Horoscop 19 martie 2020. O zodie are probleme medicale: Astăzi trebuie să te ocupi de sănătatea ta

BERBEC

Posibile mici dureri de cap, la propriu şi la figurat pe fondul unui Marte afectat. Împrejurări neaşteptate te obligă să iei atitudine la tot ceea ce înseamnă uniune, asociaţie, adunare. Este bine să dai dovadă de prudenţă la tot ceea ce înseamnă grup, întrunire, adunare, aglomeratie, înghesuiala; de asemenea supraveghează-ţi regimul alimentar. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de tenacitate şi, de ce nu, de oarecare iscusinţă.

TAUR

Trebuie să dai dovadă de tenacitate şi concentrare pe interesele tale, pe activitate. Se apropie un eveniment, sau un termen şi simţi că poate fi momentul tău de glorie şi reuşită. Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei dragi, vei constata bunele lor intenţii. Dragostea, familia prietenii sunt domenii, de fapt, mai bine aspectate. Astăzi trebuie să te ocupi puţin de sănătatea ta. Ca să fii sănătos în ziua de astăzi trebuie să te ocupi permanent.

GEMENI

Astăzi nu te baza pe inteligenţa şi abilitatea anturajului, mai ales dacă comunici la distanță! Ai un potenţial deosebit şi realizezi mai exact acest lucru. Eşti plin de intenţii bune. Totuşi, trebuie să mai faci eforturi mari! Astăzi, fă-ţi propriile reguli, stereotipuri de vorbire şi comportament şi respectă-le.  Asta se cheamă „voinţa de a învinge”! Şi în plus, trebuie să dai dovadă de consistenţă şi continuitate – eşti adesea invinuit de superficialitate şi că laşi treburile neterminate. Eşti într-o perioadă bună, nu lăsa să-ţi scape oportunităţile!

RAC

O zi un pic mai dificilă, complicată. Susţine-ţi punctul de vedere cu calm, logică şi profesionalism, dă explicaţii şi așa poţi înlătura momentul critic. Nu lăsa situaţiile nelămurite, nu amâna! Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii sau întâlniri importante. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie. Sau, după caz, a relaţiilor de dragoste care se pot infiripa. Pentru unii dintre Raci, cei născuţi în primul decan: câştiguri sau veşti neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate!

Horoscop 19 martie 2020. O zodie are probleme medicale: Astăzi trebuie să te ocupi de sănătatea ta

LEU

Dimineaţa nu ştii de ce să te apuci mai întâi! Eşti asaltat de o mulţime de veşti şi probleme, din fericire de mică importanţă. Stabileşte o prioritate, analizează impactul şi… ia o pauză! În discuţii, evită divagaţiile şi comparaţiile care nu fac decât să te încurce. Nu lua în considerare bârfele şi intrigile, în sensul să nu reacţionezi în niciun fel, imediat. Dar ţine minte! Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. În definitiv de ce eşti Regele Junglei, dacă nu poţi să faci ce vrei?

FECIOARĂ

Astăzi eşti avantajat în dragoste. Solo, poate întâlneşti pe cineva cu aceiaşi conjunctură, în duo, Nirvana nu e departe! „Iubirea e tot ceea ce ne trebuie” spuneau Beatles, restul sunt mărfuri! Poţi face un bilanţ onest şi să vezi ce ţi-ar place să faci în continuare. Aspectele planetare complexe oferă posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Femeile din zodie, mai ales, sunt astazi avantajate în dragoste. În general, statistic vorbind, conjunctura, poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor amoroase.

BALANŢĂ

Ai mult de lucru, dar astăzi ai mai mult spor, pentru că ai confirmarea că ai făcut nişte alegeri corecte. Eşti motivat şi activitatea ta este apreciată. Trebuie să iei o decizie importantă! Dar, trebuie să te odihneşti şi să te cruţi mai mult, mai ales pe seară. Atenţie la mijloacele de transport în comun. Nu te lăsa tentat de cumpărături extravagante. Este o zi în care trecutul este important şi poţi să te simţi bine depănând amintiri şi schimbând informaţii şi impresii. Aşa poate găseşti şi o soluţie veche şi verificată la problemele prezentului. Nimic nu este nou sub Soare!

