BERBEC Cei din jurul tău apreciază atitudinea ta agreabilă, optimistă. Stăpâneşte-ţi impulsul primar zodiacal către dinamică, grabă, rapiditate, astăzi nu trebuie să apeşi pe acceleratorul vieţii! Pentru berbecii tineri, pentru miei, aceasta zi, în special şi saptamana aceasta, în general, trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt de fapt şi ceea ce doresc sa faca in viaţa. Timpul nu aşteaptă şi nu iartă, zboară, trece fulgerător şi dintr-o speranţă ajungi uşor o promisiune nerealizată! Nu pierde timpul, pentru că timpul nu ia prizonieri!

TAUR Fii atent, nu te lăsa depăşit de evenimente, sau folosit de cei din jurul tău, care doresc să te invadeze cu interesele lor personale! Mai prudent şi fără exagerări, nu eşti la corida! Păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii sau cu cei din familie. Schimbările dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimbă modul, schimbă abordarea – tenacitatea este buna cand eşti în câştig, sau pe o poziţie de care să te agăţi cu ghearele şi dinţii!

GEMENI Astăzi faci „ce vrea muşchii tăi”, fără să te sinchiseşti de comentarii. Ai o zi sabatică, de libertate absolută. Dar, vezi să nu superi, sau să ofensezi, pe cei din jur, nu exgera, nu abuza! Stelele te sfătuiesc să ai răbdare şi chiar să dai dovadă de diplomaţie şi fair-play, pentru că lucrurile se pot lămuri aproape fără intervenţia ta. Astăzi poţi avea unele succese şi poti reuşi în activităţi legate de tehnologie de vârf, telecomunicaţii, sau, informatică. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate, poate vei simţi un nou impuls, o nouă energie creatoare, o stare de emulaţie. Idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână!

RAC Mereu spui că nu ai noroc, că nu ţi se oferă prilejuri. Dar când întâlneşti o oportunitate, eşti în stare să o vezi? Astăzi este posibil să ai o ocazie, să nu spui că nu ai fost prevenit. Dar, eşti pregătit? Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie de afaceri, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri, la cum să faci mai mulţi bani. Evită acest lucru, aşa intri singur şi sigur în depresie, pentru că astăzi nu ai nicio soluţie, banii nu sunt bine aspectaţi!

LEU Nu e indicată schimbarea la care te gândeşti. Fii atent la promisiunile pe care le faci, nu te implica în bârfe şi comploturi, mai ales la serviciu! Ai o dimineaţă densă, o seară liniştită. Ai făcut unele economii, sau aştepţi să primeşti nişte bani. Te gândeşti cum să-i împarţi mai bine. Stelele te sfătuiesc să împarţi suma în două, o parte pentru casă, alta pentru cheltuielile de toamnă-iarnă! Poţi trece cu uşurinţă un obstacol dacă iei în serios sfaturile unei persoane competente în domeniu. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi calitatea vieţii de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri, aşa că, mai pe seară, un ceai fierbinte în familie, sau, cu prietenii, sau un film, pentru relaxare.

FECIOARĂ Simţi presiunea scumpirilor şi nevoia să te implici mai mult în proiectele care au drept scop îmbunătăţirea calităţii vieţii tale. Oferă explicaţii şi cere colaborarea celor din familie! Astăzi ocupă-te mai întâi de problemele profesionale, sunt avantajate! Totuşi, filozofia ta de viaţă te face să vezi lucrurile dintr-un unghi mai favorabil, dintr-o perspectivă mai bună. Este bine să judeci lucrurile şi oamenii din mai multe puncte de vedere. Nu te lăsa impresionat doar de un aspect. Nu fii superficial! Este momentul să te ocupi de problemele tale administrative. Nu lăsa să se acumuleze probleme mici, care pot deveni probleme mari!

BALANŢĂ Trebuie să rămâi concentrat pe treburile tale, obiectivele strategice, fără să dezvălui nimănui resursele şi mijloacele prin care te gândeşti să le atingi. Oamenii de succes sunt discreţi. Începi o nouă pagină, o nouă etapă. Ai curajul opiniilor şi deciziilor tale, ceea ce te ajută să te afirmi. Standardele tale sentimentale sunt ridicate şi îţi găseşti cu greu parteneri. Totuşi, amână pe mâine formularea unei concluzii, sau decizia respectivă, ca sa ai timp sa te informezi şi să te documentezi în mod corespunzator. Nimeni nu te poate grăbi ca să iei o hotărâre greşita, este vorba despre viitorul tău!

SCORPION Există o diferenţă, în timp, spaţiu şi calitate, între realitate şi proiectele tale. Ai voinţă de fier, dar nu ai atâta energie ca să faci oamenii să se comporte cum vrei tu! Mai ai răbdare! O zi creativă în care ai idei şi imaginaţie. Ai intuiţia unor marcaje care te ghideză către un viitor confortabil. Este o „foaie de parcurs” pe care trebuie s-o respecţi, ca să prevalezi! Ziua de astăzi este, de asemenea, un bun prilej ca sa cooperezi cu colegii, prietenii sau familia în realizarea unui proiect la care tii foarte mult. Dar, azi, mai multă bunăvoinţă şi eleganţă! O zi plină de satisfacţii pentru tine. Cei din jur recunosc că ai dreptate şi îţi acceptă argumentele!

SĂGETĂTOR Trebuie să rămâi în anonimat, nu ieşi în evidenţă, rămâi ascuns în fluxul principal al vieţii! Aşa poţi să eviţi situaţii în care eşti pus degeaba la treabă, sau ţi se cer explicaţii! Ziua ta se divide în două părţi, dominate de Venus şi respectiv, Mercur. Nimic rău, nimic trist, sau negativ, cele două planete sunt binevoitoare. Dragostea şi comunicarea sunt avantajate! O anumita tensiune, poate, domnește la serviciu sau în familia ta, dar e bine sa nu dai importanta si sa-ti vezi linistit de treburile tale. În mai multe ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie şi multă înţelepciune ca să eviţi conflicte inutile, care n-ar fi avut nici învingător nici învins.

CAPRICORN În duo, dragoste mare! Solo, ai câteva oportunităţi, fii atent la FB, mobil. În afaceri ai încredere numai în ceea ce faci tu, perfecţionismul tău obişnuit. Nu te laşi tu pe mâna altcuiva! Ai o cale profesională avantajată, luminoasă. Laude şi aprecieri îţi confirmă acest lucru. Încrederea e reciprocă în relaţiile tale sentimentale. Toate drumurile sunt deschise, ai o zi bună! Aspecte favorabile afacerilor şi deciziilor importante. De asemenea o zi relaxantă şi plăcută, ba chiar interesantă. Din nou se discuta despre criza, de fapt despre schimbarea la care suntem condamnaţi şi cum poate să se descurce familia ta. Ca să obtii o solutie buna trebuie sa privesti lucrurile ca si cand ai fi la distanta, sa ai perspectiva şi obiectivitatea necesare. Dacă poţi!

VĂRSĂTOR Astăzi străluceşti în arta de a te face plăcut, de a spune fiecăruia ceea ce vrea să audă şi de aceea primeşti relativ uşor ajutorul de care ai nevoie. Atenţie, nu cere bani, doar servicii! Faci mari eforturi să rămâi în termeni buni cu toată lumea, acasă, sau la serviciu. Trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie. Aşa poți evita nişte momente mai tensionate sau chiar nişte decepţii, pe care, haide să fim drepţi, nu le meriţi! Nu lua de bun tot ce apare în presă! Verifică, verifică, verifică, cu bunul simț, inteligență și cultură, acestea sunt cele trei surse! Nu călătorii după căderea nopţii. Astăzi parcă nu trebuie să călătoreşti neapărat, cu trenul sau avionul, dar dacă nu ai încotro, măcar fii foarte atent cu lucrurile tale!

PEŞTI Nu te enerva din lucruri mărunte cum ar fi incidentele, sau întârzierile. „Rotunzeşte” lucrurile, ia partea lor plăcută, poate fi o zi bună şi e păcat să o umbreşti cu supărări! Începi o etapă de iluminare spirituală. Evită să faci confidenţe, unii oameni nu pot înţelege evoluţia psihică, ba chiar se simt vexaţi. Trebuie să le protejezi ignoranţa și prostia, nu vorbi inutil! Nu trebuie să deschizi discuţii nesfârşite şi inutile despre filozofii şi curente religioase. Caută cu grijă prilejurile să te afirmi profesional, dacă eşti la serviciu, pentru că stelele te avantajează spre o rapidă ascensiune pe scara sociala. Vesti bune pe care nu prea le mai aşteptati, dar la care, în secret, sperati. Mici sau mai mari favoruri din partea anturajului.