Horoscop 16 februarie. Marți, trei ceasuri rele pentru o zodie: O să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung

BERBEC Îţi disimulezi bine jocul tău. Dai impresia că eşti inflexibil şi lipsit de empatie. Dar tot mai ai o doză mare de anxietate, din cauza pandemiei. Decepţiile trecute te împiedică să fii foarte optimist. Nu te teme! Profita si gaseşte-ţi echilibrul interior si pacea sufletească de care ai atâta nevoie! Nu mai face atatea mofturi, viaţa este complicată şi fără sa o faci tu şi mai complexa. Stelele spun sa dai dovada de bun-simt şi modestie! Măcar astăzi, când totul poate merge aşa de bine!

TAUR O parte dintre nativi sunt la un moment important, poate crucial. Dacă faci parte din ei, adică dacă ai de făcut o alegere majoră, deschide bine ochii! Curaj şi noroc, o să ai nevoie! Prietenii te cauta să-ţi împartaşească problemele lor. Vremea friguroasă, capricioasă şi vremurile aiurea ale distopiei sanitare ţi se par probleme infinit mai grave decât micile lor intrigi. Nu te grăbi să tragi concluziile care se impun, partenerul tău practica un “joc secund” aşa incât trebuie să vezi în spatele vorbelor şi în umbra celor afişate.

Încredere în sine pentru zodii potrivit acestui horoscop

GEMENI Atitudinea binevoitoare ale celor din jurul tău îţi întăreşte încrederea în forţele proprii. Astăzi trebuie să dai dovadă de calm şi răbdare ca să anulezi influenţa unor evenimente obiective. Nu ai timp pentru tristeţi existenţiale, scutura-te si imbarbatează-te singur. Astazi ai nevoie de mult optimism pentru rezolvarea treburile tale cotidiene. Sentimentele tale contradictorii nu sunt deloc folositoare pentru fermitatea în decizii pe care trebuie sa o arăţi anturajului. Uneori este bine sa fii mai putin comunicativ şi doar să asculţi, iar astăzi este una dintre acele zile. Poţi afla o mulțime de noutăţi interesante, care iţi pot fi de folos.

RAC Nicio conjunctură negativă, nicio grijă importantă. E una din zilele acelea când eşti zâmbitor, liniştit şi optimist, dar trebuie să pui la punct unele probleme tehnice legate de munca ta. O zi de marți aproape bună, fără necazuri mari, cu unele aspecte favorabile, ceea ce poate insemna chiar încercarea de rezolvare a unei situatii financiare care te punea pe ganduri. Cu Luna în creștere, patroana ta, care încearcă să te favorizeze, intuiţia ta creşte şi poţi rezolva mai uşor situaţiile în care sunt implicate femei, sau situaţii de natură feminină.

Horoscop 16 februarie. Marți, trei ceasuri rele pentru o zodie: O să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung

LEU Tot cauţi o soluţie, dar nu reuşeşti! Eşti enervat, dar şi amuzat. Parcă ai fi o pisică care caută să prindă un păstrăv, la rîu! Până la urmă o să reuşeşti, pierde cine încetează să încerce! Sezi si cugeta, spune o veche zicala ardelenească, care astazi ti se potriveste perfect, chiar dacă ești moldovean. Ia mai multe informatii si abia atunci poti lua o decizie buna! Ai nevoie de sprijin şi din parte anturajului, a colegilor şi a familiei. Sigur că o să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung pentru proiectele tale, iar astăzi, marți, trei ceasuri rele, îţi faci planuri utopice pentru restul săptămânii, pe care ştii de acum că nu o să le respecţi. O informaţie de la nişte prieteni adevăraţi te pune pe pista cea bună, în cele din urmă, potrivit acestui horoscop!

Fecioarele trebuie să evite discuțiile la serviciu

FECIOARĂ Multe vorbe, pentru un lucru de nimic. S-a sforţat muntele şi a născut un şoricel! Conjunctură favorabilă, mai puţin în domeniul muncii tale. Cu tact, poţi evita discuţiile la serviciu! Misterul vieţii este dincolo de noi. Cine crede că-l cuprinde este nebun şi nebun este acela ce-l crede. Stai in afara exagerarilor de tot felul! Configuratia astrologica iti indica sa nu te repezi sa tragi concluzii gresite, sa ai suficienta rabdare, pentru că lucrurile se vor lămuri. O bârfă sau un schimb mai tăios de cuvinte te fac să te îndoieşti de un prieten. Nu este bine, nu este bine, deloc!

