BERBEC   O zi obişnuită şi dacă nu ar fi vremea cenuşie, te-ai simţi chiar bine. Eşti receptiv la micile dovezi de tandreţe, iubire, pe care ţi le oferă cei dragi. Nu da, sau nu lua, bani cu împrumut! Berbecul cel incăpăţânat este astăzi plin de energie. Cu Marte, încă în zodie, care pompează energie şi te face nerăbdător, ai toate şansele sa nu te faci înţeles, asta spus diplomatic. Asta inseamna la Berbeci că nu prea suportă să fie contrați sau contraziși. Astăzi nu lua nici o decizie importantă, eşti pe cale să te grăbeşti şi cine se grăbeşte, greşeşte! 

TAUR   Zi de cumpărături, decretează stelele! Orice obiect cumpărat astăzi, fie ca este vorba de un autoturism, sau de o pereche de ciorapi, te va bucura mult, mai ales sub raportul calitate-preţ. Este o perioadă favorabilă celor care caută să se afirme sau doresc o situaţie profesională mai bună. Această zi te face să-ti crească energia, ceea ce se  traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Poţi să primesti un cadou neaşteptat sau o întâlnire neanunţată cu o personă dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. 

Horoscop 24 septembrie. Zodia care nu suportă să fie contrazisă deloc! Ai grijă! Cine se grăbește, greșește!

GEMENI   Îţi place să fii lăudat şi să te afli în centrul atenţiei. Astăzi ai un prilej să atragi interesul şi preţuirea celor din jur. Mici scene de menaj, în familie sau în duo, dar mai mult comice! Ziua de astăzi îţi este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Trebuie să eviti discuţiile în contradictoriu cu persoanele din anturajul tău apropiat.  Nu da din mână vrabia pentru cioara de pe gard. Trebuie să ai mai multă încredere în propriile forţe şi să încetezi să căutaţi un scop filosofic. Oricum, ori nu există, ori nu serveşte la nimic!

RAC Astăzi fă-ţi o imagine publică, pune-ţi o mască, care să corespundă preferinţelor celor din jurul tău. Ceea ce este important pentru tine este să placi celor din jur, să menţii armonia! Spiritul armonios, uneori de întreprinzător care te caracterizează te face să iei o decizie care va fi mult discutată în familie şi de prieteni. Pentru un procent din Raci o realizare notabilă în a doua jumătate a zilei. Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, căută să te şi distrezi să te relaxezi. Atenţie la regimul alimentar şi la viroze. Se profilează, sunt veşti despre, o realizare care te poate bucura în mod deosebit. 

Horoscop 24 septembrie. Zodia care nu suportă să fie contrazisă deloc! Ai grijă! Cine se grăbește, greșește!

LEU Îţi multiplici eforturile ca să găseşti o soluţie, să ai mai multă libertate și mai mulţi bani. Ai de făcut o alegere. Ar trebui să fie înţeleaptă. Oricum şi orice ai face, dacă ai noroc, viaţa nu te refuză! Sănătatea nu iti este afectată, dar este bine să fii prudent la ceea ce mananci în oraş. Mici plictiseli alungate cu o carte, da, cu o carte!  Evită televizorul şi ştirile catastrofice, care nu te interesează, de fapt.    Se poate să primiţi scurte vesti neaşteptate de la membrii familiei şi/sau de la prieteni.

FECIOARĂ   Crezi că te poţi face util, că ajutorul tău este necesar celor din jurul tău, celor dragi, în special. Foarte bine, este un demers bun pentru sufletul tău, pentru că bine faci, bine găseşti! O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. Sănătatea este la cote modeste, totuşi nu trebuie să te alarmezi.  Spaţiile largi te aşteaptă: în natură şi în viaţa proprie. Trebuie să ai mai multă încredere în fortele proprii şi să nu ceri ajutor decât când este absolut necesar. Aşa o sa eviţi refuzurile şi decepţiile.

Horoscop 24 septembrie. Zodia care nu suportă să fie contrazisă deloc! Ai grijă! Cine se grăbește, greșește!

