Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer

BERBEC   Trebuie să arbitrezi unele conflicte, neînţelegeri, între cei din jurul tău. Lumea se bazează pe tine, pe cinstea şi pe spiritul tău drept. Zi de austeritate, încearcă să nu cheltuieşti. Totuşi căldura relaţiilor umane şi spiritul viu şi drept al zodiei te apără să intri pe curs de coliziune cu vreun coleg, sau şef. Mai este şi căldura capricioasă, umedă de afară… Moderaţie în relaţiile cu semnele de pământ. Seară relativ liniştită chiar dacă Marte, protectorul tău, este plecat în concediu, în conjunctură cu Uranus, în Pești!

TAUR  Cu aspecte favorabile poţi să-ţi pui la punct unele situaţii, fie la serviciu, fie acasă. Astăzi trebuie să dai dovada de discreţie, diplomaţie şi continuitate, ca să ai ultimul cuvânt.  Calmul, diplomaţia şi o anumită încetineală majestuoasă te prind bine. Sigur, în lumea asta nebună care nu mai ţine seama de ritmurile naturale, trebuie să te repezi şi tu. Dar, mai rar! La serviciu eşti solicitat suplimentar, trebuie ceva terminat, ceva s-a încurcat şi numai tu i-ai ieşit în cale şefului, real sau virtual. Însă, ceea ce începi în această zi poate aduce rezultate bune.

Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer

GEMENI  Inţelegerile trecute trebuie mereu reînoite, atat in afaceri cât şi in dragoste, lumea mai uită! Astăzi nu prea ai ţinere de minte în relaţiile sentimentale, vezi să nu faci încurcături! Ziua este favorabilă unor proiecte sau afaceri noi, dar numai după un bilanţ adevărat, mai ales în faţa oglinzii. Arăţi bine – o duci bine! Pe plan sentimental eşti foarte confuz în discurs, dai explicaţii neserioase, evident false şi te simţi ridicol. Poţi să eviţi situaţia jenantă, fii direct, dar nu dur, zâmbeşte, dar fii concis şi sincer. Da, dar parcă poţi?! 

RAC  Relaţiile cu persoanele născute în semne de aer şi foc sunt azi armonioase şi plăcute. O atitudine solidară şi neutră de genul „toţi o să avem de câştigat” este recomandabilă, în această zi. Nu-i copleşi pe cei din jur, nu-ţi impune astăzi părerile, chiar dacă ai dreptate. Dar dreptatea este aşa de relativă!  Mai lăsă-i şi pe alţii să aibă dreptate, aşa, pentru frumuseţea jocului. Cu toate ca îţi place sa rezolvi lucrurile clar și net, astazi trebuie sa dai dovada de multa abilitate, diplomatie şi poate chiar puţina ipocrizie.

LEU   Nu pierde timpul. „Time is money!” zicea Benjamin Franklin. De aceea este pe suta de dolari, cu toate că nu a fost Președinte al SUA! Eşti bine-dispus şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile pentru serviciu. Ce va fi, va fi, nu trebuie să-ţi faci griji de pe acum! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino, sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea, sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri…

Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer

FECIOARĂ   Eşti într-un proces elaborat de triere a oportunităţilor profesionale. Fie că eşti la începutul, sau la sfârşitul perioadei active, întotdeauna sunt prilejuri, trebuie să fii foarte atent!  Segmentul de timp în discuţie, ziua de astăzi, pare a fi o perioadă încurcată, dar nu negativă. O hotărâre de mai demult nu se dovedeşte cea mai potrivită şi încerci să găseşti acum soluţii care să-ţi convină şi să rezolve situaţia, lăsată – după cum arată Saturn, retrograd în Vărsător şi Uranus, din Taur, planete colective, – în suspensie, sau cu o rezolvare parţială temporară.

BALANŢĂ  Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane, sau de afaceri, pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante! O zi plină de nerv, chiar pe vremea asta capricioasă de carantină și distanțare socială! Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât si in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Se apropie nişte termene, ai nişte obligaţii şi nu prea ştii cum o să te descurci. Fă-ţi un plan, o foaie de parcurs, chiar puncteză pe o hârtie, şi timpul nu-ţi va părea aşa de relativ, chiar dacă este vorba lui Einstein! 

SCORPION  Accelerezi un pic pentru că ai întrezărit o oportunitate. Gândeşte-te bine înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt şi urmările în viitor…  Evită nerăbdarea şi graba, mai ales în ultima parte a zilei. Se poate să primeşti niste veşti şi să te nelinişteşti din cauza unor probleme cu taxe, impozite, proprietăţi şi/sau moşteniri. Nu trebuie să schimbi nimic din ceea ce ai de gând să faci. Dacă ai luat o hotărâre, apoi ţine-te de ea, fă ceea ce trebuie!

Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer

SĂGETĂTOR   Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi, odată! Pe plan sentimental stai în defensivă, mai ai răbdare! Relaxează-te, asta este toată filosofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele începând chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. O zi în care socializezi pe net, mai tot timpul. Poate, pentru un procent dintre nativi, o zi mai densă, obositoare, dar până la sfârşitul zilei poți realiza că nu ai pierdut-o degeaba, ziua de azi.

CAPRICORN  Trebuie să abordezi problemele frontal, e singura modalitate în care poţi acţiona. O propunere interesantă de la cineva din trecutul apropiat. Analizează cu atenţie, nu te grăbi, nu forţa! Astăzi, sinergia şi conjunctura planetelor te avantajează în dragoste şi relaţiile sociale, dar sunt mai puţin favorabile la bani şi glorie.  Influenţele planetare confuze şi amestecate ca o salată ghiveci libanez îţi indică să ai astăzi o atitudine placută şi să nu te enervezi fără rost! 

Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer

VĂRSĂTOR   Astăzi ai intuiţie, instinct de învingător, pari a fi stăpân pe situaţie şi ai oarecare noroc! Nu-ţi plac situaţiile neclare, tulburi şi doreşti să le clarifici, sigur, în interesul tău! Domeniul sentimental fiind avantajat, nu trebuie să-ţi faci probleme, ci să le rezolvi convenabil. Pentru tine. Se apropie un prag, un obstacol de trecut, se apropie nişte termene şi nu ai banii necesari. Vezi de pe acum de unde să faci rost, nu lăsa pe ultima zi! 

PEŞTI   Astăzi joacă puţin teatru şi o să te simţi mai bine! Rolul tău: un om mulţumit de viaţă, iubit de cei din jur, evoluat spiritual. Poate se petrece o minune şi rolul devine realitate cotidiană! Banii sunt bine aspectaţi, câştig prin titluri de valori, valută, cambii, poate şi la afaceri legate de piese de schimb, jucării şi/sau tutun.  Trebuie să te bazezi mai mult pe anturaj, mai ales pe cei mai în vârstă şi bine-intenţionaţi, pe seniori, cei care nu mai au de ce să ia parte la „competiţie”, pentru că ori au o poziţie privilegiată ori… nu le mai pasă!

Horoscop 15 iunie. O zodie este confuză și falsă. Ar trebui să fii mai direct și sincer