BALANŢĂ Când te concentrezi pentru un lucru, la serviciu, de exemplu, universul dispare în jurul tău. Se întâmplă lucruri pe care le treci cu vederea, trebuie să ai mai multă atenţie distributivă! Astăzi ai o perioadă indicată pentru studiu şi activitate laborioasă. Intelectul este bine aspectat aşa încât poţi să te implici în lucruri mai importante care necesită o anumită fineţe a gândirii. Dacă ai de dat examene, sau un interviu, sau pur şi simplu vrei să convingi pe cineva, atunci astăzi este perioada în care poţi să prevalezi!

SCORPION Din nou ai ceva greu de rezolvat, dar numai dimineaţa. Ziua de astăzi te ajută să te înţelegi mai bine cu cei apropiaţi, cei din jur te plac, profită să-ţi promovezi cu iscusinţă interesele. Uneori te înşeli in privinta oamenilor, pentru ca iti faci păreri preconcepute. Evita dezamagirea fiind mai pragmatic în relaţiile cu colegii. Configuraţia generală a horoscopului arata că începând de astăzi urmează o perioadă care îţi este în mod explicit favorabilă: câştiguri neaşteptate şi favoruri din partea sexului opus. O veste bună care te face să fii mulţumit, pentru că ţi-a confirmat intuiţia!

Horoscop 16 februarie. Marți, trei ceasuri rele pentru o zodie: O să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung

SĂGETĂTOR Când au nevoie de tine, toţi se bulucesc, când tu ai nevoie de ei, nu e nimeni. Cu siguranţă ştii răspunsul la ghicitoare, doar face parte din viaţa ta. Fii mai exigent cu… “prietenii”! Din nou, pentru a câta oara, ai de ales intre doua posibilităţi. Sinergia faptelor te conduc, insă, către o fundătura sentimentală! Neliniştea si nerabdarea proprii naturii tale sunt pe cale sa-ti joace o festa. Trebuie sa ai rabdare și sa astepti, altfel strici totul ! Aşa că lasă decizia pe mai târziu. Pe fondul unei configuratii slabe si cam confuze, vointa si determinarea care te-au caracterizat in ultimul timp incep să se estompeze. Poate că nici nu trebuie să iei o hotărâre. Uneori lucrurile se rezolvă de la sine, scrie în horoscop.

Trei ceasuri rele pentru Capricorn

CAPRICORN Astăzi, marți, trei ceasuri rele, nu ai o secundă de timp liber. Munca îţi ia tot timpul! Trebuie să găseşti o evadare, nu eşti sclav pe plantaţie, încearcă să fii mai rapid, să ai aliaţi competenţi, care să te ajute! Ceva mocnea de mai mult timp, fie ca ştiai, fie că nu, acum iţi ramâne doar sa tragi concluziile şi să-ţi fie de învăţătură! De astăzi începe o perioadă potrivită pentru promovarea intereselor personale şi avansare sociala. Luna, ciudat aspectată, este un generator de idei fanteziste şi trăznite, idei pe care nu te vei gândi mult ca să le pui în practică.

VĂRSĂTOR Nu ţi-a plăcut niciodată “lucrul în echipă”. Astăzi poate fi ziua în care să te delimitezi de ”colectiv”. Sau de altceva, pentru o treabă pe care poţi să o duci foarte bine la capăt de unul singur! O zi din perioada când, pentru compensaţie, Vărsătorii cumpara extrem de scumpe aberaţii tehnologice de ultimă oră, iar Vărsătoarele fac datorii la coafor, manichiuristă, croitoreasă, modistă, stilist, maseur, bazin, sală şi încă în multe alte locuri… permise, sau nu, de distopia sanitară. Consumi, deci exişti!

PEŞTI Nu te repezi să critici pe toată lumea. Poate fi o capcană! Încearcă să fii mai destins, zâmbeşte şi vezi de ce treburile nu merg bine. Trebuie să găseşti cauza, nu să satanizezi efectele! Un procent dintre nativi pot să aibă astăzi o surpriză plăcută: şefii, sau patronii te pot aprecia în mod deosebit, pentru o periodă de realizări şi acumulări. O serie de evenimente te pot obliga la o analiză aprofundată. Noi prietenii, sau relaţii, fac ziua interesantă. Ai unele veşti care te neliniştesc şi te ingrijorează, dar în a doua parte a zilei ori primeşti un ajutor neasteptat, ori rezolvi tu singur situaţia!

Horoscop 16 februarie. Marți, trei ceasuri rele pentru o zodie: O să intri în criză de timp şi nici banii nu îţi ajung

Horoscopul capital.ro a fost oferit în exclusivitate de profesorul Radu Ștefănescu.