Horoscop 23 decembrie. O zodie are o zi de coșmar înainte de Crăciun: Este pagubă curată! O să regreți

BERBEC Trebuie să te concentrezi mai mult, mai ales în prima parte a zilei. Poţi să finalizezi unele lucruri importante în a doua parte a zilei, după prânz. În pregătirea, finalizarea micii sau mai marii petrecere de Crăciun ai un start mai dificil. Marte şi Venus indică „fructele unor eforturi trecute”. Nu intra în discuţii asupra patrimoniului comun, sau a unor proprietăţi pe care le împarţi cu alţii. Ascensiunea ta din ultimul timp şi ultimile mişcări profitabile atrag invidii şi bârfe.

TAUR Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie. Încetează să fi nemulţumit de performanţele membrilor familiei tale. Fiecare are modul lui de a reacţiuna, fiecare este o persoană diferită de tine având propria scară a valorilor şi propriile aspiraţii. Nu te poţi substitui lor, nu poţi impune propriile gusturi. Logica şi interesul tău nu sunt similare, în majoritatea cazurilor, cu cele ale anturajului, colegilor, rudelor. Fiecare este o fiinţă unică, „făcută din pulbere de stele”. Zâmbeşte acestui gând luminos şi aşa a mai trecut o zi, mai este puțin până la Crăciun!

GEMENI Fii foarte atent la controlul surselor tale de sentimente şi emoţii. Analizează, sintetizeză, decide şi controlează. Poate este vremea să-ţi diversifici relaţiile umane. Vin vremuri ceva mai grele, adică de distracții, petreceri și nopți albe, ficatul tău o să sufere, aşa că trebuie să te pregăteşti de pe acum, pentru că mai este doar o zi până la Crăciun. Astăzi ai o informaţie care te interesează şi poţi să o valorifici mai tîrziu.

RAC Anumite evenimente şi o justă evaluare a situaţiei te fac să preţuieşti încă o dată ajutorul prietenilor adevăraţi şi să dispreţuieşti din nou pe inamicii personali sau conjuncturali. Este o zi profitabilă şi densă. Promovează-ţi cu îndrăzneală interesele şi solicită ceea ce ţi se cuvine. Stelele îţi sunt favorabile şi intuiţia ta funcţionează excelent, Luna, protectoarea ta, este în conjunctură facorabilă.

Horoscop 23 decembrie. O zodie are o zi de coșmar înainte de Crăciun: Este pagubă curată! O să regreți

LEU Dacă vrei să rişti ceva bani la Cazino sau, aiurea, la cumpărături, este o perioadă neutră, cu multe planete în aspecte tari, aşa că nu o să pierzi prea mult. Nu te sfătuiesc să rişti, mai ales bani, pentru că o să regreţi. Distracţii, vizite, petreceri – OK! Dar astăzi nu fă plăţi, mai ales nu da avansuri – nu pune mâna pe cash, pe carnetul de cecuri sau pe cartea de credit, mai ales pentru sume importante – că este pagubă curată!

FECIOARĂ Astăzi nu duce vorba, nu bârfi si nu iniţia intrigi şi mici comploturi. Mai este doar o zipânp la Crăciun! Totuşi ai o veste despre nişte pagube, nişte pierderi de bani. La o verificare mai atentă poți vedea că pierderile respective nu sunt nici aşa de mari şi ca nici nu te interesează pe tine personal, în mod deosebit. Aşa că ia lucrurile uşor, dar nu duce vorba, nu trîmbiţa veştile prietenilor, colegilor, rudelor, cunoscuţilor şi necunoscuţilor. Nu aşa devii interesant şi popular.

BALANŢĂ Astăzi trebuie să ai curaj şi răbdare ca să-ţi atingi scopurile. În timpul acestei zile, mai ales pe seară, se pare că ai nevoie să te confesezi despre temerile tale față de noul an. Trebuie să-ţi modulezi comportamentul de aşa natură încât varietatea şi diversitatea mare a surselor de emoţii să asigure încasări relativ constante din produsul numit dragoste – este concluzia zilei de astăzi. Pe de altă parte nu spera şi nu ai teamă, se schimbă totul dar nu se urneşte nimic, sau nu se schimbă nimic, dar totul se transformă!

SCORPION Este o zi căldicică, la figurat. Prima parte a zilei, dimineaţa, este sub semnul unor simţăminte de preaplin şi lipsă de comunicare, cu toate că mulţimea oamenilor zumzăie virtual în jurul tău. În a doua parte a perioadei trebuie să te fereşti de omul, sau oamenii care, pentru a-ţi fi pe plac, îţi spun numai lucruri bune şi frumoase. Oricum, prin intuiţia ta şi prin sistemul ajustărilor succesive o să obţii ceea ce doreşti.

Horoscop 23 decembrie. O zodie are o zi de coșmar înainte de Crăciun: Este pagubă curată! O să regreți

SĂGETĂTOR Pe termen lung atât configuraţia astrologică cât şi viziunile tale coincid: trebuie să păstrezi status quo, situaţia prezentă care este supusă unui acţiuni duble de shimbare, exterioară şi interioară. Schimbarea nu îţi este prielnică. Schimbă ciorapii, ţigările, chiar şi maşinile şi casele dar în nici un caz să nu schimbi situaţia şi poziţia ta socială oricât de tentante ar fi propunerile care ţi se fac, mai ales astăzi, în așteptarea Crăciunului.

CAPRICORN Ziua de astăzi este ziua teatrului, a reprezentaţiilor dramatice. La propriu şi la figurat. „Privitor ca la teatru”, cum spune poetul dar în acelaşi timp şi interesat de desfăşurarea intrigii şi de performanţa actorilor. Nu numai în plan economic, sau politic, dar, şi, mai ales în anturaj, în plan social şi sentimental. De o decizie a ta, sau de o lipsă de implicare a ta, din această zi sau în perioada următoare depind multe din viitorul tău personal şi al anturajului tău.

VĂRSĂTOR O perioadă care este mai putin favorabila in prima jumatate si relativ favorabilă în a doua jumatate. Fii atent (mai ales în cursul dimineţii) la cheltuielile care ţi se propun sau doreşti să le faci; modul de a cheltui banii este un indicator sensibil al stării emoţionale şi al stimei pe care şi-o arată fiecare. Evită discuţiile în contradictoriu cu cei dragi, sau familia, în ceea ce priveşte programul zilei, sau pregătirile pentru Crăciun.

PEŞTI Poziţiile din horoscopul tău, ale lui Venus, Marte şi Mercur, indică reuşită şi succes. De asemenea, mici cheltuieli dar şi posibile distracţii şi petreceri, sau vizite şi relaţii foarte profitabile. În special dimineaţa şi prânzul sunt bine aspectate şi norocoase. Sunt o serie de evenimente, însă, cu Neptun în domiciliu, în zodie, care până la urmă au o latură comică şi o mare doză de neprevăzut. Singurele influenţe negative sunt date de Saturn, din primul grad în Vărsător, care provoacă întârzieri şi neînţelegeri.

Horoscop 23 decembrie. O zodie are o zi de coșmar înainte de Crăciun: Este pagubă curată! O să regreți