Horoscop 23 octombrie. Surpriză totală pentru nativii acestei zodii

BERBEC Evenimentele par să se succeadă așa cum ți-ai dorit, optimismul și îndrăzneala ta îți pot deschid ușile care contează. Este posibil să te simți suprasolicitat, dar încetinirea ritmului ar putea fi percepută într-un mod mai dureros decât continuarea în același ritm în care te-ai învățat. Soluția poate fi, spun stelele, să-ți armonizezi activitatea.

TAUR Cei din jurul tău pot avea tendința să decidă în locul tău. Gândește-te mai mult la tine, prioritizează-te! Astăzi ar trebui să te simți capabil să înfrunți obstacolele, moralul tău pare a fi la un nivel bun, ar trebui să fii eficient și pragmatic. Stelele recomandă atenţie și prudență la deplasări, se pot întâmpla evenimente, mai mult sau mai puțin neplăcute. După cum spunea înțeleptul Euripide: ”Prevederea este adevăratul curaj!”

GEMENI Încrederea în tine ar trebui să crească și îți poate aduce un optimism reînnoit pe care îl poți răspândi și celor din jurul tău. Agitația potențială a acestei zile poate să te împingă să te menajezi mai mult, nu e rău! Stelele intuiesc că poți fi într-o ușoară pierdere de energie. Ai grijă la sănătate și, în special, la alimentație. Dedică-te unui hobby care să te scoată din rutina vieții de zi cu zi.

RAC Încăpăţânarea ta se poate lovi de rezistența celor din jur. Nu te pierde în discuții sterile, acționează. Poate fi necesar să-ți recuperezi din forțe și să îți dedici mai mult timp liber. După cum spunea întelepciunea chinezească, ”Prea multa insistenta duce la dezastru, pe cand cumpatarea aduce succesul”! Ține minte că în ziua de azi oamenii au nevoie de povești și cuvinte frumoase pentru a contrabalansa haosul şi violenţa din jur.

Horoscop 23 octombrie. Surpriză totală pentru nativii acestei zodii

LEU Un sfat al cuiva din afara anturajului tău îți poate consolida validitatea convingerilor și poate fi de bun augur. Tot ce-ți rămâne este să și pui în practică teoria. Stelele spun că pari a fi într-o formă bună, continuă cu schimbările implementate recent, mai ales cele care țin de stilul tău de viață și care s-au dovedit, deja, a fi benefice. Mai multă atenție la temperaturile fluctuante, de afară, te poți dovedi sensibil, fizic!

FECIOARA Atmosfera de astăzi poate fi ideală pentru a te dedica întrebărilor tehnice legate de finanțele tale. Te poți simți mândru de tine după finalizarea acestei sarcini. Într-adevăr, ziua de azi poate fi potrivită pentru a depune eforturi în ceea ce privește managementul. Poți să te simți susținut de relațiile tale sociale, de prietenii tăi care te pot ajuta fără ezitare, dacă le vei cere. Nu ezita, pentru că îți pot da sfaturi bune.

BALANŢA Evenimentele acestei zile te pot face să intri într-o dispozițe filosofică. Ar trebui să poți lua decizii bune pentru viitorul tău, azi. De asemenea, ar putea fi benefic să-ți propui anumite obiective pentru a-ți conserva capitalul de bunăstare. Depinde de tine să fii rezonabil! Stelele spun să te duci într-un loc unde e cald și bine, atât la propriu, cât şi la figurat… este bine să eviți frigul și umezeala, dar și micile melancolii care îți pot da târcoale!

SCORPION Luni, stelele îți recomandă să te apropii de căldura celor dragi, afecțiunea și sentimentele de siguranță și confort te pot ghida în direcția cea bună. Petrecerile, activitățile de agrement, întâlnirile cu familia sau prietenii îți pot reîncărca bateriile pe termen lung, renunță la solitudine! Conjunctura astrală indică faptul că ți-ar putea prinde bine o viață mai activă, poți începe cu bazin şi saună, încercând să eviți, totuși, aglomerația.

Horoscop 23 octombrie. Surpriză totală pentru nativii acestei zodii

SĂGETĂTOR Stelele spun că te-ai putea aștepta la o zi plină de întorsături neașteptate. Nu rămâne blocat în pozițiile tale. Poți fi mai receptiv la corpul tău, mai înclinat să ai grijă de tine, nu ezita să urmezi această tendință și să încetinești ritmul. Ar fi bine ca, astăzi, să eviți asumarea de angajamente pe termen lung, nu semna contracte, în special de credit, și, mai bine amână cumpărarea biletelor de călătorie pentru câteva zile.

CAPRICORN Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia! Poți evita unele situații neplăcute și jenante, dacă ai ține cont de înțelepciunea populară! Nu oferi ajutor, decât dacă ți se cere și nu mai face atât de multe supoziții legate de ce gândesc cei din jur, întreabă! Relațiile cu nativii din zodii de Aer și de Foc pot fi, astăzi, favorizate, ceea ce nu se poate spune despre relațiile cu cei născuți în semne de Apă și de Pământ.

VĂRSĂTOR Luni poate fi o zi bună pentru a profita de numeroasele oportunități oferite de un cer binevoitor. Coincidențe fericite, întâmplări norocoase, întâlniri întâmplătoare pot fi presărate în aceste câteva zile cu oportunități pe cât de tentante, pe atât de trecătoare, rămâi vigilent și reactiv! Proiectele începute astăzi pot aduce rezultate dintre cele mai bune.

PEŞTI Pentru relația ta de cuplu, pare că vezi mai departe de linia orizontului, că aspiri la ce este mai bun, asta e bine! Dar ți-ai consultat partenerul? Poți avea tendința de a avea unele idei preconceput și de a decide în locul lui, spre binele său, bineînțeles! Un obiect din gospodărie sau de la birou îți poate face probleme. Repară-l sau ia repede altul, nu lăsa lucrurile să te enerveze și să-ți scadă vibrația!

Horoscop 23 octombrie. Surpriză totală pentru nativii acestei zodii