Horoscop 20 mai 2020

BERBEC   Intuiţia ta a fost corectă, bănuielile tale se confirmă. E momentul potrivit să exprimi cu satisfacţie: bingo!  Eşti în formă, dar trebuie să eviţi excesele, în special efortul fizic. Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi, sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi pe trăiri, intuiţii şi sentimente, dar şi pe judecata rece şi logică. Mai ales nu da curs furiilor de moment, nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă referitoare la starea de alertă. 

TAUR   O zi de miercuri care seamănă cu altă zi de miercuri, în care rutina promisiunilor şi programelor ambiţioase dau o senzaţie de “déjà vu”.  Totuşi, o veste care îţi pare a fi bună sau interesantă! Treburile de rutină le faci bine şi temeinic. Nu te avânta pe tărâmuri şi domenii necunoscute. În orice caz tot ceea ce vei începe nou pare lovit de inconsistenţa perioadei, adică nu ai voinţa şi putinţa să le duci la bun sfârşit. Starea aceasta se prelungeşte încă câteva zile. Ocupă-te, deci, de cultură şi artă!

GEMENI  Amână, dimineaţa, dacă depinde de tine, orice întâlnire importantă sau  decizie majoră.  A doua parte a zilei pare mai bună. Poate ieşi în oraş, poate cumperi ceva, poate te relaxezi! Nu uita măscuța! O zi cam nesuferită. Evită enervarea şi lasă-i pe alţii să-şi rupă dantura. O configuraţie aparte te îmbie în această perioadă şi încă câteva zile după, să te identifici cu propriile proprietăţi şi bunuri şi să cheltuieşti mult. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine. Este paranoia bine temperată din starea de alertă.

Horoscop 20 mai 2020

RAC  Conjunctura bună, cu Luna favorabilă, te îndreptăţesc să speri în rezolvarea avantajoasă a problemelor tale sentimentale care trenează de mai mult timp. Trebuie, doar, să te concentrezi puţin! În activitatea proprie întâlneşti oarecare opoziţie, ca un arc care se comprimă, se comprimă, care încearcă să-ţi frâneze rapiditatea. Nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat ci încercă să-ţi păstrezi calmul şi să lămureşti pe cei din jur cum stă treaba. Dacă nu te ajută, măcar să nu te impiedice!

LEU   Anumite informaţii din presă, referitoare la epidemie, te descurajeză, dar cu doza necesară de bun simţ şi refuzând complicaţiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemele urgente, aşa este uneori în junglă! Toate aspectele sunt favorabile, mai puţin cele care ţin strict de interesul tău personal, adică de iluziile care ţi le faci. Este bine sa nu te umfle râsul la vederea noii achizitii a soției, a prietenului sau prietenei, pentru ca s-ar putea sa dai explicatii penibile. Stăpâneşte-te, abate subiectul discuţiei şi totul se poate termina cu bine, ca în filmele americane alb-negru!

FECIOARA   Nu-ţi impune astăzi părerile în anturaj, în familie, cu orice preţ, chiar dacă ai dreptate.  Lasă-i să-şi bată capul, să ajungă ei singuri la adevăr. Atunci vor lupta pentru el! Dar, adevarul este cea mai buna minciuna şi in dragoste o minciuna gogonata este cel mai pur adevar – pana când te descoperă! Evită deciziile la grabă, în cursul dimineţii. Seara este mai bine aspectata pentru succesul unor afaceri-relaţii. Nu este o perioadă indicată pentru asumarea de obligaţii pe termen lung, sau formarea de noi asociaţii.

BALANŢA   Nu te simţi în apele tale şi nu ai chef de performanţe! Este o zi în care spiritul corporatist mai poate aşteapta! Dar te simţi bine într-un ritm normal de viaţă, în toată splendoarea comodităţii oferită de starea de alertă! Din nou probleme de uzură, cazuri de faulturi de joc, în familie sau cu prietenii. Nu trebuie să-ţi faci atâtea gânduri pentru orice amănunt. Astăzi te simţi ca un brazilian la o şcoală de samba: „fiesta, si – trabajo, no!” Până la urmă consumismul şi corporatismul sunt cele mai periculoase boli alte perioadei actuale. Nu te lăsa îmbolnăvit, sunt mult mai periculoase decât Covid-19! 

SCORPION  Astăzi, zi de austeritate, încearcă să nu scoţi niciun ban din buzunar. Cheltuielile facute astăzi poţi să le treci direct la pagube. Limitează-te la activităţile de mijloc de săptămână! Din nou o zi aproape favorabilă, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli. Cumpărăturile şi achiziţiile NU sunt favorizate ca şi „rectificările” în afaceri. Seara foarte romantică, sigur, dacă ai vârsta şi dispoziţia necesare. Nu ai noroc la bani, ai noroc la dragoste, doar aşa spune vorba veche!

SĂGETĂTOR   Stelele îţi sortesc o zi bună, nu te aştepta la nimic negativ, iar cu puţina gândire pozitiva poţi rezolva şi problemele cotidiene de astăzi. Domeniul sentimental este avantajat! O zi perfectă ca să faci planuri de viitor şi să iei deciziile necesare, starea de alertă nu o să dureze o veșnicie. Dimineaţa este activă, poate chiar prea activă, aşa că trebuie să eviţi graba şi nerăbdarea. După o dimineaţă interesanta, dar obositoare, este cazul să te relaxezi puţin. Nu prea mult, pentru că nu te lasă energia proprie! Poate să vezi un spectacol, sau un concert, pe net?

CAPRICORN Eşti „îngheţat în proiect”. Incertitudinile şi problemele delicate cu care te confrunţi te împiedică să reacţionezi rapid şi cu energie. Fluxul timpului nu îţi lasă libertate de alegere!  Nu forţa inutil; mai bine amână pe mai târziu, după starea de alertă. Gândeşte de două ori până dai un răspuns. Orele serii sunt cele mai favorabile. Poţi folosi această zi ca să-ţi faci un bilanţ al lucrurilor pe care le ai de făcut. Poţi, şi trebuie să faci, mici schimbări în structurile tale personale, ordonează-ţi bugetul de venituri şi cheltuieli, „cash-flow” vezi câți bani ai pierdut. 

VĂRSĂTOR    O zi favorabilă, în sensul că dacă te limitezi la activităţile obişnuite, nu ai nicio surpriză. O situaţie te îngrijorează, dar astăzi poţi lucra la rezolvarea ei. Dimineaţă foarte dinamică, cu multe întâlniri în care se pot finaliza vechi proiecte şi idei. Trebui să-ţi temperezi gama simţămintelor pentru că eşti într-o perioadă de hipersensibilitate. De asemenea, în afaceri sau dragoste nu lăsa nicio neclaritate în perioada menţionată, exprimă-te clar şi concis, ba mai repetă, la fel, dacă este nevoie.

PEŞTI   Eficacitate, perseverenţă, rentabilitate, productivitate sunt cuvintele de ordine!  Foarte bine, dar între două ape cine o duc bine astăzi? Peştii cei greu de prins, sau greu de convins! O zi excelentă pentru promovarea cu succes a intereselor personale. Noi idei par să se contureze. Mai tot ce faci reuşeşti. Mai pui încă o piatră, ca la jocul de Go, pe drumul succesului tău. Prietenii, familia, anturajul apropiat fac parte din planul avantajat de stele. Poţi folosi prilejul ca să petreci o seară foarte plăcută în compania lor.  

Horoscop 20 mai 2020