Horoscop 21 aprilie. O zodie are probleme financiare: Nu da bani cu împrumut, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi

BERBEC 

Atenţie la „durerile rituale” de spate ca urmare a eforturilor făcute pentru Sf. Paşti. A treia zi poate aduce unora dintre nativii din  Berbec o schimbare în bine: o promisiune, o veste! Chibzuiala, tactul si umorul de care trebuie să dai dovadă astăzi constituie un bun exemplu şi in viitor de cum se poate aplana o criză. Astăzi s-ar putea sa ai de mediat între două persoane din jurul tău.

TAUR  

A treia zi de Sf.Paşti are aspecte favorabile, atît sub aspect economic, cât şi sentimental. Totodată, mai calm şi mai activ decât de obicei, poţi să rezolvi astăzi unele lucruri întârziate.  De dimineaţă te asaltează nişte veşti. Ascultă şi analizează bine înainte să iei o decizie. Nu te lăsa „descifrat” ci introdu tot timpul noi date în jocul social care se numeşte afacere, sau dragoste. Cine este previzibil este uşor de descifrat și lesne de manipulat.

GEMENI  

Mici dureri de cap pasagere, la propriu şi la figurat! Nu te lăsa copleşit de rutina zilnică, în a treia zi de Sf.Paşti. Încearcă să ai un bun echilibru între activitate şi relaxare, odihnă. Poţi începe ceva nou, orice, sau poti finaliza proiecte mai vechi. În special amorul este bine aspectat, iar carisma personală atinge cote ridicate. Şi nu uita vorba veche care spune să faci lucrurile cum trebuie, cultul lucrului bine făcut!

Horoscop 21 aprilie. O zodie are probleme financiare: Nu da bani cu împrumut, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi

RAC  

Eşti mai energic decât de obicei, dar nu exagera, nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat. Eşti binedispus şi poate ar fi momentul să aprofundezi nişte legături sentimentale. O zi prietenoasă în care poţi să te relaxezi şi să laşi garda jos. Şi necazurile îţi par mai mici, sau începi să te obişnuieşti cu ele, în special cu carantina. Stelele favorizează lucrurile pe care le faci astăzi, sau micile schimbări în ordinea lucrurilor.  

LEU 

Pari a fi mai profund şi mai informat în ochii celor din jurul tău. Acordă mai mult timp analizei situaţiei banilor tăi, scumpirile de după Sf. Paşti nu trebuie să te găsească nepregătit!  Ai o tendinţă către depresie şi tristeţe nemotivată şi o lene de lumea a treia, dacă creieraşul nu ar fi vigilent şi nu ar pune pe toată lumea la treabă. Atenţie la anturajul de sex feminin. Eşti în contradicţie şi pe curs de coliziune! Tu ai, însa, tendinta să vorbeşti mai mult, să cauţi soluţii la problemele şi incertitudinile tale. Vorbește, dacă așa ești fericit!

FECIOARĂ 

Astăzi nu lua hotărîri importante mai ales în ceea ce înseamnă afaceri cu active sau imobiliare, gen cum zugrăvim casa şi când punem parchet nou, după carantină. Atenţie la o convorbire la mobil, fii clar!  Trebuie să te bucuri de această glorioasă primăvară chiar cu vremea și vremurile astea ciudate, capricioase şi chiar neplacute, carantina, apoi când prea cald, când prea frig! Astăzi, nu vorbi, însă, fără să-ţi faci înainte un plan. Foloseşte intuiţia, dar nu te lăsa purtat de ea!

BALANŢĂ 

Posibile surprize plăcute în cursul dimineţii. Cu siguranţă,  găseşti multă satisfacţie că poţi să ajuţi pe cineva din jurul tău. Poţi îndrepta convenabil o eroare involuntară din trecut. O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare. În orice caz tot ceea ce vei începe pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte până la sfârşitul săptămânii luminate. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

Horoscop 21 aprilie. O zodie are probleme financiare: Nu da bani cu împrumut, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi

SCORPION  

Foarte bune aspecte. A treia zi de Sf.Paşti trebuie să iasă bine, ai o zi întreagă de aspecte favorabile! Încep să se lamureasca şi problemele legate de bani. Lucrurile stau cum te gândeai! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi, sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece, decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment, sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă.

SĂGETĂTOR

Astăzi te enervează  lucruri lipsite de importanţă. Fluxul comunicării nu îţi lasă astăzi multă libertate de alegere. Trebuie să eviţi orice promisiune sau orice chestiune legată de bani. Nu ai multe motive de satisfacție. Amintește-ți proverbul „Morile Zeilor macină rar, dar extrem de fin!”. Nu arăta că suferi și pregătește planul „B”. Învingătorii sunt adesea virtuali. Astăzi se pot întâmpla multe chestii neplăcute dacă nu eşti atent şi vigilent. Statistic!

CAPRICORN 

Eşti avantajat în ceea ce priveşte relaţiile umane. Fiind un perfecţionist ai unele îndoieli privind calitatea unor colegi sau parteneri de afceri pe net. Fii prudent şi nu fă compromisuri, sau confesiuni! Evită să fii prea sensibil cu cine nu merită. Fii precaut în discurs şi promisiuni. Bioritmul este negativ. Adică, eşti depresiv, obosit şi cu gândul aiurea, fără putere de concentrare. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să faci planuri de viitor.

Horoscop 21 aprilie. O zodie are probleme financiare: Nu da bani cu împrumut, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi

VĂRSĂTOR 

Evalueză corect posibilităţile şi scopurile tale de astăzi. Nu te minţi singur, au grijă alţii de asta! Cumpărături de completare, poate şi un film – o zi normală în a treia zi de Sf.Paşti! Nu trebuie sa faci din problemele altora cruciade proprii, dar nici să ignori pe aproapele tau care are cu adevărat nevoie de ajutor. În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat, ci încercă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să-și vadă de treburile lor.

PEŞTI

Astăzi poţi să te uimeşti singur! Îţi descoperi valenţe neobişnuite. Dar, neglijenţa te poate costa, fii foarte atent la cei din jur, la propunerile şi promisiunile lor, nu te lăsa folosit! Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi sa iei imediat măsurile necesare. Ziua nu este cea mai bună din tot anul, dar de departe nici cea mai proastă, așa încât o să te strecori prin primăvara aceasta incertă, ciudată rău de tot, spre seară care trebuie neapărat să-ţi îmbunătăţească bilanţul zilnic.

Horoscop 21 aprilie. O zodie are probleme financiare: Nu da bani cu împrumut, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi