Horoscop 16 iulie. Zodia care este super nervoasă! Eliberează energia negativă

BERBEC  Ai un umor sclipitor şi îţi aminteşti şi poantele bancurilor, ceea ce, să fim drepţi, nu te caracterizează! Poţi să pui la punct pe cei care îţi invadează teritoriul, fizic, sau psihic! Astăzi eşti mai puţin ambiţios şi încăpăţânat decât de obicei şi pari chiar mulţumit de situaţia ta actuală şi de ceea ce ţi se întâmplă. Trebuie să-ţi clarifici astăzi exact legăturile cu oamenii tăi, familie sau anturaj şi cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu. Aceasta te poate ajuta foarte mult în „folosirea” lor cât mai eficient posibil.

TAUR  Toată lumea îţi spune că ai multe calităţi. Trebuie să te foloseşti de aceste daruri atunci când trebuie, la momentul potrivit şi astăzi este una dintre acele zile. Obţii ceea ce ţi-ai propus! Poţi păcăli pe toată lumea, dar nu şi pe tine însuţi. Trebuie să începi să faci unele cerneri, să verifici cine îţi este loaial şi cine nu! Clarificare care trebuie făcută doar pentru scopurile tale şi uzul tău personal, în nici un caz să nu apară că eşti într-un proces de catalogare. Graba şi enervarea nu au fost niciodată productive. Nici astăzi. Trebuie să dai dovadă de tact, calm şi diplomaţie.

GEMENI   Trebuie să descoperi unde e eroarea, defectul. Eşti confruntat cu o structură, un aparat, ceva, care nu funcţionează corect. Ai idei şi imaginaţie, până seara o să rezolvi, cu siguranţă! Simţi nevoia unui grad de libertate personală mai mare, care în sistemul actual „ticăloşit” înseamnă decuplarea de la social. Ai tendinţa logică să amâni nişte lucruri şi până la urmă nu este chiar o idee rea. Astăzi evită hotărârile strategice şi întâlnirile importante, amână, dacă nu se poate altfel.

Horoscop 16 iulie. Zodia care este super nervoasă! Eliberează energia negativă

RAC  Dimineaţa te pui, încet, în mişcare. Ai nevoie de mişcare fizică, cât şi schimburi de idei, mişcare spirituală. Astăzi poţi întâlni pe cineva care îţi arată bucuria de a face lucruri bune! Aşa că stai liniştit şi fă-ţi planuri pe care nu o să poţi să le atingi. Sau mai bine, sub influenţa planetei Venus, de alături, din Gemeni, vrei să te simţi bine şi să te distrezi. Ceea ce se poate întâmpla în a doua parte a zilei. Nu ar fi rău să vizitezi un muzeu online sau un supermarket virtual. Până la urmă este acelaşi lucru pentru că nu ai destui bani să cumperi „exponatele”!

LEU  Eşti prea încordat şi prea nervos. Eliberează energia negativă prin sport, sau prin practicarea unei discipline spirituale. Rugăciunea este cea mai recomandată şi răspândită la noi! Nu te baza pe intuiţie, cel puţin nu astăzi. Încearcă să nu te enervezi şi mai ales să nu iei decizii importante. Stelele spun că doreşti puţină solitudine ca să ai o vedere de perspectivă asupra ultimei perioade de timp şi să faci planuri de viitor.

FECIOARĂ   Te-ai hotărât ca astăzi să iei în considerare partea plină a paharului. Ai o atitudine pozitivă şi acest lucru nu trece neobservat. Poţi să atingi obiectivele tactice pe care ţi le propui! Eşti solicitat, din nou. Toate treburile par că încep, încet-încet, să se aranjeze cum îţi doreşti tu şi cum ar fi normal să fie. Este bine să iei toate măsurile de siguranţă pe care este înţelept să le iei în astfel de cazuri de risc sanitar. Nu exagera, însă, pentru că defensiva şi măsurile exgerate de protecţie atrag, cu siguranţă, un necaz.

Horoscop 16 iulie. Zodia care este super nervoasă! Eliberează energia negativă

BALANŢĂ   Astăzi poţi să mizezi pe capacitatea ta de seducţie, ca să convingi pe cei din jur în vederea realizării intereselor tale. Nu risca inutil şi amână tot ceea ce se poate amâna. Nu lua iniţiative periculoase şi nu te băga în faţă, cel puţin până la sfârşitul săptămânii când aspecte favorabile te avantajează, din nou. Partea negativă a horoscopului este în domeniul energiei vitale. Te simţi ceva mai obosit şi mai tensionat ca de obicei.

SCORPION   Te simţi gata de orice, eşti într-o formă de zile mari! Parcă nimic nu te poate tulbura şi nimic nu pare supărător, nici măcar distopia sanitară. De fapt aşa este, dedică ziua cu multă plăcere familiei, celor mici. Oferă mai mult timp familiei şi încearcă să descifrezi relaţiile şi dorinţele fiecărui membru al familiei. Oferă-le ajutorul. Dar fii precis şi evită neclarităţile. Pe de altă parte este ceva care te îngrijorează, dar care nu are formă precisă. Vremurile!

SĂGETĂTOR   În timpul zilei de astăzi îţi schimbi de câteva ori opiniile. Ai nevoie de o schimbare în viaţa ta socială şi sentimentală. Această schimbare necesară se poate face cu paşi mici, discutând!  Trebuie să faci pe Solomon în familie, sau în anturajul tău apropiat. Oricum, nu lăsa problemele, mai ales în familie, să se dezvolte fără să le controlezi.

Horoscop 16 iulie. Zodia care este super nervoasă! Eliberează energia negativă

CAPRICORN    Astăzi, eşti o adevărată forţă a naturii. Ai o energie puţin obişnuită şi te comporţi ca un uragan. Trebuie să te concentrezi ca să rezolvi problemele care te asalteză! Întâi pe cele urgente. Totuşi, partea socială a zodiacului te avantajează. Carisma ta este în creştere şi poţi cere favoruri care îţi vor fi acordate. De exemplu, un împrumut pe termen lung, sau chiar nerambursabil, de la cineva, din familie!

VĂRSĂTOR   Astăzi eşti în armonie cu anturajul, dar şi cu sufletul. Nu uita că nu ai suflet, eşti un suflet care ai un corp! O zi bună, pentru că micile necazuri cotidiene nu îţi tulbură echilibrul. Amână cu distincţie şi cu zâmbetul pe buze orice îţi pare legat de domeniul banilor sau al poziţiei. Peste câteva zile configuraţia astrală îţi este din nou binevoitoare şi poţi beneficia de influenţe cosmice ce îţi vor umple buzunarele, sau în orice caz, nu le vor goli.

PEŞTI   Agresivitatea nu îţi place şi nu te caracterizează. Faţă de un climat violent, ai o justificată reţinere şi delimitare. Astăzi te confrunţi cu unele probleme complicate, la serviciu şi acasă.  Este o perioada bună, în toate aspectele, mai puțin banii obținuți prin comerț. Evită, mai ales în cursul dimineţii, discuțiile cu membrii familiei, sau cu partenerii de afaceri asupra proprietaților comune. Dacă ai vreo idee, pune-o în aplicare fără multe consultări şi tam-tam-uri. În a doua parte a intervalului trebuie să dai dovadă de prudenţă şi chiar suspiciune în analiza unor veşti şi informaţii. Perioada nu este foarte rea, dar nici excesiv de bună!

Horoscop 16 iulie. Zodia care este super nervoasă! Eliberează energia negativă