SCORPION

O zi veselă şi optimistă, plină de veşti placute din partea celor dragi. Pe fondul unor aspecte favorabile, a eforturilor trecute, ai o zi bună. Nu te grăbi, nu pleca la drum lung, pe seară!

Perioada zilei de astăzi avantajează munca, în general, munca artistică şi creaţia în special. Ultimile zile par să-ţi fie favorabile. Trebuie să dai dovadă de tact şi diplomaţie în relaţiile cu cei apropiaţi, anturaj, prieteni. În general, oameni pe care îi iubeşti şi îi respecţi. Pe total zi, lasă ambiţiile şi vanitatea de o parte, nu te lăsa folosit şi bucură-te de viață! Aşa cum este…

Horoscop 19 martie 2020. O zodie are probleme medicale: Astăzi trebuie să te ocupi de sănătatea ta

SĂGETĂTOR

Astăzi nu prea ai chef de nimic nou, de schimbări. Egiptenii, când se simţeau ca tine, construiau piramide! Ţie nu îţi trebuie un exerciţiu de putere, ci o idee cum să ieşi din problemele tale! Poţi să devii chiar vulnerabil la mizeriile cotidiene, pentru că n-o să te apuci de piramide! Totuşi, perioada este benefică şi aduce unele clarificări. Foloseşte ziua ca să pui ordine în afacerile tale administrative. Dacă ai propria afacere trebuie să fii foarte atent la noile reglementări, la controale adică şi la noii furnizori sau noii clienţi.

CAPRICORN

Poţi înregistra unele progrese, propuneri interesante în domeniul profesional. Soliditatea, cinstea şi perfecţionismul tău sunt apreciate şi ţi se oferă o şansă. Nu o rata, nu fii comod! Seară plăcută, cu prietenii, familia, jumătatea! Implică-te personal, dar trebuie să ceri şi ajutor pentru că soluţiile unor probleme nu intră în competenţele tale. Pentru nativii seniori este o perioadă mai dificilă, mai ales în ceea ce priveşte durerile, reumatismele, sistemul osos. Variaţia bruscă de temperatură şi umiditate este unul dintre duşmanii redutabili ai Capricornilor.

VĂRSĂTOR

Poţi să-ţi atingi obiectivele! Fie că lucrezi sau înveţi. Anumite veşti, amănunte, discuţii, oameni pe care îi întâlneşti azi confirmă acest lucru. Oamenii te plac şi îţi urează succes! Încearcă să te stăpâneşti, dacă eşti provocat, în mod evident. Totuşi, este indicat să amâni deciziile importante şi obositoare pe mai târziu. Dimineaţa mai este este favorabilă comunicării profesionale, dar numai prin email, mobil sau Skype. Seara poate fi foarte romantică dacă reuşeşti să te relaxezi şi să laşi deoparte tensiune permanentă!

PEŞTI

Astăzi trebuie să păstrezi o perspectivă largă, o viziune globală a problemelor, atât la serviciu cât şi acasă. Trebuie să faci conexiuni iscusite, cei din jurul tău aşteaptă soluţii de la tine! Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil şi decent, îţi iese astăzi cu mare uşurinţă. Nu te lăsa impresionat de ceea ce se discută, de ceea ce vezi la tv, de criza virusului Wuhan, crime şi de dezastre anunţate. Nu sunt nici mai multe, nici mai puţine, decât, proporţional vorbind, acum o sută de ani. Numai că acum plăteşti ca să fii speriat în fiecare zi. Sunt doar strategii de marketing. Frica păzește pepenii!

Horoscop 19 martie 2020. O zodie are probleme medicale: Astăzi trebuie să te ocupi de sănătatea ta