Horoscop, 25 aprilie. Tristețe mare pentru nativii acestei zodii. Un eșec neplăcut te poate deranja

BERBEC Interacțiunile par să devină din ce în ce mai ușoare, oamenii pare că și-au recăpătat tot bunul simț și spiritul de inițiativă. Nu este momentul să te izolezi, ai putea rata șansa de a găsi colaboratori excelenți, proiecte noi pline de satisfacții sau relații foarte utile pentru viitorul tău. Stelele spun să continui cu aceleaşi strategii ca și până acum, în domeniul profesional, schimbările repetate pot să nu fie privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele.

TAUR Fii mai realist privind ceea ce-ți dorești şi astfel ai putea avea o viaţă mai bună, fără frustrări și regrete fără sens. Un eșec neplăcut te poate deranja mai mult decât este cazul. Nu înrăutăți situația, sunt mari șanse să se rezolve de la sine. Pare să nu fie ziua potrivită să încerci să aduci împreună, cu orice preț, pe cei din jurul tău, mai amână un pic!

GEMENI Modul în care îți organizezi ziua de lucru poate depinde, în general, de prioritățile pe care trebuie să le gestionezi. Este o operațiune logică și rațională care ți se potrivește perfect, te liniștește și poate da rezultate bune. Ți-ar putea prinde bine să optezi pentru un curs sau niște studii privind gestiunea finanțelor, pentru a afla mai multe despre cum să câștigi bani și cum să înmulțești ceea ce câștigi. Mercur, planeta ta protectoare, poate indica o indiscreție sau chiar o trădare.

RAC Pare că astăzi există multă emoție în jurul tău. Nu lăsa acest lucru să te destabilizeze. Nu juca jocul anumitor oameni și stai departe de conversațiile sterile. Un moment de evadare ar putea fi benefic pentru a-ți ”reîncărca bateriile” din punct de vedere moral și a te pregăti pentru zilele care vin. Omul superior ascultă, militarul acționează, omul inferior trăncăneşte – zice Confucius. Tu – configurează!

Horoscop, 25 aprilie. Tristețe mare pentru nativii acestei zodii. Un eșec neplăcut te poate deranja

LEU Aspecte favorabile legate de domeniul profesional. Cerul pare că se limpezește, Luna poate ascuți reacțiile, spiritul antreprenorial pare să fie foarte prezent și poți găsi parteneri dinamici pentru toate proiectele tale, fără griji. Dacă viața ta emoțională este în prim plan, să știi că ai șanse să fii deosebit de atractiv și că talentele tale sunt evidențiate, datorită unei colaborări surpriză a planetelor Venus și Jupiter. O posibilă veste bună, poate un cadou cu sens, de la cineva drag.

FECIOARĂ Conjunctura zilei de joi indică faptul că ți se pot deschide noi uși în domeniul profesional. Poți avea ocazia să-ți atingi unul dintre obiectivele tale. Ziua poate fi deosebit de intense șii stresantă, trebuie să rămâi într-o formă fizic bună, pentru a-ți păstra și moralul la un nivel bun și a face față evenimentelor. Cu toate că vremea poate fi capricioasă, pare că este timpul pentru luarea unor decizii, mai mult, sau mai puţin, importante.

BALANŢĂ Creativitatea intensă ar trebui să contribuie în mare măsură la expansiunea ta socială. Ideile tale pot fi aproape geniale, inspirația ta ar trebui să te conducă către realizări demne de reputația ta și suficient de inventive pentru a-ți îmbunătăți brandul tău personal, imaginea ta în societate. O atitudine solidară cu cei dragi pare să fie recomandabilă în această zi de joi. Oferă-ți prilejuri să ieși să respiri aer curat şi răreşte ţigaretele sau, mai bine, lasă-le de tot, dacă fumezi.

SCORPION Nu te concentra doar pe aspectele rele ale anumitor oameni, vezi prea mult din partea întunecată… Forma ta fizică pare să nu fie la cel mai bun nivel. Supraveghează-ți somnul și ascultă-ți nevoia de mișscare! Având grijă de tine, poți să-ți păstrezi un moral bun și un nivel bun de energie pentru a merge mai departe. Fii sincer cu tine, află de ce te enervezi şi vezi dacă poţi să-ți rezolvi problemele singur!

Horoscop, 25 aprilie. Tristețe mare pentru nativii acestei zodii. Un eșec neplăcut te poate deranja

SĂGETĂTOR Nu pari să ai probleme cu fluxul de numerar în acest moment, așa că poți face o mulțime de investiții în zone profitabile. Ai putea la fel de bine să profiți de dinamismul și bunul simț care te inspiră în prezent să iei toate deciziile importante privind bugetele și cheltuielil tale. Continuând eforturile de până acum în ceea ce privește stilul de viață sănătos, pari să mergi în cea mai bună direcție posibilă.

CAPRICORN La muncă, cel mai greu lucru pentru tine este să ai încredere, iar colegii tăi pot încerca să-ți demonstreze că te înșeli. Dacă trebuie să semnezi un contract, verifică dacă pretențiile tale sunt menționate așa cum trebuie. Pot fi așteptate întârzieri, din cazua influențelor saturniene. La nivel emotional poți deveni mai deschis, iar oamenii din jur îți pot percepe personalitatea afabilă, care pare să atragă către tine oameni mai bine intenționați și mai profunzi.

VĂRSĂTOR Joi, ia lucrurile în propriile mâini pentru a putea găsi armonia în diversele tale relații. Nu căuta să triumfezi asupra altora, ci fii dispus să-i asculți, să-i ajuți și să-i încurajezi. Fii amabil, fără a fi prea exuberant! Decodifică intențiile reale ale celor din anturajul tău și așa poți deveni popular, dacă le vei spune ceea ce vor să audă. Din punct de vedere emoţional, pari să fii pe aceeași lungime de undă cu cei dragi şi apropiaţi, pe care poți spune că îi înțelegi mai bine.

PEŞTI Mediul tău obișnuit pare să fie o sursă de mare dinamism la care nu ar trebui să ai prea multe dificultăți să te adaptezi. Spiritul antreprenorial te poate sprijini în activitățile tale zilnice, superiorii ierarhici pot fi exigenți, dar și generoși, iar ideile tale pot fimai concrete și mai constructive. Poți avea o atitudine defensivă şi poți cauta compania unor prieteni mai vechi și verificați, în încercarea de a te bucura de siguranță și stabilitate.

Horoscop, 25 aprilie. Tristețe mare pentru nativii acestei zodii. Un eșec neplăcut te poate deranja