BERBEC Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Pune-te sau pune-ţi oamenii la treabă, se apropia nişte termene. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  După masă evită întîlnirile, fă-ţi un program de cultură şi artă.

TAUR  O veste bună, sau profitabilă. Una din zilele favorabile domeniului profesional, meseriei.  Poziţia lui Venus, protectoarea zodiei, a lui Marte şi a Lunii indică succes pe plan profesional.Trebuie sa continui cu aceleaşi metode verificate de până acum, schimbările repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele. Tenacitatea şi răbdarea aduc succes! 

GEMENI  O zi inspirată, mai ales pentru promovarea intereselor profesionale. Evită să amesteci plăcutul cu utilul. Sfaturile bune duc la rezultate bune. Sprijină-te pe prietenii verificați.Se poate şi mai bine. Viaţa ta profesională nu este suficient de intensa pe cât ai dori iar rezultatele nu te motivază. Eşti rapid, dinamic ca argintul viu, dar astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi eleganţă.

RAC Astăzi trebuie să fii punctual şi politicos, doar „punctualitatea este politeţea regilor”. Primeşti unele veşti contradictorii, mai aşteptă până se limpezesc apele. O atitudine solidară de genul „toţi o să avem de câştigat” este mai recomandabilă în această zi, la serviciu, ude muncești. Nu prea ai simţul măsurii, astăzi şi eşti dispus să faci totul, vorba lui Ceauşescu, ca să-ţi consolidezi o situaţie profesională precară. 

LEU  Aspecte favorabile cumpărăturilor făcute cu bani puţini, dar inspirate, domeniul neguţătoriei e favorizat.Inţelegerile trecute trebuie mereu reamintite, altfel partenerii îşi cam „uită obligaţiile”!  Rezultate în domeniul financiar şi al relaţiilor sociale. Ziua este favorabilă, dar nu trebuie să exagerezi.  Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile, chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!

 

FECIOARĂ Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia Fecioarei să rezolve problemele legate de relaţiile cu furnizorii, cu terţii, cu autorităţile, sau cu rude mai îndepărtate. Astăzi trebuie să respecţi legile, scrise sau nescrise!Nu încerca să impui anturajului propriul tău sistem de referinţă, ci mai bine respectă regulile jocului ca să obţii ceea ce vrei. Eşti nervos şi ai şi de ce. Totuşi oferă-ţi un moment de relaxare. Gândeşte-te. Chiar merită să-ţi faci nervi pentru toţi idioţii? 

BALANŢĂ Pentru un procent mare din nativi este o zi bună, favorabilă.Cu toate că vremea capricioasă te influenţeaza negativ şi treci printr-o perioada proastă, fă in aşa fel ca să nu fie vizibil pentru anturaj. Joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine.Trebuie să dai dovadă de calm, toleranţă şi răbdare pentru ca să anulezi unele aspecte nefavorabile. In orice caz, nu te poţi baza pe niciun ajutor: trebuie să rezolvi problemele singur!

SCORPION Cineva din anturaj trece printr-un moment nu prea bun, aşa că trebuie să ai mare grijă să nu înrăutăţeşti lucrurile.Astăzi eşti bine-dispus şi ai o mare putere de muncă, dar te apasă grijile legate de familie. Tot azi poţi primi un răspuns favorabil pentru una dintre problemele la care te gândeşti mult. Atenţie la ce spui şi mai ales cui spui, pentru că uneori nu ai tact sau diplomaţie. Trebuie să ai încredere limitată în promisiuni. 

SĂGETĂTOR Astăzi ai ocazia să demonstrezi calităţile tale, la serviciu. Rezolvi singur o problemă sau repari un aparat, ceva acolo şi toată lumea este mulţumită. Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu şi încăpăţânarea ta se pot răzbuna astăzi. Atenţie la discuţiile aprinse cu cineva din anturaj de la care vrei sa obţii ceva important. Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. 

CAPRICORN Sunt favorizate activităţile de rutină, cotidiene, evită orice schimbare de program sau de tabiet. După cum se spune, toţi oamenii fac mereu plăcere, unii prin prezenţă alţii prin absenţă! Astăzi trebuie să eviţi asumarea de promisiuni, angajamente şi responsabilităţi pe termen lung. Este bine, dacă depinde de tine, să nu pleci în nicio călătorie lungă, în special cu avionul. 

 

VĂRSĂTOR Ziua este favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, sau tehnologie. Prudenţă şi calm în discuţiile de la serviciu sau de la locul tău de muncă. Fi clar în exprimarea dorinţelor proprii. Este momentul să-ţi faci mai mulţi prieteni in cadrul activitaţii profesionale, sau unde activezi, pentru că s-ar putea sa ai nevoie în curând de sprijinul şi ajutorul lor competent. Azi nu te implica în conflicte cu semnele de apă. 

PEŞTI Vremea capricioasă te face sa te enervezi repede. Excesul de stres se poate traduce şi prin nelinişte, nerăbdare şi nervozitate. Trebuie săstai liniştit şi să aşteapţi să treacă ziua! Prudenţa si diplomatia trebuie sa te caracterizeze astăzi, fiind comportamentul oficial preventiv la serviciu şi faţă de anturaj, în general. Dedică ziua lucrurilor obişnuite, de rutină, fără derapări și exagerări.