BERBEC Dimineaţa nu prea ai spor, trebuie să te concentrezi. Oferă-ţi o pauză. Scurtă! Pentru că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate şi astăzi este cazul să acţionezi!
Transforma “încăpăţânarea” ta proverbială în tenacitate şi termină proiectele pe care le-ai început. Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile.

TAUR Eşti obosit după weekend, după Florii, sau Sf. Paşti (la catolici) şi eşti prea încet şi pari nesigur, aşa că eşti neconvingător! Astăzi trebuie să eviţi să discuţi mult cu cei din jur. Atenţie la un partener sau “prieten”. Saturn afectat indica o indiscretie. Lumea este aşa cum este şi nu o s-o faci tu mai bună sau mai inteligentă. Vorba veche spune că cel deştept cedează. Sigur, este un simbol. Care simbolism nu se aplică întotdeaună, că doar nu o să laşi tu tâmpiţii să prevaleze!

GEMENI În Săptămâna Mare trebuie să iei unele decizii pentru calitatea vieţii tale. Nu este greu, dar ai amânat mereu aceste proceduri birocratice neplăcute. Haide, este săptămâna patimilor, suferă şi tu puţin! Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo – poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie.

RAC Ai o zi bună, sub aspectul intereselor tale. Eşti în formă şi apropierea sărbătorilor pascale te motivează, îţi impune un termen. Astăzi nu intra în discuţii cu şefii, superiorii, patronii!
Realizări mici, însă pline de bucurii. Te vei simţi foarte bine citind o carte sau vizionând un film bun. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi. Fii la obiect în ceea ce afirmi.

LEU Există un procent de încăpăţânare în caracterul tău, dar astăzi trebuie să fii mai flexibil, încearcă să convingi pe cei din jur prin paşi mici, fără să te foloseşti de colţi sau de gheare!
Spiritul gregar şi „conducerea colectivă” nu au făcut parte niciodată din opţiunile tale. Este o perioadă favorabilă şi odihnitoare. Cum am spus în repetate rânduri: nu da şi nu lua bani cu împrumut, astrele nu favorizează speculatiile financiare, în nicio zi din Săptămâna Mare.

FECIOARĂ Astăzi dedică ziua planurilor de viitor, fie că este vorba despre primăvară, în general, sau de programarea micii vacanţe de Sf. Paşti. Nu este nici prea devreme, nici prea târziu!
Succese aproape neaşteptate în carieră sau în familie. Cu toate că un mic incident întunecă imaginea generală, astrele îţi sunt favorabile. Poate este vorba de recunoaşterea unor eforturi trecute. Magnetismul personal este în creştere.

BALANŢĂ Zi favorabilă pentru rezolvarea unor probleme urgente. Configuraţiile benefice sunt in cumpănă cu influenţe mai puţin favorabile, aşa că ai o zi obositoare, dar fără evenimente notabile. Totul este posibil, dar nu orice este permis ! Aşă că nu mai râde ca la poarta nouă ci apucă-te de treabă. Poate fi şi o periodă de meditatie şi acumulări. O serie de evenimente te vor obliga la o analiză aprofundată. Noi evenimente sau propuneri pot face perioada interesantă.

SCORPION Este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. O zi plăcută care trece repede, pentru că nu ai de ce să te temi!
Zi dedicată in special rezolvarii problemelor personale. Dragostea este bine aspectata. Schimbări în bine, la scoala, la serviciu şi în dragoste. O veste, in a doua parte a intervalului, iti face mare plăcere.

SĂGETĂTOR O zi nefavorabilă în care trebuie să spui mai tot timpul nu. Evită orice propunere, invitaţie, discuţie, compromis şi ziua va fi salvată! În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni. Nu da ocazia formării unor opinii colective. Foloseste cu isteţime resursele pe care le ai. Te simți mai tot timpul obosit si plictisit. Să știi că peste tot este la fel!

CAPRICORN Pe plan personal se deschid nişte căi noi, profitabile, direcţii care îţi atrag atenţia! Ai ocazia să demonstrezi că buna ta credinţă este valabilă, legitimă şi apreciată de cei din jur. Lucruri aproape fără importanta, detalii cotidiene iti vor arata ca esti un norocos si un rasfatat al cursei vietii. Totuşi, e un mare haos pe cerul horoscopului tau. Asa ca ţine „low profile”, adică ciocu mic, joc de glezne si zambetul lipit pe buze ca se apropie Sf. Paști!

VĂRSĂTOR Pe plan sentimental este momentul unor discuţii. Discuţii necesare, la obiect. Lămurirea acum, astăzi, a unor aspecte ale vieţii de cuplu, familie, te poate scuti de mari probleme în viitor. Dacă vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, acum este momentul. Esti avantajat(ă) in tot ce tine de afaceri imobiliare sau de speculatii cu terenuri. Este un timp de reincarcare a bateriilor, in care confortul şi modul de viaţă românesc iti fac bine şi te fac să priveşti viitorul cu speranţă.

PEŞTI Se apropie mica vacanţă de Sf. Paşti şi eşti cu treburile în urmă, într-o mică criză de timp. Eşti prea obosit şi ameţit de primăvară! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa inutil! Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. Simţi un oarecare grad de exaltare în preajma sărbătorilor religioase şi trebuie să dai curs impulsului. Lasă orice decizie privind locul de muncă pentru după vacanța de Sf. Paști.