BERBEC Îţi e greu să te împarţi, trebuie să fi în mai multe locuri în acelaşi timp! Nu încurca lucrurile, nu amesteca plăcutul cu utilul, viaţa profesională cu cea personală! Nu te grăbi, zâmbeşte!Păstrează-ţi calmul şi umorul mai ales în relaţiile de familie. Veşti bune de departe. Nu cheltui mai mult decât ţi se pare rezonabil.  Nu întotdeauna un preţ mare înseamnă şi o calitate bună.

TAUR Evită deciziile care duc la schimbări majore si mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective, meteorologice, vremea e aşa cum este! Ţine-ţi cunoştiinţele de la serviciu (mai ales cele feminine) strict la distanţa potrivită, nu încuraja efuziunile sentimentale şi confesiunile mincinoase. Nu crede tot ce ţi se spune şi nu te lua după sfaturi. Propria inteligenţă şi intuiţia pot rezolva situaţia. 

GEMENI  la locul tău de muncă simţi că tensiunea urcă şi lucrurile nu merg bine. Este momentul să-ţi manifeşti dezacordul şi să propui soluţii bune, sigur dacă depinde de tine. Dar, nu te mai îngrijora pentru generalităţi! Domeniile favorizate astăzi sunt cele ale relaţiilor umane, ale legăturilor de rudenie. Eşti ca un strateg de birou: cu toate că ai idei sclipitoare nu ai nici cheful şi nici putinţa să le pui în practică.

RAC O zi inspirată pentru strategii complicate.Îţi place să monopolizezi atenţia anturajului şi să intri într-un vortex de trăiri din cele mai interesante. Fii prudent şi precaut, când discuți, negociezi şi mai ales în convorbirile la telefon! Odihneşte-te mai mult şi evită discuţiile în contradictoriu, mai ales astăzi, când un vechi prieten te poate decepţiona – nu-i lăsa şansa să se facă de râs!În această perioadă nu prea este bine să călătoreşti pe distanţe lungi.

LEU Eşti tentat sa cheltuiesti mult şi nejustificat, fiind doar o descarcare din cauza unei instabilitati emotionale trecatoare. Astăzi te poţi juca de-a “contabilul”. Ai de facut socoteli…Ziua de astăzieste un segment de timp contradictoriu. Este, în primul rând, o contradicţie între planurile şi dorinţele tale şi răspunsul anturajului. Posibile discuţii aprinse, până la urmă pentru probleme minore.Temperează-ţi partenerii de serviciu prea focoşi.

 

FECIOARĂ O zi în “dinţi de fierăstrău”! Când sus, când jos, când rege, când cerşetor! Evenimentele se bulucesc, timpul nu-ţi mai ajunge, dar paradoxal, te simţi bine. O veste poate să fie motivul! Este şi o perioadă mai deosebită în care ai fel de fel de idei trăsnite şi de păreri ciudate. Despre lume, femei, bărbaţi şi dragoste… imaginaţia ta, volumică aş putea spune, nu îţi dă pace. Este un dar, dar şi un blestem !

BALANŢĂ   Norocul îţi surâde astăzi! Trebuie spus că meriţi acest lucru. Chiar dacă nu reuşeşti întotdeauna,adesea încerci să păstrezi un climat plăcut, de pace şi armonie, la serviciu, unde muncești!O decizie nu se dovedeşte foarte inspirată. Trebuie să continui cu datele pe care le ai, pentru că situaţia în cauză nu a fost sub controlul tău. Concentrează-te asupra lucrurilor importante în cursul prânzului.

SCORPION  Astăzi revin în atenţie nişte proiecte sau idei din trecutul mai mult sau mai puţin îndepartat. Alianţele sunt bune daca poţi sa le controlezi in mod eficient.Nu forţa hotărîrile importante.Stai si configureaza – jocurile nu au fost facute, sau nu sunt jocuri! Stelele spun ca ar fi o perioada bună de noi alianțe și noi jocuri. Oricum, păstrezi status quo, dar nimic nu mai este cum a fost, iar ceea ce se va întâmpla nu este chiar exact cum doreai.

SĂGETĂTOR   Un Vărsător sau un Leu, sau alte persoane din semne de aer şi foc te pot ajuta astăzi. Este, însă, bine să nu intri în conflicte cu persoane născute în semne de apă şi mai ales de pământ.Este ziua cheltuielilor si a grijilor nefondate. O mulţime de persoane vin la tine cu mana intinsa, sau primesti facturi cat cuprinde, arată aspectele lui Mercur şi Jupiter.  Unele în mod justificat, altele nu!

CAPRICORN   Nu eşti în apele tale astăzi, pentru că, probabil, pe plan profesionaleste momentul unor discuţii. Îţi este greu să te concentrezi, aşa că dacă depinde de tine, amână tot ce poţi!mPlanurile făcute astăzi pot aduce, în viitor, rezultate bune. Stelele au un moment de transparenţă. Comunică cu prietenii. Veşti bune şi programe de distracţie. Evită spaţiile largi cu zăpadă, gheață și alte plăceri lapone şi locurile aglomerate.

 

VĂRSĂTOR   Nu analizezi evenimentele, nu aprofundezi, decât când este prea târziu! În domeniul profesional acest lucru te face să suferi inutil şi nejustificat. Astăzi încearcă să fii mai subtil! Continuă aspectul de zilele trecute: „o hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită” şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată planetele colective Saturn şi Uranus – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

PEŞTI  “Politica struţului” e bună când eşti struţ! În ziua de azi nu poţi să stai în afara lumii decât dacă eşti un anahoret. Încearcă să-ţi pui de acord interesele tale cu mersul general al vieţii!Schimbările bruşte de direcţie trebuie evitate, în viaţă, în afaceri, în dragoste ca şi pe şosea. Trebuie sa te întorci la rădăcini, în trecut – spune horoscopul tău – ca să găsești explicații și soluții pentru prezent. Ești și într-o perioadă ușor vulnerabilă, atenție la izbucnirile emoționale!