BERBEC  Urmărește situațiile cu atenție, ți se pot prezenta oportunități și propuneri. În muncă și în viața personală. Nu spune imediat da, sau nu. Precizează că o să dai un răspuns peste trei zile! Fii pragmatic. Analizează cu atenţie şi dă curs deciziilor profitabile. Sufletul tău bun te împinge spre compromisuri. Este şi aşa bine, fii generos cu cine merită.  

TAUR   Dimineaţa trebuie să-ți păstrezi calmul și sângele rece. Evenimente neplăcute sau oameni fără minte, sau numai stupizi, te pot atrage în discuţii fără sens şi finalitate. Pierzi timpul! Supraveghează-ţi regimul alimentar, nu bea băuturi foarte reci şi vei reuşi să eviţi răceala si viroza. Oricum, ştii că ai o alergie la prostie, aşa că nu intra în discuţii inutile. Lumea este aşa cum este şi nu o s-o faci tu mai bună sau mai inteligentă. 

GEMENI    Trebuie să-ți concentrezi atenţia pe obiective care pot să-ţi aducă profituri, sau satisfacţii. Nu prea eşti captivat de prezent, dar ai o bună capacitate să vezi lucrurile în perspectivă. Astăzi aspectele generale ale horoscopului tău tranzitat arată că preocuparea ta majoră este să menţii status quo   poate este vorba de o situaţie sau o pozitie actuală care te avantajează. Ai multe de terminat, dar şi unele inexactităţi din trecut te bântuie şi te întrebi de ce ţi se întâmplă tocmai ţie.

Horoscop 20 noiembrie. Ce zodie are cel mai bun suflet? Ai grijă! Ești generos cu cine nu merită

RAC   Aspectele bune ale Lunii, patroana ta, te fac să ai o atitudine inspirată. Dar şi mai rebelă. Astăzi ţinteşti către obţinerea de mai multă libertate, la serviciu, acasă, sau într-o relaţie. Este o perioadă foarte prielnică studiului şi creaţiei. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi.  Fii la obiect în ceea ce afirmi. 

LEU  Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi dacă întâlneşti probleme nerezolvabile, nu ai altă soluţie, decât să amâni pentru o zi mai bună. Însă, nu lasa situaţia să degenereze, să te depăşească. Câştiguri mici dar suficiente – împărţite cu membrii familiei sau cu prietenii. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profita şi realizeaza ceva material, finalizeaza un proiect. 

FECIOARĂ  Conjunctura arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc, dar este mai bine să te ții departe de semnele de apă și pământ. În special ferește-te de Scorpioni și Tauri! Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută. Investeşte în relaţii de afaceri şi în dragoste. Pentru un procent dintre Fecioare: o ocazie de parvenire socială îţi iese în cale, dacă o ratezi nu este nimic, vine alta!  

Horoscop 20 noiembrie. Ce zodie are cel mai bun suflet? Ai grijă! Ești generos cu cine nu merită

BALANŢĂ   Mai multă atenţie! Atât în ceea ce priveşte relaţiile tale sentimentale, sau a celor de la serviciu, muncă, dar şi grija pe care trebuie s-o acorzi sănătății tale, întreținerii corpului tău! Nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă  face să nu obţi rezultatul dorit. Invata sa te relaxezi, să te odihnești, sa-ti „incarci bateriile”. 

SCORPION   Astăzi dă curs impulsului sufletului. De fapt ştii foarte bine ce-i de făcut, trebuie să aștepți doar momentul potrivit! Până atunci trebuie să-ți optimizezi efortul și să-ți cruți resursele! Mercur iti aduce o oportunitate neşteptată. Nu te grăbi, dar nici nu refuza! O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţă, aşa încât decizia ta să fie justă. 

SĂGETĂTOR   O zi de vineri obositoare, mai ales prin aglomerarea lucrurilor de făcut. Dar, o seară plăcută cu cei dragi, la cină, cu planuri şi proiecte de viitor, cu siguranţă despre proiecte de sezon cald! Te simti mai tot timpul obosit si plictisit. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din plante mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri naturale din fructe la care se poat adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă cu vitalitatea mai scăzută. 

Horoscop 20 noiembrie. Ce zodie are cel mai bun suflet? Ai grijă! Ești generos cu cine nu merită

CAPRICORN   Contrar obiceiului tău, astăzi eşti dispus să rişti. Fie că e vorba de domeniul profesional, fie de cel sentimental. Dar, pentru că te consumi mult, ai nevoie de relaxare, poate de un masaj!  Lasă totul în urma ta spune Pluton, maestrul regenerării, prezent la tine în zodie cam o generaţie, începe să trăieşti cu adevărat şi transformă-ţi pasiunea în profesie. Pentru că tu nu poţi să faci ceva dacă nu-ţi place cu adevărat. 

VĂRSĂTOR    Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult, azi cei dragi îţi pot cere ajutorul. Eşti, din punct de vedere emoţional, sensibil. Atenţie la discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Dacă vrei să găseşti o căsuţă şic, sau un apartament pe cinste, de închiriat, acum este momentul. Esti avantajat in tot ce tine de afaceri imobiliare sau de speculatii cu terenuri. 

Horoscop 20 noiembrie. Ce zodie are cel mai bun suflet? Ai grijă! Ești generos cu cine nu merită

PEŞTI    Astăzi ai multă imaginaţie şi acest lucru te ajută să rezolvi unele situaţii. Conjunctura arată că poți avea unele idei originale, sau nu, dar care pot deveni foarte utile, folositoare. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate.