BERBEC Astăzi nimic nu pare că se întâmplă în viața ta profesională! Nimic foarte important.E o zi favorabilă, dar, evită nepăsarea, graba şi superficialitatea. Succesul este asigurat dacă eşti la fel de riguros şi atent!Ai o mare dorinţă să te simţi bine şi confortabil. Acest lucru se poate traduce astăzi prin exagerări. Mai ales în ceea ce priveşte dulciurile, alcoolul şi tutunul. Eşti şi uşor repezit şi tensionat, aşa că este foarte bine să-ţi câtăreşti vorbele şi să nu faci remarci deplasate la locul tău de muncă. 

TAUR   O zi pe care trebuie s-o iei mai uşor, aproape în glumă şi să nu intri la uzură. Ai nevoie de sprijinul şi vorbele bune ale celor din jurul tău, pentru că nu ai o zi prea roză. O veste pe rețea, o informaţie, un telefon sau un e-mail. Ceva de natura aceasta îți sugerează astăzi ca trebuie să faci urgent o schimbare în viața ta! Ești obosit și nu prea ai chef de discuții. Cu nimeni. Mai bine fă-ți ordine în hârtii sau în foldere, așa trece timpul fără necazuri.

GEMENI   Eşti mai serios în relaţiile tale sociale de la serviciu. Acest lucru este simţit de cine trebuie şi poţi să ai un răspuns favorabil. Eşti gata de acţiune şi îţi găseşti bine cuvintele! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te averizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale profesionale. Astăzi fii mai „zen”, zâmbeşte şi spune lucruri interesante!

RAC  Eşti obligat de situaţia de la locul de muncă să fii inventiv şi bun de gură, ceea ce nu prea te caracterizează. Pe plan personal, profesional, lucrurile nu sunt chiar exact cum ţi-ar place.Dezamăgirea pe care o simți este urmarea prostului tău obicei să idealizezi în mod nerealist situația și persoana în cauză! Pe de altă parte eşti cuprins de un fel de armonie interioră. Configuraţia astrală arată că este momentul potrivit pentru consolidarea situaţiei tale financiare şi profesionale.

LEU  E momentul să faci o triere în relaţiile sociale de la locul tău de muncă. Ai nevoie de susţinere şi trebuie să ştii pe cine te poţi baza. Pe de altă parte, eşti cuprins de dorinţa de a-ţi înfrumuseţa cadrul vieţii!Ziua de astăzi se desfăşoara cu viteza pe repede inainte, dar tu nu trebuie să pierzi din vedere niște amănunte și atitudini care îți pot folosi.  

 

FECIOARĂ  Nu ezita şi negociază la sânge tot ceea ce priveşte detaliile vieţii profesionale, sau personale. Astăzi ai prilejul să-ţi îmbunătăţeşti calitatea vieţii. Detaliile sunt punctul tău forte!Desigur că natura ta înţelegătoare este exploatata de mulţi. Simţi acest lucru și te înverșunezi împotriva lor. Nu îți place ce faci și nici compania persoanelor cu care lucrezi, așa că trebuie să-ți îndrepti toata atenția către o schimbare majoră. 

BALANŢĂ  Astăzi eşti ceva mai tolerant şi accepţi şi alte opinii decât ideile tale. Ai un prilej și nu trebuie să-l ratezi. Nu vorbi mult, decât dacă spui cu adevărat lucruri interesante. Nu te împopoţona cu obiecte prea scumpe. Acestea sunt proteze, care suplinesc lipsa de originalitate. Oamenii cu adevărat importanţi nu poartă „accesorii”. Sunt suficient de valoroşi prin ceea ce spun, prin ceea ce reprezintă!

SCORPION  Dimineaţa, realismul şi soliditatea cunoştiinţelor te ajută pe plan profesional. Nu te aventura în domenii necunoscute! Spune clar că problema nu face parte din domeniul expertizei tale!Dacă astăzi te simți cumva zdrobit de refuzurile șefilor și ale colegilor, nu-ți risipi inutil energia ca să demonstrezi că ai totuși dreptate. Legăturile de sânge contează, restul sunt nişte străini, aşa că tot de la părinți sau fraţi poţi obţine ceva bani şi poate şi o vorbă bună.

SĂGETĂTOR   Eşti invadat de pretenţiile şi rugăminţile celor din jur. Fii selectiv şi inspirat, dar ţine minte că nu poţi mulţumi pe toată lumea. Dorinţa de a fii pe placul tuturor te duce către eşec!Fii mai convingator și insistent când soliciți. Că ești un tip de treabă s-a constatat de mult. Deși planează asupra ta un uşor aer de neîncredere. Ar fi cazul să dovedești ceea ce poți!  Stagnezi pe o poziție profesională care nu prea se potrivește cu visele tale. 

CAPRICORN   Sigur pe tine, entuziast şi optimist eşti apreciat de cei din jur, la muncă. Atenţie, însă, la discursul tău, să nu o ia vorbele înaintea gândirii. Fii atent la ceea ce spui, dacă este ceva important!Analizeaza bine şi poți vedea ca este o situatie obiectiva. Trebuie să redescoperi şi să te apropii de dorinţele şi nevoile tale originare, de nucleul motivaţiilor tale. Vei descoperi ce departe te-a dus valul vieţii de ceea ce îţi doreai tu de fapt. 

 

VĂRSĂTOR   Astăzi se pare că întâlneşti o oarecare lipsă de sprijin, chiar ostilitate, în activitatea ta. Trebuie să lămureşti rapid lucrurile, poate că este vorba doar de o neînţelegere. Dacă nu… ia măsurile imediate!O dimineaţă agitată şi obositoare care te lasă chiar pe tine, care nu eşti deloc lent, fără suflu. Astăzi nu te enerva in mod disproportionat şi inutil. Poate fi o problemă de bani, bani mai puţini decât te aşteptai. 

PEŞTI Eşti o persoană cu un spirit viu şi acest lucru îţi foloseşte foarte mult astăzi, la serviciu. Reacţionezi corect şi în timp real, ceea ce îţi măreşte şansa de succes. Dar, nu exagera cu bătutul la cap!Astăzi ai noroc și totul îți iese chiar ușor, cu toate că ai unele probleme. Pe termen lung horoscopul tau este bun, chiar dacă ți se pare că ai probleme, acum, în prezent.  Ziua de astăzi este o zi plina si densa, dar si cu realizari profesionale notabile în prima parte.