BERBEC  Astăzi evită enervarea, graba şi nerăbdarea. Eşti cu gândul la viitor, la planurile tale de Crăciun și Revelion dar atenţie la detaliile cotidiene. Oricum, nimic notabil, important, nu pare că se întâmplă! O dimineaţă agitată şi obositoare care te lasă chiar pe tine, campionul rapidităţii, fără suflu. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Este o problemă de bani, o cheltuială programată care realizezi că te costă mai mult decât te așteptai. 

TAUR   Lumea revine mereu la aceleaşi lucruri, la aceleaşi idei, noul e vechiul bine uitat. Tu te bucuri de o situaţie mai bună, pentru că ai perspective noi ale problemelor tale profesionale, cu noi soluţii. O veste de departe, o informatie pe reţea, un telefon sau un e-mail. Ceva de natura aceasta iti sugereaza astăzi ca trebuie sa faci urgent o schimbare in viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. 

Horoscop 18 decembrie. O zodie își schimbă viața complet. Va negocia la sânge

GEMENI   Dezamagirea pe care o simti este urmarea prostului tau obicei sa idealizezi in mod nerealist situatia profesională în care te afli. Pe de altă parte eşti cuprins de un fel de armonie interioră care îţi place şi eşti gata să spui cele mai mari ironii sau să judeci cinic pe oricine. Configuraţia astrală arată că este momentul potrivit pentru consolidarea situaţiei tale financiare şi profesionale. Nu ezita!

RAC   Eşti obligat de situaţia de la locul de muncă să fii inventiv şi bun de gură, ceea ce nu prea te caracterizează. Ziua de astăzi se desfăşoara cu viteza pe repede inainte, dar tu nu trebuie să pierzi din vedere nişte amănunte şi atitudini care iţi pot folosi.  Ai dori ceva deosebit, o schimbare care să-ţi lumineze sufletul. Orice, numai să ieşi din respingatorul cenuşiu cotidian. Un film sau o carte buna îți pot schimba în bine starea psihica, asta după programul de muncă! 

LEU   Astăzi eşti ceva mai tolerant şi accepţi şi alte opinii decât ideile tale. Totuşi, trebuie să supraveghezi ritmul activităţii, să nu faci efort disproporţionat cu ceea ce vrei să obţii. Nu lasa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi, oricum, astăzi mulți intră în vacanța de Crăciun. Intâi fă-ţi un plan, apoi actioneaza cu chibzuinta. Desigur că natura ta înțelegătoare este exploatata de multi. Simti acest lucru si te inversunezi impotriva lor. Cam fara succes… 

FECIOARĂ  Nu ezita şi negociază la sânge tot ceea ce priveşte detaliile vieţii profesionale, sau personale. Astăzi ai prilejul să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Detaliile sunt punctul tău forte! Dacă astazi te simti cumva zdrobit de refuzurile șefilor și ale colegilor, nu-ti risipi inutil energia ca sa demonstrezi ca ai totusi dreptate. Spiritul Crăciunului nu este vindicativ.

Horoscop 18 decembrie. O zodie își schimbă viața complet. Va negocia la sânge 

BALANŢĂ  Este momentul să faci o triere în relaţiile sociale. Ai nevoie de susţinere şi trebuie să ştii pe cine te poţi baza. Pe de altă parte, eşti cuprins de dorinţa de a schimba ceva din cadrul vieţii profesionale! Vrei mai mult decit se poate, dar nu e vina ta. Si in stele scrie ca meriti mai mult. Fii mai convingator și insistent cind soliciti. Ca esti un tip de treaba s-a constatat de mult. 

SCORPION   Astăzi poţi să-ţi stăpâneşti nervii şi să zâmbeşti cu calm celor din jur. Eşti invadat de pretenţiile celor din jur. Fii selectiv şi inspirat, dar ţine minte că nu poţi mulţumi pe toată lumea. Nimeni nu-ţi vrea raul, iar duşmanii sunt plecati. Analizeaza bine şi poți vedea ca este o situatie obiectiva. Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. 

Horoscop 18 decembrie. O zodie își schimbă viața complet. Va negocia la sânge

SĂGETĂTOR   Nu este uşor să-ţi controlezi temperamentul într-un mediu profesional nesigur şi care îţi provoacă mereu probleme. Dar, pe cât posibil evită reproşurile, astăzi fii constructiv, caută soluţii, rezolvări! Astăzi ai noroc si totul îţi iese chiar ușor, cu toate că ai probleme. Pe termen lung horoscopul tau este bun și chiar foarte bun, chiar daca ți se pare ca ai probleme, acum, în prezent.  

CAPRICORN   Dimineaţa, realismul şi soliditatea cunoştiinţelor te ajută pe plan profesional. Nu te aventura în domenii necunoscute! Spune clar că problema nu face parte din domeniul expertizei tale!

Semn mare de evenimente ciudate, care parcă vin din întuneric. Sau de comploturi, bârfe şi intrigi. Simţi o oarecare insecuritate – atenţie, finalizează astăzi tot, multă lume intră în vacanță și o mai găsești… la anul! 

Horoscop 18 decembrie. O zodie își schimbă viața complet. Va negocia la sânge

VĂRSĂTOR   Sigur pe tine şi optimist, eşti apreciat de cei din jur. Atenţie, însă, la discursul tău, să nu te ia gura pe dinainte, să nu dai din casă. Fii atent la ceea ce spui, dacă este ceva important!

Ar trebui sa fie pentru tine o perioada a unei zile de vineri dinaintea vacanței Crăciunului. Ai parte de ceva probleme si astăzi, asta pentru palmares, dar nu intra in discutii (scandal, adică) orice s-ar intampla. Spiritul Crăciunului!

PEŞTI  Astăzi se pare că întâlneşti o oarecare lipsă de sprijin, chiar ostilitate. Trebuie să lămureşti rapid lucrurile, poate că este vorba doar de o neînţelegere. Dacă nu… ia măsurile imediate și pleacă în vacanță subliniind că te întorci la serviciu, la anul! Ai o mare dorinţă să te simţi bine şi confortabil. Dă curs intențiilor tale, dorințele tale sunt legitime, timpul curge repede și ireversibil, în curând o să-ți pară rău că nu ai facut ceva, sau altceva!