luptat bine până acum, ţi-ai meritat numele de Leu! O zi care pare bună, mai ales în a doua parte, pentru vizite, scurte ieşiri în oraş, sau mici escapade la un film, la cumpărături în mall. Foloseşte-ţi gândirea limpede de astăzi la sinteza ultimelor evenimente. Mici succese care îţi lumineză astăzi sufletul.

FECIOARĂ Astăzi poţi să spargi ghiaţa. Este ceva de sezon, dar se referă la relaţiile tale sociale, cam îngheţate. Mai ai nevoie de unul şi de altul, fă frumos, zâmbeşte şi laudă-i, chiar dacă nu merită! Zi incertă şi uşor disarmonică până la orele prânzului, apoi totul intră în echilibru. Totuşi, nu este o zi critică, ceea ce te fereşte parţial de extreme, de neplăceri. Stăpâneşte-ţi pornirile extravagante sau excesiv de vanitoase. Nu cheltui sub impulsul momentului.

BALANŢĂ Într-o situaţie de criză, cum e în ziua de astăzi, este necesar să dai dovada de simţ de conservare, să desparţi problemele altora, de propriile tale necazuri! Rezolvă problemele urgente! Rezolvă problemele urgente! Fii atent la o posibilă păcăleală. Propunerea de colaborare pe care o primeşti, poate muncă în străinătate, înseamnă: tu cu munca şi alţii cu banii. Adică muncă multă, sărăcia omului!

SCORPION O zi, care, pe lânga faptul că continuă o perioadă depresivă, mai este şi enervant de lungă şi obositoare!
Conjunctura favorizează familia şi prietenii, procedează, deci, în consecinţă! Totuşi, astăzi ai o perioadă bună. Configuraţia stelelor arată o perioada bună, mai ales in ceea ce priveşte domeniul sentimental, dar poate şi profesia şi ascensiunea socială. Te preocupă, te obsedează banii şi parvenirea. Cu mai multă obiectivitate, profesionalism şi echilibru interior poți gasi calea.

SĂGETĂTOR Conjunctura indică o schimbare nouă în viaţa ta, de mai mare, sau mai mica amploare. Dacă e în domeniul sentimental, sau al relaţiilor umane, te influenţează în bine şi iţi conferă farmec. Ai tendinţa, de altfel naturală la majoritatea nativilor din zodia ta, să te repezi, ca orice semn de foc. Poţi să stai la distanţă? Nu! Adevărul este că nu te poţi schimba deloc, dar dacă ai abilitatea necesară poţi să imiţi dinamica, prudenţa altor semne, să joci pentru scurt timp un rol.

CAPRICORN Nu primeşti nicio veste. Este de bine, înseamnă că totul e normal. Pluton, aflat de ani în zodie, ca și saturn, în domiciliu, te ajută să-ţi regenerezi eficient energia psihică. Cât Pluton stă în zodie, poţi să faci avere! O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai puţin şi mai des şi evită factorii alergeni. Consumă, dacă nu ai ulcer, sau altceva care contraindică, mai multe verzituri, salate, fructe şi lămâi, dar trebuie să eviţi fructele dintre cele care fermenteză rapid.

VĂRSĂTOR Nu schimba mereu, nu te poţi juca tot timpul cu propria imagine, ca pe un joc de calculator. Schimbarea este necesară şi bună numai când câştigi ceva. Astăzi respectă promisiunile făcute. Continuă pe drumul ales. Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare.

PEŞTI Astăzi încearcă, măcar încearcă, să renunţi la încăpăţânarea, care, uneori, te caracterizeaza şi îţi subminează
relaţiile sociale. Dar, domeniul sentimental este avantajat de conjunctură. Te poţi consola cu proverbul „numai cine nu munceşte nu greşeşte”. Este o scuză bună pentru ziua de azi când scapi aproape orice din mână. Cei neîndemânatici au, însă, noroc la dragoste! Încă o zi dinamică, cu o desfăşurare aproape surprinzătoare. Eşti mereu surprins de cât de rapid poate să treacă timpul.