Horoscop 25 decembrie! Zodia agresivă cu apropiații de Crăciun. E pusă pe scandal

BERBEC În ziua de Crăciun, în relaţiile amoroase, în familie sau în cuplu, ai aspecte bune. Incearcă să vorbeşti mai mult, să negociezi şi să aflii şi parerea celui drag, fie ca este vorba de masa de Crăciun, fie de ceva mai mult sau mai puţin important. Sănătatea este în general bună, dar protejează-ţi capul care în mod tradiţional este de natura zodiei Berbecului.

TAUR Iţi place mult că aerul miroase a cozonaci, a sarmale şi a ciocolată fierbinte. Pana la prânz pui totul la punct şi masa e fastuoasă, cu lumânari! Cine te iubeşte stie că adori sarbatorile si, mai ales, pregătirea mesei de Crăciun, Crăciunul cu sclipirile lui fastuoase. E timpul tau de noroc si de pace! Zodia îţi este favorabilă. Zâmbeşte şi uită-te în ochii oamenilor şi nu uita ca momentul de faţa este cel mai important.

GEMENI O zi minunată pentru tine. Te-ai pregatit sa fii linistit si sa primesti prin toti porii sarbatoarea cu cei trei Crai de la Răsărit din Scriptură şi cu Steaua vieţii. Bucuria ta dintotdeauna, bradul. Să-l impodobesti sau sa-l admiri in vitrine, arborele vietii, ca un semn al credintei și bucuriei in familie. Stai acum, de Crăciun şi uită-te la Pomul Vieţii. Pune-ţi o dorinţă… aşa! Aşa se făcea în vechime când oamenii erau credincioşi şi Mesia era mereu aproape de ei!

RAC Este Crăciunul, iar configuraţia Cosmosului este blânda pentru tine. Lasă ambiţiile şi vanitatea de o parte şi bucură-te de seninatatea sărbatorii. Totul este curat în jurul tau si pregătit până la ultimul detaliu. Ai asortat lumânările, şervetele. Aştepţi familia, prietenii pentru masa de Crăciun. Bucura-te! Nu lăsa nici o schimbare să te tenteze – nu schimba programul. Lasa lucrurile aşa cum sunt şi înţelept te vei numi.

Horoscop 25 decembrie! Zodia agresivă cu apropiații de Crăciun. E pusă pe scandal

LEU Iubeşti ziua aceasta de Crăciun în care toată lumea se gândeşte, sau ar trebui să se gândească la generozitate, la bunătate, la cele vechi şi sfinte. Ca o pauza necesara în lăcomia globalizata şi în criza sanitară programată. Esti vesel și detașat de toate, ca și cand sarbatoarea Crăciunului trebuie ţinută adânc în suflet şi consumată cu porţia, ca un panaceu, ca un medicament miraculos. O periodă de distracţie şi de vorbe, poate chiar şi de dans. Sanatatea pare bună, nu exagera cu vinul roşu şi atenţie la sistemul circulatoriu periferic.

FECIOARĂ Aştepţi ca un copil masa de Crăciun şi alinţi darurile primite de la cei trei Crai de la Răsărit – îţi creezi singur legenda de care ai atâta nevoie. Este frumos şi de astă dată! Eşti drăguţ şi vesel cu cei din jur, pentru că spaţiul tău de visare se confundă cu colindele de Crăciun. După o periodă nu prea bună ai, în sfârşit, o zodie fastă. Te poți simţi foarte bine citind o carte sau vizionând un film bun.

BALANŢĂ Mirosul cozonacilor este acoperit doar de miresmele imbietoare ale sarmalelor. Cu toate ca nu ai realizat tot ceea ce ți-ai propus, te simți bine! Esti multumit de cadourile primite, cu sufletul plin de multe amintiri înduioşătoare. Spiritul Craciunului te ajută să pregăteşti o masă de Crăciun memorabilă. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare; de asemenea supraveghează-ţi regimul alimentar.

SCORPION Spiritul Crăciunului nu te lasa indiferent, pentru că simţi că numai împreună cu cei pe care îi iubeşti poţi să te simţi într-adevar bine! Generozitatea ta este întrecuta doar de darurile Regilor Magi, a celor trei Crai de la Răsărit, dar te simti excelent cand desfaci darurile şi anticipezi bucuria celorlalţi. Începutul zodiei Capricornului şi aspecte planetare benefice oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme.

Horoscop 25 decembrie! Zodia agresivă cu apropiații de Crăciun. E pusă pe scandal

SĂGETĂTOR Ştii să faci cadouri ca nimeni altul, surprinzând pe cei din jur. Eşti darnic, deși multa lume nu intelege de ce cheltuieşti toţi banii pentru pregătirea mesei de Crăciun! Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare în sensul că astăzi nu cheltuieşti nimic. Nici nu prea mai ai ce!

CAPRICORN Eşti prins în vârtejul celor care ştiu să organizeze petreceri. Vor să te ia cu ei la munte, dar nu ai chef de frig, anul acesta. Stai acasă şi pregăteşti ultimile detalii ale mesei de Crăciun. Este şi de data aceasta cum trebuie, cum ai văzut la bunicii tăi. Schimbări în bine, în comportamentul celor din jur şi în dragoste. O veste îţi face mare plăcere. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.

VĂRSĂTOR De Craciun, 24 de ore de aspecte planetare favorabile. Cei din anturajul tau recunosc ca ai dreptate si iti accepta programul de sărbători. Sfîrşitul anului 2020 avantajează munca artistică şi creaţia. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate vei simţi un nou impuls, o nouă stare; idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii nativi Vărsători printr-o creştere a agresivităţii. Nu discuta în contradictoriu cu cei dragi, poți constata că sunt bine intenţionaţi. Ceva de înaltă tehnologie sau un ceas de titan sunt cadourile de Crăciun pentru zodia Vărsătorului de apă.

PEŞTI Împartăşeşte-te din magia Craciunului şi dă curs Spiritului bun si generos. Imapacă-te cu toti, daruieste-i pe cei oropsiti de soarta! Și pe animăluțe! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor. Perioada este benefică şi aduce realizări şi noroc. Partea mistică a zodiei te ajută să-ţi înţelegei mai bine limitările sau să îţi găseşti mai repede unele cuvinte. Nu trebuie să dai dovadă de naivitatea proverbială a zodiei, mai ales în relaţiile cu necunoscuţii. Nu te lăsa tentat de promisiuni extravagante. Un obiect de artă, sau o icoană sunt cadourile de Crăciun pentru zodia Peştilor.

Horoscop 25 decembrie! Zodia agresivă cu apropiații de Crăciun. E pusă pe scandal