BALANŢĂ   Ziua de azi seamănă cu cea de ieri şi are un aer ciudat de „déjà vu”! Eşti prea obosit, ai ajuns la urzeală, senzorii tăi nu mai recepţionează diferenţele fine. Lasă cafeaua şi odihneşte-te! Relaxeaza-te şi încerca să nu mai porti de grijă altora, mai ales că, până la urmă, nu stă în puterea ta să le rezolvi problemele. O perioadă de timp care este propice pentru planuri de viitor. O veste bună sau cel puţin aşa pare. Activităţile legate de speculaţiile financiare sau comertul cu amanuntul nu sunt avantajate.

SCORPION   O zi dinamică, în care încerci să controlezi timpul, să prevezi şi să planifici. Aşa lucrurile şi evenimentele nu te mai surprind, îţi păstrezi calmul şi seninătatea, cheile sănătăţii! Cu patronul tău, Marte cel tare, mişcându-se convenţional prin zodia Berbecului, în domiciliu, ai noroc în afacerile cu bani puţini şi muncă multă, sau cu banii altora, sau într-un domeniu în care afacerile cu mărfuri de volum mic ocupă un loc important. 

Horoscop 24 septembrie. Zodia care nu suportă să fie contrazisă deloc! Ai grijă! Cine se grăbește, greșește!

SĂGETĂTOR  Începi să înţelegi că adaptarea rapidă la realitate, la situaţiile în permanentă schimbare, te poate sluji foarte mult în scopurile tale. Dar, nu amesteca plăcutul cu utilul, ai răbdare!  Fanteziile tale se pot realiza, în sfârşit. Nimic din ce a fost nu mai este! Dar amintirea lucrurilor bine făcute şi a trăirilor puternice nu te părăseşte. Pentru tine familia este patria cea mică, iar patria este familia cea mare. Este vremea descoperirilor de parade de modă şi de ţinute deosebite. Asta ca să echilibrezi cu vremea convențională de afară!

CAPRICORN  Fă în aşa fel ca să nu te laşi invadat de grijile şi neliniştile celor din jur. Astăzi eşti mai empatic şi, deci, mai vulnerabil. Nu spune nici da, nici nu, amână tot ce poţi şi zâmbeşte! Energia suplimentară furnizată de Cosmos te face să te risipeşti mai ales in activităţi nesemnificative şi distracţii. Seducţia ta începe să convingă, dar produce şi facturi telefonice astronomice. Pentru că, până la urmă, este aşa de bine să mai stai la o bârfă la mobil…   

VĂRSĂTOR  Trebuie să rămâi pe fluxul principal, să adopţi auritul drum de mijloc. Este cea mai bună metodă ca să depistezi şi să profiţi de oportunităţi. Astăzi dechide bine ochii, ai un prilej de afirmare! Nu încerca să suceşti ceva capete, la propriu sau la figurat, pentru că poți să provoci doar scandaluri, decepţii şi gafe. Bârfe şi intrigi cât cuprinde, mai ales pe seară, la un ceai cu rom. Nu te băga prea mult în viaţa altora, şi nu comenta, nu exagera inutil. Totuși, o veste buna, chiar foarte buna!

Horoscop 24 septembrie. Zodia care nu suportă să fie contrazisă deloc! Ai grijă! Cine se grăbește, greșește!

PEŞTI   Curiozitatea ta înăscută pare că este satisfăcută. Afli nişte amănunte picante despre un coleg, prieten, poate cineva din jurul tău, sau de la serviciu. Nu duce vorba, păstrează pentru tine! Eşti într-o perioadă… bună. Poate nu ai performanţe de excepţie la serviciu, la muncă sau la şcoala, dar te simţi asa de bine! Dacă nu curge, pică, cu ceva tot o să te alegi astăzi. Spiritul tău ludic se manifestă şi prin implicarea ta într-o mulţime de pregătiri vesele, poate pentru o destinație nouă de distracție!